Snak

Mere indhold efter annoncen
Pep er jo blevet gråhåret før tid pga de 4 år han har været træner i klubben, jeg tror det er et af de mere stressende jobs en fodboldverden hvor man er under konstant pres for at levere resultater og flot fodbold.

Den eneste der har leveret begge dele igennem en længere periode er Alex Ferguson, men han er sgu også gjort af et helt specielt stof.


LIVE link til pressemødet:

http://www.youtube.com/w…e=g-all-lss
pharzon;

Nej, jeg er helt enig i, at Guardiola ikke er skyld i at de ikke kunne putte den i kassen på de mange chancer. Alligevel kan jeg ikke lade være med at tænke, at hvis Barcelona også havde haft en Drogba-type at sætte ind, ville det måske have gjort en forskel. Det er jo selvfølgelig mindre rafineret og således måske blasfemi, men engang imellem er det et godt modtræk til den parkerede bus.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Den eneste der har leveret begge dele igennem en længere periode er Alex Ferguson, men han er sgu også gjort af et helt specielt stof.


Portvin?
fck-medløber.
Man forsøgte den såkaldte Drogba-model med Zlatan (Som jeg egentlig ser som en bedre holdop-spiller end Drogs pt., ikke at Drogs er dårlig til dét, slet ikke).
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
moderator
Mon ikke Kemo tænkte på den slags spiller som effektindskiftning, til de særlige situationer, snarere end det taktiske udgangspunkt?
https://kortlink.dk/sudv
Nogen spansk-kyndige? For mig er det bare hulla bulla :)
Mojn do!
Pep ser trist ud, og stemningen virker i det hele taget en smule deprimerende.

Guardiola æraen er slut.
Lød som om kommentatoren sagde ´no continua´.

Og nu blev han også takket for hans tid i klubben.
Mojn do!
annonce