Snak

Mere indhold efter annoncen
Med al respekt for Arsenal, så er det godt nok vildt og se oddsene på holdene i aften. Jeg håber dog Arsenal vinder i den grad, men ikke desto mindre synes jeg det er overraskende.
Rigtig skidt linjevogterarbejde i City-kampen.
Den markering gør jo at WBA-spillerne stopper med at spille (det er selvfølgelig deres egen fejl).
Sam Allardyce har haft 4 hjemmekampe i PL som manager i WBA. Samlet målscore 0-17 og 0 point. Ikke ligefrem bedste forudsætning for at overleve.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Vanvittigt hvis Sheffield vinder den kamp.
Mojn do!
Uha. Den havde ingen set komme.
Y. N. W. A. #JFT97
moderator
Jeg har leget lidt med den eksisterende stilling, justeret alle hold til 20 kampe ud fra gns. points, og så set lidt på hvordan det vil se ud hvis alle for den resterende sæson holder pointgennemsnittet fra hhv. de seneste 5 og 10 kampe.

Ved 5 kampe hedder top 4: City, West Ham (!), Leicester og Arsenal. De forsvarende mester lander på en 13. plads.

Ved 10 kampe hedder top 4: City, United, Leicester og Everton. De forsvarende mestre ender som nr. 7. Chelsea som nr. 13. West Ham slutter som nr. 5.

Det er ret imponerende som West Ham skraber points sammen. Dog har kamprogrammet på det seneste været ret godt. Til gengæld har de i de næste 10 kampe: Liverpool, Villa, Fulham, Spurs, begge Manchester-hold, Leeds, Arsenal og Wolves. Mon ikke pointhøsten bliver noget mere begrænset?

https://kortlink.dk/sudv
Ja Silly season, det er kun City der har kurs mod +76 point, her efter 20 kampe :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Fuck. Armhule offside igen
Hvorfor blev stregen tegnet fra forsvarerens armhule?
Fast inventar på Sektion 12. Loyal støtte af Spurs siden 1981.
annonce