Snak

Mere indhold efter annoncen
Tydeligt at se anden halvleg blev brugt til at spare kræfter. Danilo fik hård modtagelse, men det er jo ikke Danilo som selv har stået bag sit skifte
Jeg vil dog stadig fastholde, at der er langt vej til mesterskabet på trods af, at Barca nu har tabt 2 i streg. Der er stadig 4 point op til dem + at de er bedre indbyrdes. Endvidere kender vi jo efterhånden Real Madrid. De kan bare ikke præstere på udebane i denne sæson. Barcelona var en undtagelse, men når modstanderen ikke er lige så prominent såsom Sevilla og Wolfsburg, så ser man desværre, at truppen stadig er ret splittet.

I øvrigt er Sergio Ramos ikke i høj kurs her efterhånden. Modric er virkelig også dalet i niveau. Skulle man måske vove noget her på transferfronten til sommer angående salg? Vigtigst er dog, at Florentino Perez snart er fortid. Hans projekt har i den grad fejlet i forhold til, hvad der er investeret i.

Hvis Real Madrid vinder mesterskabet med 2 fyrede trænere i 2015 , så er det godt nok også imponerende. Jeg kan dog godt unde Zidane en titel, fordi vi kender jo Perez forhold til trænere, som går i gennem en sæson uden titler.
"Vi er bare ikke bedre"
Ja, jeg forventer heller ik at Barcelona går hen og smider points i to kampe mere. Og regner da også med at vi kommer til at tabe points i i en eller to kampe. Husk også at vi er bagud til Atleti og også har dårligst indbyrdes opgør med dem. Det ligner meget de to forrige sæsoner i ligaen.

Barcelona sluttede også af lidt på samme måde sidste sæson men de vandt alligevel.
Og Florentino går ikke. Manden har ingen selverkendelse. Han har begået nøjagtig de samme fejl som sidste gang og det kosterbos yderligere mange sæsoner med krise og dårlige oplevelser. Hans økonomiske projekt som han selv kalder det, har dræbt meget fodbold i Real Madrid.

Arbeloas kommentar på twitter: hvor er det er svært at vinde mod 11 spillere :), henvendt til Barcelona og Pique.

Lol
Perez kan bruge årevis af Real Madrids tid på at spille titler lige i hænderne på Barcelona, men Ancelotti og di Maria er hurtigt glemt for folk, når han lover Pogba. Folk er idioter. Økonomisk har han gjort meget, men brandet står jo så stærkt nu at der ikke er brug for en mand som ham. Der er brug for en der går op i at vinde titler. Det gør man med kontinuitet og det får Real Madrid intet af, så længe Perez sidder med beslutningerne.

Selvfølgelig bliver vi ikke mestre. Der skal gå meget galt for de andre før det sker. Sandheden er at Perez skulle have været gået sammen med Benitez for at have ansat ham.

Og btw. så er Danilo noget af det ringeste jeg kan huske i Real Madrid. Man sidder jo fandeme næsten og savner Cicinho!
Real Madrid. Centrale midtbanespillere med mere skæg end fart.
Caracola.

Det er jo netop hvad der er sket. Peréz har i flere år spillet titler i hænderne på Barcelona, ved at smadre rytmen på holdet. Ansvaret bliver lagt i hænderne på træneren og spillerne gang på gang, og det ses i salg og fyringer. Der var i bund og grund ikke nogle grund til at købe James og sælge Di Maria. Det var kun baseret på salg af trøjer det indkøb. James har jo i princippet gjort nada ifht til Di Maria og Di Maria har skaffet alvorligt mange flere titler til Real Madrid sammen med resten af offensiven.

Nå man står med en præsident som tror at han ved en masse på det sportslige projekt, og hele tiden skal bestemme, hvem der skal starte inde og hvem der skal købes, så har projektet fejlet de næste mange år frem. Trup sammensætningen har jo aldrig været mere forfærdelig siden 2004 og det bliver også vanskeligt at rette op på uden at skille sig af med nogle af spillerne.

Tag vores basket sektion der har fået lov at køre helt i fred. Det eneste Perez gør er at lade træneren styre hele showet. Vi har vundet forfærdeligt meget de seneste år og det er jo netop fordi at træneren får lov til at køre det på egen hånd.

Jeg vil have en træner der er udset til at træne de næste 5-10 år frem uden at blive fyret. Det må gerne være Zidane, for han kan sagtens skaffe en slagkraftig trup til at vinde titler. Men det sker jo aldrig i Real Madrid og derfor kan vi ikke vinde over flere år i streg længere.
Sidder og ser Leicester, jeg er også ret hooked på ham Kante.

Så tænkte jeg lidt på vores indkøb til kommende sæson.

Pogba, Kante, Vallejo, Asensio, Mayoral/Morata/Mariano, Alberto Moreno/Gaya, Llorente, Ødegaard. Er stadig i tvivl om vores centerbacks, hvem der skal assistere Varane. Der skal hvertfald købes 1.

Salg hvis ovenstående indkøb går igennem.
Modric, Kroos, Pepe, Arbeloa, Coentrao, Danilo, James og Kovacic.
Varane og Benzema klar til kamp mod Wolfsburg. Det er perfekte news.
Jeg er så i øvrigt meget uenig i at Modric og Pepe skal sælges. For mig er de, de bedste spillere vi har på deres pladser. Kroos har set skidt ud i rigtig mange kampe, men der må bare være en måde han kan fungere på i Real Madrid.
At få Kante ind ville minde lidt om Lass-købet. Jeg elskede Lass.
Real Madrid. Centrale midtbanespillere med mere skæg end fart.
annonce