Snak

Mere indhold efter annoncen

Sønderjyske

Skrevet af Martinovic
man 19. nov 2012
Har oprettet en ny tråd, da forfatteren fra Haderslev-tråden ikke er set online i lange tider.

Skrevet af Der Kaiser
Det er kun otte dage siden der sidst er skrevet i den, og den ligger pt på side tre...


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af Martinovic
Du har ret. Men det er næsten kun mig, der holder gang i den. Derfor jeg har oprettet en tråd med et mere sigende navn med mulighed for at ændre overskriften.

Håber da de få SE-fans, der er på dette forum, vil bruge tråden.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
1-0 ved halvleg, målscorer Hedinsson, hvem ellers. Det er nærmest britiske tilstande med tanke på det møgvejr.

Har bidt mærke i, at Sölvi Ottesen ikke er i FCK´s trup. Om han er skadet, ved jeg ikke, men han kunne være oplagt at leje til januar. Midterforsvaret skal forstærkes.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hvor er det typisk SE´s sæson. En foræring efter en tilbagelægning og et ringe spark af DC og så scorer FCK til 1-1 to minutter efter. Bare ikke godt nok.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ny gave af Kenn Hansen. Ellers regulært mål af FCK. Vores keepere er så pinlig ringe.

Og så er det os, der bliver snydt. Kenn Hansen er helt væk.
Mojn do!
Skrevet af quaz
Hold da op, den dommer er da lige så dårlig som vejret. Godt det går begge veje i det mindste.
København
Skrevet af Martinovic
Hent nu bare en serie 2 keeper ind. Kæft en idiot ham Stenild.
Mojn do!
Skrevet af quaz
Foggy, jeg har siddet og søgt lidt. Har du link til den artikel som kommentatorene nævner, hvor Stenild kommentere på Opdal?
København
Skrevet af Martinovic
Nej, jeg har ikke hørt det, før de nævnte det. Men begge keepere er elendige og slet ikke Superliga værdig.
Mojn do!
Skrevet af quaz
Ja, utroligt man ikke kunne holde på Coe som endte hjemme i Australien, det må SønderjyskE da kunne konkurrere med. Men det kan vel skyldes at han vil tættere på det australske landshold, hvor Schwarzer vel snart er færdig.
København
Skrevet af Svoger
Jeg er ikke klar over om Sölvi evt. er skadet, men alt tyder mig bekendt på han er endt som 4.-valg i centerforsvaret under Ariel.
Han var vist også ude og brokke sig lidt på et tidspunkt. Målt på kampene, virker det dog vist reelt nok at han er røget så langt ned i hierarkiet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Martinovic
Kæft hvor er det bare elendigt. Møder et træt FCK-hold og har enkelte chancer, men Stenild er skyld i deres andet mål og burde egentlig været skyldig i to.

Spillet på banen er heller ikke prangende, og det ligner 1. div, hvis det ikke ændrer sig.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
http://www.bold.dk/nyt/S…oenderjyskE

Skønt, at der er styr på økonomien. Men fodbolddelen kræver forstærkninger, hvis livet i Superligaen skal bibeholdes.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Mht. Nathan Coe, tror jeg nu nok han havde regnet med at finde større udfordringer i Europa end at spille for SønderjyskE, men så ligetil blev det ikke.

Men vi er ved gud presset på målmandsfronten. Et svagt letlæseligt spark fra Cornelius, og væk var keeperen. De har kostet i overdrevent grad på deres elendighed, og for min skyld kan man opsige begge spilleres kontrakter.

Coe starter også ud med drops hist og her, men leverede også afgørende redninger og forbedrede sig med tiden, mens de to skvatnakker nu bare holder deres elendige niveau ved lige.

Umiddelbart kan jeg dog ikke lige komme i tanke om en målmand, der kan være realistisk for SønderjyskE at hente.
Skrevet af Martinovic
Kan jeg heller ikke, men det skal findes. Tænkte på Kasper Jensen, der tidligere har været i klubben, men han spiller i Djurgården og er nok svær at lokke hjem.

Der må være en potentiel et sted. Det kan ikke blive ringere end de to, der er i klubben nu.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
http://www.bold.dk/nyt/V…er-FCK-exit

Kunne være så fedt at se ham tilbage i SE, men hans ambitioner er nok noget større.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, mon ikke han hellere vil prøve noget andet end at returnere til SønderjyskE. Kan let forestille mig at andre klubber i suppen vil være mere interessant for ham.

Desuden har vi klaret os fint uden ham i et stykke tid, men jeg kunne godt tænke mig færre skader når vi er så smalle i det.

Førsteprioriteten må klart være en ordentlig målmand, og samtidig håber jeg ham senegaleseren, eller hvad han var, har imponeret til prøvetræning så vi kan få en ordentlig spiller som erstatning for O´Brien.

Er desuden spændt på hvor O´Brien ender, fordi han er da en fin boldspiller, men så god er han vel heller ikke.
Skrevet af Der Kaiser
Nogen, der har overvejet, om årsagen til Haderslevs krise kunne være et helt andet sted på banen?

Selvfølgelig har det ikke set godt ud, at begge målmænd har spillet uden hænder eller handsker i dette efterår eller at den gamle fighterånd stort set er forsvundet.

Men det er påfældende, at der blev hentet 10 point i de første syv kampe og scoret 11 mål, hvor Quincey Antipas stadig var i klubben. Siden er der i 11 kampe kun blevet til syv point og i alt 13 mål. Samtidig er en spiller som Lasse Vibe, der var inde omkring A-landsholdet i midten af august, efter min smag gået meget i stå efter Antipas er væk.

Vibe påstår godt nok det modsatte http://www.bold.dk/nyt/V…den-Antipas , men jeg synes slet ikke han kommer frem til det samme som han gjorde, da Antipas stadig var i klubben. Antipas fyldte meget på banen, tog masser af opmærksomhed, men havde samtidig et unikt samspil med Lasse Vibe. Det savner jeg, og det tror jeg rent offensivt har været med til at Haderslev er gået i stå.

Nu skal det blive interessant at se, om Ole Nielsen kan opsnuse en spiller, der kan gøre Lasse Vibe god igen. Det tror jeg er mindst lige så vigtigt som at finde en ordentlig målmand.


PS: Sölvi må for min skyld meget gerne vende tilbage...


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af Martinovic
Enig, Kaiser - en Antipas-kopi er savnet. Bechmann fighter godt og kommer også frem til chancer, men han er en helt anden type end Antipas, der er rigtig god til at holde på bolden og trække forsvarsspillere til sig.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Rigtig fin runde for os. Silkeborgs sejr gør, at FCM er rodet ind i nedrykningskampen. Alle fra 7-12 kan rykke ned.

Jeg synes også, det er frisk med en ny formation. Det har tidligere givet succes at leve på omstillingspil. Ingen grund til at styre spillet, når midlerne ikke er til det.

Weekendens runde bliver ikke for børn. Kom så SE!
Mojn do!
annonce
0