Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
En så massiv indtjening kan næppe føre noget godt med sig i forhold til hans personlige udvikling heller. Det er vanvittigt.
Skrevet af Arnenugacream
Den spanske regel omkring hånd på bolden er så pinlig ringe at det er rystende at se på!

Nå nu må de vise hvad de lavet af. Kroos er for ofte alt for passiv i sine defensive aktioner, og ligner ofte en der ikke gider give den 100 % når det handler om det defensive.

Marcelo har været ualmindeligt ringe i 1. halveg!
Skrevet af Slettet(522254212008)
Forsvaret sejler rundt, og kun Carvajal kan vel være sin indsats bekendt af forsvars spillerne.

På tide Coentrao kom ind... Nu mangler Jese bare at afløse Ronaldo, der heller ikke har en af sine gode dage.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af Ill
@Arne

Enig i det med hånd på bold-reglen i Spanien, men får I ikke en del flere straffespark dømt til jer på den konto end imod jer?

Hvad fik Ronaldo rødt for?
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Slettet(522254212008)
Han slog en modspiller.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af LosBlancos
Det var sgu ærgerligt Penaldo ikke kunne sparke, så vi kunne høre på ramaskriget efter kampen!

Vigtigt vigtig sejr!
Haste el muerte!
Skrevet af Arnenugacream
Puha det holdt hårdt.

Jo reglen omkring hånd på bolden har været til reals fordel i denne sæson. Jeg synes dog stadig det er en elendig regel i mange situationer. Ang. det straffe real får idag kan der dog ikke være nogen tvivl. Det er bare stupid af ham inden i muren. Men situationer som den med Ramos hvor man ikke har en jordisk chance for at gøre noget, og det er hånden inde omkring kroppen der bliver ramt, det synes jeg er for meget af det gode, og det har også været til reals fordel i tidligere kampe.

Ang. kampen idag så var det godt nok ringe. Modsat de andre kampe i 2015 hvor jeg synes man har spillet nogenlunde, og fortjent flere point end man fik, så var spillet i dag elendigt og man skal være mere end glade for 3 point, og vel egentlig også hvis det var endt med 1 point. Man mangler for meget isco og modric der er de to der kan stå for de små vendinger og temposkift.

Derudover hvor er det dog håbløst det Ronaldo har gang i. Der røg nok muligheden for ham og hans målrekord men det kan han udelukkende takke sig selv for. Og hvorfor gå og pudse VM logoet efter at have solgt sit hold i en kamp der står 1-1. Dumt!
Skrevet af FrækFyr17
EDIT
Indlægget er slettet, og gemt i et Word-dokument, indtil der kommer noget mere håndfast.

Kort sagt: Det var en hård kritik af klubben, skulle den som rygtet skifte også stadionnavn for ussel mammon fra Abu Dhabi.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Slettet(202352200106)
Det lyder da voldsomt. Godt du fik det gemt, men jeg er nu mere urolig for, om du huskede at få lavet en back up af filen i tilfælde af, at du f.eks. skulle spilde cola på din computer.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Slettet(202352200106)
Godt nok for dårligt. Real Madrid magter slet ikke defensive dødbolde, og det er opdækningen, som fejler gang på gang. Det sejler i de bagerste rækker, men godt med en hurtig udligning.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Arnenugacream
Ja det var da en rystende ringe start. Også skræmmende at RS venstre back får lov at løbe forbi 3 mand efter 20 sek og få et hjørnespark. Generelt ser det lidt sløjt ud defensivt her de første 8 min. Alt for nemt og spille rundt om, og ser sku lidt tungt ud inde på midtbanen.

Men vigtig der blev svaret hurtigt igen.

Puha jeg synes godt nok Illaramendi er sløv inde på den midtbane.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Nej nej nej, Bale! Giv den nu til James, som kunne have hugget til den første gang med venstrebenet! Nu skylder Bale i hvert fald, og han må håbe, at Real Madrid ikke kommer til at mangle det mål. Ellers står han endnu en gang for tur i pressen.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Legenda
for satan hvor er Bale så uendeligt ringe og selvisk igen, igen!

Fifa er en non-profit organisation.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Åh nej, nu er artikelzombierne fra Messi vs. Ronaldo diskussionerne begyndt at kravle herind.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Arnenugacream
Tja jeg kender mange fodboldspillere der havde taget den bold eftersom den kommer i hans løbebane. Dog elendig afsluttet og den havde nok også lagt bedre til James da han nok kunne sparke første gang.
Skrevet af Legenda
Åh nej, nu er artikelzombierne fra Messi vs. Ronaldo diskussionerne begyndt at kravle herind.

Er det mig du hentyder til? Hahaha, du er en joke Redondo. Ingen har nævnt et ord om Barcelona, Messi eller andet udover dig indtil videre. Du lavede PRÆCIST samme trick i artiklen vedr. Ancelotti´ udtalelse om CR7 havde lært sin lektie, hvor du tuder over der er ved at blive startet en CR7 vs. Messi debat, uden nogen overhovedet er ved at komme ind på dette.

Du er jo en idiot af rang.
Fifa er en non-profit organisation.
Skrevet af Arnenugacream
Men du er her jo udelukkende med det formål at svine/nedgøre Real Madrid i et eller andnet omfang. Jeg tror som heller ikke han hentyder til at det er en Messi vs Ronaldo debat men mere at tosserne der dominere den debat er på vej herind.
Skrevet af Barney Stinson
Det er muligt at bolden kommer i Bales løbebane, men han er næsten nødt til at skubbe James væk fordi han er så tæt på bolden. Han skulle have holdt sig langt væk og bare ladet Benzema og James score. Der er flere negative ting ved Bale, end der er positive. Han skal tage skyklapperne af og forstå at han ikke er eneste mand på banen.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Skrevet af Arnenugacream
Folk skal generelt slappe af med Bale. Det er hvad - 2 situationer hvor han har "stjålet" et mål fra en medspiller. Som mange også har nævnt så vil 9 ud af 10 skyde selv i situationen med Ronaldo, og det var også en langt nemmere løsning end at spille Ronaldo. Idag burde han nok lade den gå ja, men jeg tror der er rigtig mange der vil tage bolden i den situation når det jo godt kunne ligne afleveringen fra Benzema var tiltænkt ham. Begge gange er det dog bare elendige afslutninger der får det hele til at se meget værre ud.

Jeg er dog enig i han skulle have holdt sig langt væk fra bolden og lade James, der havde en meget bedre vinkel og skudchance, om at skyde.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Legenda

Det er faktisk Arnenugacream, som jeg hentyder til. Illaramendi er jo ikke sløv på midtbanen...

Dog er det imponerende, som du farer op om noget, som ikke er skrevet til dig. Er der mon noget om snakken? Styr dig selv og fremragende, at du lige henviser til artiklen vedr. Ancelotti, som du kaldte for "sinke". Ussel kommentar og du fortsætter så også i denne tråd med at skrive, at Bale er ringe.

Nej, jeg henviser til Messi vs. Ronaldo diskussionerne. Prøv nu lige at finde hjernen frem. Du kunne jo trods alt finde ud af at oprette dig som bruger herinde. Dog har du ikke magtet at læse reglerne. For at gøre dit liv mindre kompliceret, så får du lige reglen lagt herind:

"Indlæg oprettet med det ene formål at håne eller tilsvine andre brugere, klubber, personer eller begreber vil blive slettet og vil medføre karantæne."
"Vi er bare ikke bedre"
annonce
0