Snak

Mere indhold efter annoncen
@Foggy

Husker den svækkede opstilling imod A. Madrid på udebane? Varane, Nacho og Kovacic?
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Ja, det var en stærk præstation, men det er måske nok min personlige holdning til Nacho. Han havde stor andel i Griezmanns mål i går pga. hans dårlige placering.

Der er mange svære kampe endnu.

Gijon-RM - Gijon kæmper for overlevelse
RM-Barcelona - siger sig selv
Deportivo-RM - Deportivo er heller ikke fri af nedrykning
RM-Valencia - heller ikke en nem kamp
Granada-RM - Granada kan nå overlevelse endnu, selv det bliver svært for dem
RM-Sevilla - siger sig selv, at den bliver vanskelig
Malaga-RM - Barca tabte på denne bane i aftes
Celta-RM - svær bane

Der er ingen af de ligakampe, jeg ser som nemme. Og med både Pepe og Varane ude er det at håbe, at Ramos ikke tiltrækker sig en karantæne eller to.
Mojn do!
At man ligefrem giver Nacho skylden for Griezmanns mål igår synes jeg er hård. Den aflevering ligger meget præcist, og er svær at dæmme op for. Istedet synes jeg det var helt håbløst at Correa fik så meget plads inde centralt på midten, med 5 min igen og man fører 1-0. I min verden var det mere det der kostede sejren igår.

Præstationen igår sidder man nok med følelsen af ikke var specielt imponerende. Alligevel sad jeg med følelsen af at Real var et niveau over Atletico, og faktisk burde have slået dem forholdsvis sikkert, og det er vel meget stærkt i sig selv at kampen får dem til at fremstå sådan, mod et Atletico hold der er ved at finde topformen.

Bliver spændende de kommende uger, og vinder vi El clasico bliver vi også mestre. Taber vi bliver det selvsagt mere åbent, men tager vi den kamp ud, så tror jeg hverken Barca eller Real vinder alle de andre resterende kampe.

Men selvom Nacho har gjort det imponerende godt i stort set samtlige kampe han har spillet, så er det en klar svækkelse at hverken Pepe eller Verane er til rådighed i sæsonens afslutning. En skade til Ramos eller for den sags skyld Nacho vil være en katastrofe.
Spændende kamp i dag. En CL mellem Real Madrid og Bayern München er en rigtig klassiker.

I dag er der 2 spillere som har deres store eksamen. Nacho og Isco skal ud og bevise, at de er mere end bare breddespillere. Isco er i hvert fald på nippet til at kunne kalde sig fast starter, men han mangler stadig noget. Han mangler at vise stabilitet og vigtigst af alt levere i de store kampe. Med dagens kamp får han ikke nogen bedre mulighed. Nacho tror jeg aldrig bliver fast starter i Real Madrid, men jeg kan godt se ham gå ind og blive en klublegende. Så længe han er affundet med at være breddespiller, så må han gerne blive så længe i klubben, som han vil.

Endvidere kan man jo håbe, at Ronaldo, Modric og Benzema stempler ind i dag efter nogle ret sløje præstationer.

"Vi er bare ikke bedre"
Lewandowski er ude i aften.

Zizou magic
Det er betingelserne. Bayern er selv herre over at sammensætte en bred og god trup, og de har haft rigelig med muligheder for at spare Lewandowski.
"Vi er bare ikke bedre"
Mute funktionen er den vigtigste knap på fjernbetjeningen.

Lækkert lavet af Vidal efter et kæmpe fejlkendelse. Man må erkende, at fodbold vil være en lettere sport, hvis armen blev savet af.

Ellers ser det ok ud. Det er på personlige fejl, at Bayern kommer frem til noget, så det skal selvfølgelig forbedres. Modric skal virkelig til at steppe op. Udebanemålet skal i hvert fald sikres.
"Vi er bare ikke bedre"
Fuldstændig latterligt at Real Madrid kun vinder 2-1, men forklaringen skyldes, at Neuer stod på mål. Som Real Madrid fan har jeg set Casillas lave lignende vanvids redninger, men Neuer redder nærmest hele kampen for Bayern. Det er virkelig stærkt, også mentalt, eftersom, at Bayern var begyndt at tabe mod på banen.

Og så var der altså ret meget sløseri på banen. Havde man givet den et ekstra gear, så kunne der have været scoret 2 gange yderligere. Selvfølgelig er det et fantastisk udgangspunkt for Real Madrid at få med, men hvem husker ikke skandalekampen mod Schalke 04, hvor man var ved at sætte det hele over styr. Eller i returkampen mod Dortmund hvor Real Madrid kunne takke Mkhitaryan for en kæmpe afbrænder.

Real Madrid kan takke Vidal for afbrænderen, men Vidal er virkelig også en midtbanekriger, som der skal være fokus på til næste kamp. Han er virkelig til stede, hvorend man er på banen. Selv i feltet er han rigtig farlig.

Ronaldo leverer i dagens kamp, og Kroos spiller også rigtig klogt. Nacho var skyld i 1-0 målet, men han spiller en godkendt kamp, og man kan endda argumentere for, at han var den vigtigste mand i forsvaret i dag. Han bliver bare i Madrid i mange år fremover. En rigtig klubmand. Carvajal præsterer lige så, og vigtigst af alt også et produkt af talentskolen.


"Vi er bare ikke bedre"
Vil bare ønsker jer tillykke med sejren. Er selvfølgelig enormt skuffet, det var uacceptabelt af Martinez.

Men ikke desto mindre, så var det fortjent nok I vandt.
@ EfB 1924

Tak. God sportsånd.
Betyder Lewandowski normalt så meget for jeres offensive spil?
annonce