Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jesper-sesport
Jeg havde egentlig forestillet mig, at man ville være overveje fremtiden og evaluere Henrik Hansen, når den sidste efterårskamp var spillet. Man har så valgt at sige farvel til ham allerede nu. Kan egentlig godt forstå det. Hvis man ser bort fra de første fire kampe i denne sæson, har det været for svingende rent resultatmæssigt fra Helsingør kampen i 5. runde og frem til nu. I stedet for at rykke fra de andre hold i toppen, som Vejle har formået det, er det nu en konkurrencesituation, hvor kampen om 2. pladsen ser ud til at blive sværere, end man kunne have spået i starten af sæsonen.

Der er blevet bragt tre trænernavne i spil:

Morten Eskesen
Lars Friis
Christian Lønstrup

Lars Friis sikrede oprykning fra NordicBet Ligaen med Viborg FF, så han har i hvert fald kunne levere varen, og jeg synes, at han er et spændende navn.

Hvilken træner kunne I godt tænke jer?
Skrevet af mjdk
Jeg kender ikke meget til eskesen.
Lønstrup har jo tidligere været i kikkerten, hvor noget gik galt.
Friis lyder lidt som en speciel type.

Hælder mest til lønstrup af de tre, men det er mest mavefornemmelse.

Jeg var glad for Michelsen og han har lige sikret hamkam overlevelse i Norge.
Jeg tror også det kan blive svært at lokke folk til.
Skrevet af Aussie
Nu kommer det vel også an på hvad budgettet tillader? Eskesen og Lønstrup er jo nøglepersoner i den succes de har haft i Helsingør og Hillerød… Spørgsmålet er om en gratis Friis ikke ville være tillokkende?
Skrevet af Alle Achtung
Haji skal til VM. Det må vel betyde et eller andet beløb til Sønderjyske?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af mjdk
Jeg tror kun der betales til den klub der ejer ham. Han er jo ikke udlejet længere.
Sælges han grundet optræden til vm bør der dog falde penge af.
Er det chambe vi har udlejet i Portugal. Hvis han er udtaget kan det evt give penge.
Skrevet af Alle Achtung
Tchamba er ikke udtaget.

Mener at have læst her på bold at FCK modtager penge for bl.a. Wind. Noget med spillerene skal have været i klubben indenfor de seneste 2 år. Jeg kan tage fejl


Det var den her https://bold.dk/fodbold/nyheder/sl-klubber-tjener-kassen-paa-at-sende-spillere-til-vm/

God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af mjdk
Fedt. Så ser det ud til du har ret.

Spændende med kampen i morgen.

Vildy hvis vi vinder - så bliver det tæt i toppen. Samtidig bliver det vildt vigtigt at starte foråret godt op hvis vi taber. Ellers ender det med vi er sat fra top to (måske bliver top 6 svær endda), hvis vi starter svagt.
Skrevet af jesper-sesport
Godt med et avancement i pokalturneringen. Det er ved at være et varemærke for os, at vi klarer os godt i pokalturneringen, i hvert fald hvis man ser på de senere år.

Ja, kampen i dag bliver spændende. Vejle Boldklub er svage favoritter hos bookmakerne, men jeg tror på en Sønderjyske sejr.

Hvis vi vinder, vil vi have et udmærket udgangspunkt i forhold til forårets kampe. Hvis vi omvendt taber, vil vi ende på en lidt skuffende sjetteplads i efterårssæsonen, og så skal vi til at jagte de andre hold bagfra i tabellen.

Jeg havde egentlig håbet på, at vi havde kunne holde os i top 4 hele sæsonen igennem, men sådan skulle det ikke være. Nu bliver det lige lovligt spændende, når så mange hold blander sig i topkampen.Skrevet af jesper-sesport
Der er lagt op til et spændende opgør, når spillerne træder ind på grønsværen på Sydbank Park til kampens start i disse minutter, når vi møder Vejle Boldklub. Ud over at være et stort lokalopgør, som mange har set frem til, er klubben fra Nørreskoven i Vejle en klub med store traditioner. Fem gange har klubben vundet et dansk mesterskab. Men man skal helt tilbage til 1984 for at finde det seneste mesterskab.

Klubben har i tidens løb tiltrukket store offensive profiler fra store danske spillere som Preben Elkjær sidst i 1980erne til spændende udenlandske navne i denne sæson som Richard Suktuta-Pasu, der blandt andet har en fortid i bundesligaklubben Bayer Leverkusen og Dimitrios Emmanouilidis, der blandt andet har en fortid i græske Panathinaikos. Derudover har man flere danske divisionsprofiler på holdet, der også har vist målfarlighed i de foregående kampe.

Man kan derfor se frem til en attraktiv kamp mellem to hold med gode offensive profiler, hvor især en spiller som Emil Frederiksen har potentialet til at blive kampens helt store spiller. I pokalkampen mod Nykøbing FC viste han strålende spil. Meget plads skulle han ikke have, før falstringene blev overlistet med en flot afslutning i starten af kampen, der gav kampens første mål. Derefter havde han et par fine afslutninger på mål, og han lignede virkelig en dynamisk spiller i kampen.

Sønderjyske Fodbold stiller op med følgende spillere til dagens kamp:

Flø
Remmer
Racic
Dal Hende
Emini
Soulas
Christiansen
Barkarson
Frederiksen
Björklund
Albæk

.
Skrevet af mjdk
Øv….
Skrevet af AndersP!
Hvis man har lyst til lidt træls læsning, så er årsregnskabet tilgængeligt her:

http://regnskaber.virk.dk/11188513/amNsb3VkczovLzAzLzcyL2YwLzVlL2FiLzlkMGQtNDZlMy05ZGJhLWZhMjA5Y2E4MzcyMw.pdf

Jeg er ikke ekspert i regnskaber, men det er da lidt voldsomt, at bruttofortjenesten er faldet næsten 30 mio. siden sidste regnskab. Men den var så også lidt en outlier - spørgsmålet er om der er medregnet noget købssum fra Platek i den?

Bruttofortjenesten har svinget mellem 20 og 28 mio de sidste fem år. Bortset fra sidste sæson, hvor den var lige over 50 mio.

De 30 mio i fald sammenholdt med 12 mio ekstra i lønomkostninger gør rigtigt ondt. Vi gik også fra 47 fuldtidsansatte til 62. Jeg ved ikke hvem alle de mennesker er.
Skrevet af mjdk
Jeg håber snart klubben har noget positivt at melde ud angående fremtiden.
En god træner er savnet.
Skrevet af jesper-sesport
Ifølge BT er vi i kontakt med Christian Lønstrup og Carit Falch angående trænerposten. Hvis valget står mellem de to træneremner vil mit valg helt klart falde på Lønstrup.

https://www.bt.dk/fodbold/bt-afsloerer-soenderjyske-jagter-loenstrup-og-falch-som-ny-traener
Skrevet af jesper-sesport
Så er det Thomas Nørgaard, der bliver vores nye træner. Et spændende valg. Det kom lidt ud af det blå, da Der Nordschleswiger for et par dage bragte Nørgaard på banen. Lønstrup og Falch var ellers i første omgang blevet nævnt som de to kandidater, der var i spil.

Han kommer fra en klub (Sparta Prag), hvor forventningen er, at man skal være godt med i toppen. Og forventningerne er også høje i Haderslev, hvad placeringen i tabellen angår. Kun en top 2 placering sidst på foråret kan bruges til noget, hvis vi skal rykke op i superligaen.

Skrevet af Mr_bum
Jeg havde da selv håbet mere på Lønstrup, men det kan være tredje gang bliver lykkens gang en skønne dag.

Nørgaard har jo fin erfairng, men spørgsmålet er alligevel om evnerne rækker. På den anden sige så ved jeg heller ikke helt, hvor meget man kan forlange/forvente af holdet, men den nuværende sjetteplads er selvfølgelig ikke særligt prangende. Dog er man trods alt heller ikke helt væk i kampen om oprykning endnu.
Skrevet af mjdk
Vi skulle gerne hente nogle sejre før rækken deles. Lige nu er det forholdsvis tæt mellem nr to og seks.

Virker til lønstrup ikke fik lov at skifte af Hillerød. De har givet ham en ny kontrakt som plaster på såret.

Jeg tror det kan blive ok med tn. Synes han var ok i lyngby.
Skrevet af Babel
Taber Sønderjyske i Næstved den første kamp og Hvidovre vinder hjemme over Nykøbing så er der 9 point imellem Hvidovre og Sønderjyske så er løbet kørt for Sønderjyske..
Skrevet af mjdk
De kan jo stadig hente seks point mod Hvidovre i de direkte kampe. Der er sket mærkeligere ting i 1. Division før. Spillet skal dog være markant bedre…
Skrevet af jesper-sesport
Mener ikke at løbet er kørt, hvis Hvidovre får et 9 point forspring. Men det bliver meget svært.

Silkeborg havde et point forspring til Esbjerg fB efter grundspillet i 2020/2021, men de fik hele 13 point mere end vestjyderne i oprykningsspillet. De sikrede sig dermed en suveræn oprykning på 2. pladsen foran Esbjerg fB på 3. pladsen.

Så hvis eksempelvis Hvidovre går i stå i slutspillet, og vi præsterer godt, så kan det godt lade sig gøre at indhente forspringet, også hvis vi vinder begge de indbyrdes opgør mod klubben fra Vestegnen.

Men som tingene er nu, rider Hvidovre på en bølge og har flere spillere med superligaerfaring, der kan gøre en forskel i de afgørende kampe, så jeg håber virkelig på, at vi optimalt set kan holde trit med dem med tre point mod Næstved i åbningskampen.
Skrevet af jesper-sesport
Godt nytår til alle. Forhåbentlig sikrer vi os oprykning til superligaen i det nye år

annonce
0