Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Ah. Nej, der kan jeg heller ikke finde noget. En tur til USA eller Australien kunne sgu være fint!
https://kortlink.dk/sudv
Det må være enten VB, Randers eller SIF. Måske EfB, hvis ikke de får rykket op næste sæson.


Er det ikke ligegyldigt hvilken række eliten spiller i ift. licensen? Så længe EfB udvikler spillere til de danske landshold og vinder trofæer i u-rækkerne, forsvinder licensen nok ikke lige med det første.

En konkurs kan selvfølgelig ændre på det.. :-)
@Foggy

Med hensyn til Absalonsen og udlandet var det på baggrund af denne udtalelse fra Haysen i artiklen:

"Udgangspunktet er - som han også selv har sagt - at han prøver at finde en klub i udlandet, siger Haysen."

Kan godt forstå at han gerne vil prøve noget nyt, når han allerede har været tilknyttet en håndfuld superligaklubber gennem sin karriere.

Det giver et spændende oplevelsesmæssigt vitamintilskud at bo i udlandet, og hvis det skal være, har han nået alderen, hvor det må være i de nærmeste år.
Fandt lige noget fakta i forhold til bedømmelse af licenser. Med hensyn til bedømmelse af licenser er områder som struktur & organisation, kvalitet & kompetencer, infrastruktur & faciliteter og sportsligt niveau. Hvis det har interesse er punkterne angående det sportslige niveau beskrevet her:

https://www.dbu.dk/~/media/Files/DBU_Broendby/2010/licensmanual_drenge_2010.pdf (s. 18)

Bedømmelsen er selvfølgelig i nogen grad baseret på talentmasse. Det vil sige antallet af dygtige ungdomsspillere på klubbens ungdomshold.

Kan huske at jeg mødte HFK´s 1. ynglinge i en kamp i 1990´erne. Der var allerede dengang nogle dygtige spillere i Haderslev, men det er som om, at det hele lige har fået en tand ekstra på flere områder. Der er sket en del på fodboldområdet, der har udviklet sig siden dengang.

Det er rart at se, at vi bidrager til ungdomslandshold og futuresamlinger.

Er det ikke ligegyldigt hvilken række eliten spiller i ift. licensen? Så længe EfB udvikler spillere til de danske landshold og vinder trofæer i u-rækkerne, forsvinder licensen nok ikke lige med det første.

En konkurs kan selvfølgelig ændre på det.. :-)


Det er rigtigt - man fratager selvfølgelig ikke EfB licensen, bare fordi de rykker ned, så længe de klarer sig forrygende i ungdomsrækkerne. Men jeg har ladet mig fortælle af en, der har snakket med Haysen, at placeringen af 1. holdet spiller ind. Det er ikke altafgørende om det er 1. division eller Superliga, men det er en af faktorerne man kigger på.

Jeg tror dog ikke at EfB mister A-licensen lige foreløbig. Ikke medmindre der bliver skåret ind til benet i ungdomsarbejdet, selvfølgelig.

I øvrigt er jeg spændt på at se vores U17-hold i næste sæson.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Vahid Hambo er til prøvetræning i klubben, ifølge Der Nordschleswiger. Ud over akademiet i Sampdoria har han været i finske klubber og i engelske Brighton & Hove Albion Football Club, hvor han har spillet på ungdomsholdene.

En stor og stærk angriber, der har effektfulde elementer i sit spil. Desuden har han vist præstationer med et højt scoringsgennemsnit i kampe i hjemlandet.

https://www.nordschleswiger.dk/de/sport-sonderjyske-fussball/finnischer-stuermer-zum-probetraining-bei-sonderjyske

http://www.bbc.com/sport/football/33625512

https://www.youtube.com/watch?v=s9bTyvpYtEo

Sønderjyske versus Sønderjyske. Nogen der så den interne træningskamp i dag? Kunne godt tænke mig at høre lidt om hvordan de nye folk gjorde det.
Journalist og fotograf var forbi. Dagens startopstillinger, ifølge JV:

SønderjyskE A: Lukas Fernandes - Ramon Rodrigues, Kees Luijckx, Marc Pedersen, Simon Poulsen - Eggert Jonsson - Troels Kløve, Emil Scheel, Philip Zinckernagel, Mads Hvilsom - Mikael Uhre 

SønderjyskE B: Sebastian Mielitz - Jeppe Simonsen, Stefan Gartenmann, Nicholas Marfelt, Nicolaj Ritter - Rasmus Vinderslev - Silas Songani, Mikkel Hedegaard, Thawng Ni Dum (U 19), Jesper Riis (U 19) - Vahid Hambo (prøvespiller)

JV´s billeder af dagens to aspiranter til målmandsposten i startopstillingen i superligaen Mielitz og Fernandes samt en smilende Eggert og en del mere:

http://www.jv.dk/soenderjyskefodbold/Se-billederne-SoenderjyskE-slog-SoenderjyskE/artikel/2517278


Der står desuden lidt i artiklen i Der Nordschleswiger.

https://www.nordschleswiger.dk/de/sport-sonderjyske-fussball/keine-freikarten-fuer-team
moderator
Så blev der ophævet med Maak. Tilsyneladende fordi han ville have fast spilletid, og fordi man ser Marc P. som en større del af midterforsvaret end tidligere. Spørgsmålet er dog om ikke også der bliver hentet endnu en midterforsvarer eller alternativt en højre back.
https://kortlink.dk/sudv
annonce