Snak

Mere indhold efter annoncen
Tænker præcis det samme. Et nederlag er aldrig godt, men når det nu skulle være var det nok et meget fint tidspunkt.

Vil hele Valencia holdet simpelthen have smidt Ramos ud for at blive skubbet i ryggen af en Valencia mand, så han ryger ind i Negredo? Deres tænding fejler bestemt intet på Mestalla - jeg frygter lidt hvor meget damp der kan komme på hvis de får scoret.

Iøvrigt er fcbarcelona.dk´s forum en fornøjelse at følge lige fortiden. Hold nu kæft en børnehave!
Det står da godt nok skidt til. Specielt hos Bale! Et nederlag på Mestalla er godt nok ikke det værste, men det er utroligt, hvor lidt man egentlig får ud af det i dag.
"Vi er bare ikke bedre"
Jeg synes bale har gjort det nogenlunde idag iforhold til andre kampe. Fejlen før med ikke at trille dne til Benz var dog pinlig ringe. Derimod synes jeg simpelthen ikke der bliver arbejdet nok. Man må da forfanden vide at en kamp i Valencia ikke er det nemmeste, så derfor forstår jeg ikke at de 3 forreste udelukkende står og venter på kontra når man kun fører 1-0.

De 3 midtbanemænd er for nemme at overspille og Kroos har bestemt heller ikke haft nogen god kamp idag.
Der er da også en del held med i, at den ikke gik den bold fra Bale, hvor de tager et hurtigt frispark. Den her kamp kan I sagtens nå at vinde, der er også mange Valencia spillere med kort... tænk hvis den var gået ind. Havde ændret alt. Men ja, HVIS Real Madrid taber, er det altså imod et velspillende hold. Slet ikke pinligt IMO. Vi (Barca) taber sgu nok til dem med vores "forsvar". Er fucking nervøs den her sæson 😣
"Medløberfan" af AGF siden 2000 "Medløberfan" af FC Barcelona side 2008
Nå, det var ikke sådan 2015 skulle have startet, men stor kredit til Valencia. De giver den gas hjemme på Mestalla. Dog synes jeg som minimum real burde have fået 1 point, hvis man ser på chancerne over 90 min.

Men lad os nu se hvordan man rejser sig før man begynder at få panderynker. Valencia har været fremragende hjemme i år, og havde vel også fortjent som minimum 1 point hjemme mod Barcelona. Desværre var de skarpe foran mål idag og ikke da de mødte dem.
Følger ikke Madrid men ser et par kampe her og der. Får Bale nogensinde lov til at sparke et frispark? Især når den er for langt fra mål til man rigtig tror på Ronaldo. Synes da at huske Bale banke den ind ude fra 30 meter et par gange for Tottenham?
Ja af og til får han lov og plejer som regel også at være farligere end Ronaldo.
Khedira skal ha den plads I stedet for James på onsdag. Vi må være I stand til at spille defensivt bedre end det igår. ligeledes så skal BBC enten ha en pause eller også skal de lige ha nogle gode samtaler sammen. Der var da intet der fungerede med dem igår indbyrdes.
https://www.facebook.com…on=timeline

Holdet til I morgen.. VAMOS.
annonce