Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AndersP!
Det er sgu fint med ham. Han kender Superligaen og har et fint niveau, når han er i form. Men vi begynder efterhånden at have mange offensive spillere, så der må vel også nogen ud snart?
Skrevet af mjdk
Dejligt med NT som tilføjelse til truppen. Jeg synes han er en spændende kant og kan også bruges på midtbanen.
Han virker også som en sympatisk type.

Glæder mig til at se hvad uge ellers vil bringe.
Skrevet af AndersP!
Også rart med en dansker til truppen. Ikke at vi er på VB niveau, overhovedet, men hellere det end en tilfældig ungarer.
Skrevet af Martinovic
Enig. Vi skal have genopbygget en dansk stamme.

Mojn do!
Skrevet af Mr_bum
Jeg ville ikke have haft noget imod, at man lige havde givet ham en uges træning inden en kontrakt bare for at blive sikker på, at SIF ikke havde fat i den lange ende. Men ok, beggars can´t be choosers. Og hvis han er indstillet på at blive, selvom det skulle ende med nedrykning, så kan man ikke være helt utilfreds.


Skrevet af Alle Achtung
ok så vi er super glade for Nicolai Thomasen fordi han er dansk? Er det nu en kvalitet i sig selv?

Thomsen har et talent men ser man på hans sidste tid, så er der da ikke meget at juble over?

I Norge fik han 90 min som højre back i den første kamp i ligaen. Derefter er det kun blevet til minuter som indskifet. (en enkelt gang 45 min) 240min i 12 kampe.

Så har han spillet 3 hele kampe og 2 halve kampe for deres andet hold. (ifølge transfermarkt)

Den eneste fordel er at han har spillet i SL tidligere.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Mr_bum
Jeg er ret ligeglad med hans nationalitet, men den og hans erfaring fra Superligaen burde naturligvis gøre det lettere for ham at indfinde sig før sæsonstart. Hans stats fra Norge er ikke imponerende, men en af de norske brugere kommenterede på en af artiklerne, at han virkede som en, der ret hurtigt havde fortrudt sit skifte. Forhåbentlig vil han så være mere motiveret i Haderslev.

Jeg er ikke enig i Esben Hansens lovprisning af ham, men hvis han rammer niveau, så bør han selvfølgelig stadig være god nok til et hold i top-11. Hassan har kontraktudløb til sommer, så vil jeg ikke have noget problem med det, hvis Thomsen i højere grad kan få presset ham ud på bænken.
Skrevet af Martinovic
Hvis vi har to lige gode spillere, og den ene er dansker, vil jeg alle dage vælge ham.

Jeg ved ikke, hvilken tilstand NT er i, men jeg tror ikke, det er værre end de nye holdkammerater. Mange af dem skulle slet ikke være hentet og har været spild af lønkroner.
Mojn do!
Skrevet af jesper-sesport
Nicolaj Thomsen virker til at være en fornuftig signing, som kan tilføre noget erfaring og rutine til midtbanen. Han blev kendt som assistkongen i superligaen, da han spillede for AaB og var den spiller, som havde lavet flest assists. En af de angribere, som blev serviceret af Nicolaj Thomsen, var Anders K. Jacobsen, og jeg ser frem til at vores nye midtbanespiller finder det gode chanceskabende spil frem igen.

Skrevet af jesper-sesport
Ifølge Tipsbladet er klubben interesserede i Agon Mehmeti, der har scoret 38 mål i Allsvenskan gennem karrieren og blandt andet har spillet i italienske Palermo.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/soenderjyske-vil-have-tidligere-malmo-profil

Fire af hans pletskud fra seneste sæson kan ses her:

Halmstad - Örebro https://www.youtube.com/watch?v=mDngkdRFBIg
Örebro - Degerfors https://www.youtube.com/watch?v=aaP72C9TO54
Malmö FF - Örebro https://www.youtube.com/watch?v=WLljm3ypxw4
Häcken - Örebro https://www.youtube.com/watch?v=53_Trk7TK_M

Ud fra en hurtig betragtning ser han ud til at være en god boksspiller, ligesom han har et hurtigt aftræk og afslutter fornuftigt.

Håber virkelig at det lykkedes at få en forstærkning til holdet oppe foran.
Skrevet af Alle Achtung
Håber virkelig at det lykkedes at få en forstærkning til holdet oppe foran.


Jeg kender ham ikke men jeg synes nu ikke han lyder sådan rigtig spændende - så kunne vi lige så godt forsøge at hente Igboun? Han kender jo ligaen ;-)


Hvad med Berggreen?

Man kan jo håbe på at Thomsen finder noget af sit gamle niveau og kan skabe nogle af de chancer vi mangler.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af mjdk
Bergreen træner vist med FCM og arbejder vist på nogle klubber i Holland.

Jeg er dog fan af manden. Han har dog været enormt skadet. Lidt som Hvilsom der jo ikke helt lykkedes for os.
Skrevet af jesper-sesport
Emil Berggreen er også en mulighed, men han udtalte i foråret 2020, at det kun var danske topklubber, der kunne få ham tilbage til Danmark, ifølge en artikel her på bold.dk.

Af artiklen fremgår det:

Berggreen udelukker ikke en retur til dansk fodbold, men det skal i så fald være en top tre-klub, fastslår han.

- Det kunne det måske godt, men hvis jeg skulle hjem og spille i Danmark, skulle det være, fordi der var en af top tre-klubberne, som virkelig gerne ville have mig.

- Hvis det ikke er tilfældet, vil jeg hellere blive i udlandet, men det må jeg kigge nærmere på, hvis Twente ikke udnytter optionen, siger Berggreen.

Berggreen bekræfter, at han med topklubber mener FC København, FC Midtjylland og Brøndby.


https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/berggreen-kun-topklubber-kan-faa-mig-til-dk/

Selvfølgelig kan tingene ændre sig i fodbold, men det er et åbent spørgsmål, om han har ændret mening siden dengang. Der er sikkert en økonomisk faktor med hensyn til hans lønkrav, efter at han har spillet i Bundesligaklubberne Mainz 05 og Greuther Fürth samt for Twente i Æresdivisionen.

Skrevet af jesper-sesport
Jeg kender ham ikke men jeg synes nu ikke han lyder sådan rigtig spændende - så kunne vi lige så godt forsøge at hente Igboun? Han kender jo ligaen ;-)


Hvad Igboun angår, har han spillet en del kampe i Dynamo Moskva uden at komme på scoringstavlen i den russiske Premier League. Seneste scoring i ligaen ser ud til at være i august 2020, og han har deltaget i 26 ligakampe uden en scoring siden da. Han holder sikkert sin fitness og kondition ved lige i styrketræningslokalet og på træningsbanen, men scoringsmæssigt ser han ud til at være gået i stå. Så det er ikke sikkert, at vi får den sprudlende offensive version af ham tilbage, som vi har set i superligaen. Man kan selvfølgelig tage chancen med Igboun, eller man kan i stedet vælge en offensiv spiller, der har haft mere medgang scoringsmæssigt på det seneste.


Skrevet af Alle Achtung
helt enig - men er det Agon Mehmeti?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af mjdk
Så er den islandske back bekræftet.

Så mangler vi en angriber eller to...
Skrevet af jesper-sesport
Super med tilgangen af den nye spiller Jose Gallegos, der har spillet som midtbanespiller i San Antonio FC. Han er en talentfuld 20-årig spiller, som var finalist som USL Young Player of the Year sidste år, ligesom han har været en tur i Europa og prøvetrænet i både Bayern München og FC Barcelona. Havde på den baggrund ikke lige troet at han ville lette fodboldstøvlerne fra den texanske præriemuld og sætte kursen mod Haderslev, efter at han havde forsøgt sig i et par af de største fodboldklubber i Europa. Men det er så alligevel lykkedes alligevel. Velkommen til klubben.
Skrevet af Mr_bum
Vildt nok, at der nogen, der gider at betale for Jeppe Simonsen. Desværre blev hans niveau aldrig rigtig højt nok, men i det mindste gav han aldrig op.
Skrevet af Martinovic
Helt enig. Jeg under ham det skifte, men jeg undrer mig over, hvad de har set i ham.
Mojn do!
Skrevet af MadsNiel777
Håber i den grad klubben hiver en kanin op af hatten i form af en angriber, som har bevist at han kan lave mål i Superligaen. Det er vores største problem lige nu. Muligvis også endnu en kreativ spiller til kanten, og gerne en der har noget fart. Sommerens handler gør dog, at vi står med et problem med antal spillere. Spillere som Kristinsson, Prosser, Moumbagna og Taiwo har ikke vist noget nævneværdigt, og det er simpelthen et kæmpe problem, som bliver rigtigt svært at løse.
annonce
0