Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SimonAlbrecht
Der var dog offside, tv-billederne viser ikke linjen, men hvis man kigger på dimensionerne i banen, kan man se at Benzema var meget lidt offside.
Skrevet af Arnenugacream
I min verden var der nu ikke offside - eller et fornuftig mål af Benz. Synes egentlig det ser ok ud uden at være decideret godt, men man mangler lige det sidste i mange situationer for at spille chancerne rigtig store.
Skrevet af SimonAlbrecht
Håber der bliver slået et ordenligt billede op som viser stregen, vi snakker om centimeters offside/onside
Skrevet af Slettet(202352200106)
Det går jo ad helvede til. Nu skal vi i gang med 45 pressede minutter. Vi havde en lignende situation mod Elche i sidste sæson, hvor vi med nød og næppe fik udnyttet et Barcelona nederlag.

Det går galt, når man er på modstanderens banehalvdel, hvor man oftest vælger den forkerte løsning. Elche giver ikke meget plads, så jeg efterlyser også nogle flere selviske afslutninger.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Arnenugacream
Ad helvede til er måske lige i overkanten. Man er vel decideret uheldige med ikke være foran og det er ufortjent at man ikke er det. Elche har jo intet at komme med udover et par enkelte kontraer efter dumme Madrid afleveringer. Jeg er dog enig i det er skidt man ikke er foran da jo længere tid der går formentlig vil satse noget mere og risikere et mål imod sig som er set før når Madrid ikke får hul på bylden. Men fortsætter man med nogenlunde samme takter, så tror jeg også man ender med 3 point idag.

Haha hvordan i hele hule helvede han det ikke give rødt??
Skrevet af GunnerSoren
Ulækker tackling på Bale.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Kan Aaron ikke holde sin kæft og juble over, at han kun fik gult. Godt nok en svinsk tackling. Det er en hård linje, som Elche har lagt, og de får også lov til at køre videre med den.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af NUFC Dinho
Ja, der var i heldige med ikke at få endnu en spiller på skadeslisten. Vanvittig tackling, som alle dage skulle have været rødt.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Slettet(202352200106)
Sådan! Forløsning!

Benzema. Han er vigtig i disse tider.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Slettet(202352200106)
Real Madrid er også blevet bedre til at genpresse i 2.halvleg. Det er på denne måde, at Real Madrid skal lukke et kompakt hold som Elche op.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af GunnerSoren
Sublim assist af Isco og fint med en Ronaldo-scoring.

Kroos skal spares nu.
Skrevet af Arnenugacream
Isco er ganske enkelt fremragende fortiden. Både i det kreative og offensive men også i den grad i hans arbejdsindsats.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Fremragende hovedstød af Ronaldo. Isco spiller jo vanvittig godt igen. Han overgår jo nærmest Maria i og med, at han er så stabil i sine præstationer.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af GunnerSoren
Isco er ganske enkelt fremragende fortiden. Både i det kreative og offensive men også i den grad i hans arbejdsindsats.


Bestemt. Det var også ham, der erobrede bolden ved 1-0 målet efter en skidt Kroos-pasning.
Skrevet af Hjorten
Hej

Jeg skal til Madrid i næste weekend og se bold. Da jeg vil købe på hjemmesiden i dag i general sale er det ikke muligt pga. security reasons.

Er der nogen der har oplevet dette før? Og hvordan er I kommet omkring problemstillingen?

Mvh.

Henrik
Skrevet af Arnenugacream
Det var dog et helt igennem ELENDIG første kvarter. Hvor fanden er tændingen og tempoet?? Det er så rystende sløjt at man kommer ud til den kamp på den her måde. Man møder et B-hold, som man burde trykke i bund fra start af. Istedet spiller man i bakgear og giver udalmindeligt meget plads. Man skal være mere end glad for man ikke er bagud.

Måske man iøvrigt skulle stoppe med hyldester lige inden kamp start. De virker ikke til at hjælpe på koncentrationen.
Skrevet af xcs35vdg
For jölan hvor er Bale dog en skygge af sig selv i kontrast til sidste sæson. Han producerer INTET, han afslutninger ligner field goals & han er anonym. Christ jeg er tosset! Og det er ikke kun denne kamp. Det er en lang række kampe nu! Få klippet det hår og vis du har nogle nosser ved at tage dig sammen og kæmpe røven ud af bukserne din semi-latino! (Det var godt at få det ud.)
AGF Real Madrid Tottenham Inter
Skrevet af Martinovic
Ronaldos uskarphed er dyr for Real Madrid. Der har været nok af chancer.
Mojn do!
Skrevet af Arnenugacream
Ja han havde et par store chancer, og et klasse hovedstød, men forfanden hvor var det dog en sølle præstation alligevel. Villareal havde også deres chancer med en kæmpe chance ved 0-0, og et par vietto chancer til sidst, så ganske fortjent de hiver et point med hjem.

Real blev også først for alvor farlige efter straffesparket, noget som iøvrigt synes at kendetegne både Barcelona og Real fortiden i mange kampe. Der skal ofte et lidt tilfældigt mål til at åbne op for alvor.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Så blev der sat endnu et kapitel i et middelmådigt forår. Realitetstjek har der været mange af, og dette er endnu et. Real Madrid spillerne vil det bare ikke mere, og de virker slidte. I sær Kroos bevæger sig ikke mange meter, og der er slet ingen fra offensiven, som presser på. Villareal får massere af tid med bolden og massere af plads endda. Bale, Ronaldo og Benzema duoen virker til at være en skygge af sig selv. Jeg bliver aldrig vild med Benzema, fordi han spiller virkelig godt i nogle kampe, og så er han usynlig i andre. Han overbeviser vel lige akkurat ledelsen om, at man fortsat skal satse på ham.

Jeg kan ikke forstå hvorfor, at man ikke gør genpresset til en del af Real Madrid. Med Real Madrids evner inden for omstillinger, så ville det være ideelt. Det kræver dog bare, at Bale, Ronaldo og Benzema ret faktisk evner at løbe tilbage på egen banehalvdel. I stedet står man dybt på modstanderens banehalvdel og får slet ikke trukket Villareal defensiven i ubalance.

Selvom det selvfølgelig bliver gjort til en større sensation, at man spillede 1-1 mod Villareal, så var det naturligvis også nummer 6, som vi var oppe i mod. Derfor undrer det mig stadigt hvorfor, at man skal fedte sig til 1 point i dag. Kampen var jo uden tvivl endt 1-0, hvis Villareal ikke havde fået det mål.

Nå, nu er Barcelona med igen, men det er jo efterhånden ingen fordel længere, at man selv kan afgøre sin skæbne.
"Vi er bare ikke bedre"
annonce
0