Snak

Mere indhold efter annoncen

Samlede Barcelona rygter, positive/negative

Skrevet af Spread
I går 14:29
1.
Messi tjente under sine sidste par år i Barca, ca. 1 mia. om året.
Sidste år inden hans kontrakt udløb, tilbød han at underskrive en ny kontrakt og halvere sin løn, hvilket dog ikke var godt nok for klubben (var stadig for mange penge).

Negativ reaktion:
"Hvor er Messi dog bare en guttermand, KUN at lænse sin klub for 500 mio. årligt"

Uddybet:
Grunden til at lønnen ikke kunne sænkes yderligere, er fordi at La Liga har regler omkring hvor meget spillere en sæson til den næste, må gå ned i løn. Er sikkert for at beskytte spillerne fra at blive udnyttet.

Eftertænksom reaktion:
I så fald, hvorfor lod Barca ikke bare kontrakten løbe ud, og så tegne en ny fra 0 (ligesom PSG gjorde med Mbappe)?

- Korrekt eller ukorrekt?

____________________________________________________________

Barca har ikke registreret hverken Lewandowski, Raphinha, AC, Kounde eller Kessie.

Under forudsætningen af at Braithwaite bliver, at klubbens grådighed mht. prissætninger kan blive deres undergang (eksempelvis hvorfor kræve 148 mio. for Depay når de i forvejen har indtjent så mange penge allerede denne sommer, i stedet for at få ham ud af vagten og slået et hul i deres lønudgifter), hvor realistisk er det så at disse rent faktisk bliver registreret?

Hvad er deadlinen?

Da AC og Kessie kom gratis, bliver de med 100% sikkerhed prioriteret sidst, så burde de vælge at smutte?

____________________________________________________________

Med alt det lort Barca samlet har været/er involveret i, vil dette så have en indflydelse på fremtidige spilleres valg når det kommer til at vælge klubben eller ej?

- Enormt mange spillere, har efter flere år stadig ikke fået deres løn
- Ikke bare tillader klubben sig at stille spørgsmåltegn ved de Jong´s dedikation til klubben fordi denne ikke vil gå ned i løn - på trods af at han allerede har foretaget én lønnedgang, samt at de skylder ham +125 mio. - de truer også med at hive ham i retten med div. anklager
- Behandlingen af Braithwaite
Mv.
- Bare hele cirkusset omkring de uregistrerede spillere, må give et ufatteligt dårligt indtryk af inkompetence

____________________________________________________________

Vær velkommen til at byde ind...
Skrevet af KnockOut
Ulækker tråd der kun har til formål at troll en fan gruppe her på bold.dk

Anmeldt.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Spread
Uddyb...

Har ingen skjulte intentioner med denne tråd. Har bare over jeg ved ikke hvor lang tid læst den ene ting efter den anden om Barcelona, og har svært ved at finde hoved og hale i det, hvad der er rygter og hvad der er facts.

I mit første eksempel blev jeg som skrevet klogere, da en der havde godt styr på La Liga informerede mig om noget jeg ikke var klar over. Så noget jeg så som meget negativt, blev faktisk omvendt.

Men jeg skal være ærlig og sige, at jeg synes den måde de behandler adskillige spillere på pt., er svinsk. Hvis ikke man synes dét, er man komplet farvet. Ligesom Trump-tilhængere, der ikke mener at han kan gøre noget forkert.

Man Utd & BIF siden 5-6 års alderen - i medgang og modgang. Yndlingsspiller: Alessandro Del Piero
Skrevet af Fjelle80
"Grunden til at lønnen ikke kunne sænkes yderligere, er fordi at La Liga har regler omkring hvor meget spillere en sæson til den næste, må gå ned i løn. Er sikkert for at beskytte spillerne fra at blive udnyttet."

Jeg er ret sikker på det ikke er fodbold regler, men spanske arbejdsmarkeds regler. De er mere møntet på fabriksarbejdere osv, men gælder også for fodboldspillere
Skrevet af Fjelle80
"Da AC og Kessie kom gratis, bliver de med 100% sikkerhed prioriteret sidst, så burde de vælge at smutte?"

For det første tror jeg de registrerer alle spillere i morgen formiddag.
For det andet, hvis rygterne om en klausul i netop de to spilleres kontrakter er sande, så registrerer de forhåbentlig dem først, hvis de kun kan registrere nogle af spillerne.
Skrevet af NickRomano
Spillerne er allerede blevet registreret. Kun Koundé mangler, men han er jo også skadet, så med ham er der masser af tid.

Altså......det er jo det, som jeg har skrevet hele tiden.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Fjelle80
Det er de sku da også. Super. Kan vi så få lukket den del af brokkeriet?
Skrevet af NickRomano
Nu er det jo de spanske aviser, der skriver dét, og de er jo notorisk fulde af løgn, skriver alle de, der holder med hold i PRL ( undtagen Man. City-fans ).

Ellers har Barca bestukket Tebas eller lignende.

Men ja, nu er der kun 11 punkter tilbage for, hvorfor Barca er en umoralsk klub, som går konkurs om 2 - 3 år, og som tisser i bukserne.

Slavehandlere også.

I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Gshock
Jeg er ret sikker på det ikke er fodbold regler, men spanske arbejdsmarkeds regler. De er mere møntet på fabriksarbejdere osv, men gælder også for fodboldspillere
Fjelle80
Det her er et helt reelt spørgsmål, så please lad vær og se det som en provokation.
Hvorfor kan Pique og andre spillere så halvere deres løn. Ved du det ?
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
annonce
0