Snak

Mere indhold efter annoncen

Real Madrid C.F. Desde TorreB gritamos HALA MADRID

fre 24. okt 2014
Ny tråd for fans af Real Madrid.

Tak til Trizktar for at styre den gamle tråd.

Vi kan ligge ud med holdopstillingen til i morgen. Vil mene at der ikke skal de store ændringer til, andet end Carvajal selvfølgelig skal ind på højreback, og Ramos muligvis kan være med fra start. Han var tilbage igår på træningsbanen.

Ancelotti har allerede meldt ham klar til start opstillingen.
Ja startopstillingen bliver nok som normalt.. Men håber det ikke. Den midtbane skal stabiliseres. Kroos, Modric og Isco er fantastiske fodboldspillere, som også får løbet deres meter defensivt.. Men de er altså ikke særlige stærke til at beskytte deres forsvar.. Khedira, Illaramendi, Pepe eller Ramos skal spille mellem forsvaret og angrebet. Der er alt for meget at tabe i den kamp. På hjemmebane mod Barca, og allerede 4 point bag dem.. desuden tabte vi begge ligakampe til dem sidste år.
Ronaldo > Messi You gotta love Messi, when Pepe isn't around.
Madrid-Choko.

Det er bestemt også området mellem midtbanen og forsvaret hvor jeg ser vores svagheder. Og ja kampene mod Barcelona sidste sæson, samt at vi heller ikke slog Atletico I ligaen, og de 4 points vi er bagud, kræver en sejr.

Men jeg ved ikke hvor meget Ancelotti er sikker på den nuværende start 11er til at han foretager sig ændringer I forhold til midtbanen for at rette op på problemet. Vi har jo trods alt ikke lukket et mål ind I et stykke tid nu.

Modstanderens dødbolde har været vores største problem I år, men jeg ser dog ikke Barcelona I stand til at udnytte dette overhovedet. Og det er også blevet forbedret fra vores side I forsvaret og angrebet.

Som altid mener jeg, at vi skal slå Barcelona på højt pres, dybdebolde og dødbolde. Samt skal de ikke få det overtag I spillet som de har haft I forrige sæsoner.
@Anti-periodista

Ja ja, helt enig.. tror heller ikk at der bliver ændret ved start-elleveren :)
Men på den anden side, så er det hold vi (formodentlig) stiller med imorgen noget af mest sikre i pasningsspillet i lang tid.. Barca burde ikke sidde på en boldbesiddelse på 70% :/ kontraspillet ka vi heller ikk satse som før i tiden.. Ingen Bale til at tonse frem, ingen Di Maria til at drive bolden 50 meter, ingen Alonso til at komme med de lange dybe afleveringer :/ det bliver en spændende spændende kamp
Ronaldo > Messi You gotta love Messi, when Pepe isn't around.
Madrid-Choko

Også enig der. Skulle vi dog få nogle kontra angreb, så skal de være via Benzema, Cristiano og James.

Dybdeboldene så vi jo et godt eksempel på mod Liverpool at de kan leveres, både ved det første mål, men også ved et par chancer til Ronaldo.
Jaah :) Var det egentlig ikk Ancelotti der smed Ramos på den defensive midtbane sidste år mod Barcelona?

Edit - lige læst denne nyhed: http://www.bold.dk/nyt/r…topstilling

Tror og håber det er Ramos på den defensive midt.. Varane og Pepe passer begge rigtig godt til Barcelonas angribere.. Begge lynhurtige.. Og så skal der findes en plads til Ramos.. 5 meter foran dem virker rigtigt :)
Ronaldo > Messi You gotta love Messi, when Pepe isn't around.
I kontrafasen er Barcelonas defensiv blevet forstærket enormt i form af Mathieu der har løbet stort set alt op i sæsonen.

Spændende bliver det ihvertfald imorgen.
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Forhåbentlig bliver det ikke Ramos igen på den defensive midtbane, for det var da en fejl af dimensioner at Ancelotti tog det valg sidste gang. Ramos anede ikke hvad han skulle gøre af sig selv.

Jeg kan kun forestille mig at det bliver noget defensivt, så det overrasker mig ikke. Det er meget utydeligt for mig, hvad den overraskelse skulle gå ud på.
Jeg håber virkelig ikke at "overraskelsen" er at lade Ramos starte på den defensive bag Kroos og Modric! Var det ikke på Camp Nou i sidste sæson, at Ancelotti forsøgte sig med dette? Det bliver dog spændende at se, hvem der bliver Sorteper i midterforsvaret, da Casillas, Carvajal, Marcelo, Kroos, Modric, Isco, James, Ronaldo og Benzema, for mig at se, er ganske sikre. Jeg håber vi kører Barca ud af banen i form af en solid afklapsning!
Real Madrid og Arsenal
Pepe har været på den defensive midtbane under Mourinho mod Barcelona, og her gjorde han det fornuftigt på trods af, at han fik et rødt kort.
"Vi er bare ikke bedre"
Pepe har altid været ok på den defensive midtbane, men Real Madrid fik ikke det samme udbytte ud af Pepes evner offensivt. Spillet og presset på banen gik totalt i stå, og Ronaldo udtrykte sig irritabelt under kampene, hvor Real Madrid valgte et mere defensivt udgangspunkt.

Jeg fortrækker slet ikke at gå tilbage til noget taktisk som Mourinho har stået for i mod Barcelona.
annonce