Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af madamskrald

Personligt er jeg på ingen måde positivt stemt - alt for meget afhænger af Busq samt en særdeles ramponeret defensiv (Lenglet + Umtiti + Pique er langt fra top form, Alba er bedst offensivt + Dest / Mingueza uprøvede på dette niveau) - det kan blive to lange kampe medmindre at midtbanen virkeligt tager fra i begge opgør.

Vores chance er være totalt skarpe i possesion spillet, så Jong, Messi, Busq og Pedri udgør vores chance...
Skrevet af Slettet(002353223001)
Det bliver sgu med Piqué som starter! Ellers som forventet.

Jeg er til gengæld meget positivt stemt, mange letbenede folk.... Som jeg ser det: relativt kliniske direkte angreb, det gælder om at angribe fra kanterne, det lidt tunge midterforsvar: bolden hurtigt og sikkert frem. Jeg synes ikke det stinker af klassisk barca-possession, men der er andre muligheder, masser af muligheder, det ser godt ud. Men sgu et sats med Piqué.
Skrevet af Stagger Lee
En noget hasarderet opstilling. Det ser langsomt ud centralt i forsvaret med Piqué, Lenglet og Busquets og så med en offensiv ung og uprøvet back til højre og en Alba i i gavehumør til venstre. Jeg er ikke imponeret af den opstilling, men lad mig da bare blive positivt overrasket. Araujo havde godt nok pyntet i den defensiv. Øv.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af madamskrald

Dest og Pique kommer til at læbe med Mbappe eller Kean hele kampen - det er en invitation til skade, at spille to spillere lige tilbage fra skader mod så eksplosive kant angribere..

Jeg forudser, at Koeman vil fortryde det sats om små 3 timer
Skrevet af LionelSchmeichel
Vildt Pique er med som i siger, det er noget af et sats..
Skrevet af Stagger Lee
Midtbanen skal spille et under af en kamp, for at få et godt resultat med til returen
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Slettet(002353223001)
Det er derfor, Stagger, at jeg ser for mig at man måske kan/bør satse på at afvikle angrebene hurtigere end sædvanligt, bare en lille synskhed :) Også i erkendelse af den langsomme triangel (busq-piq-leng) der helst ikke skal løbes over ende... Kunne være cool med klassisk kontrol, men ved ikke om det er muligt, til gengæld er der ekstrem kreativitet og kvikhed hos Dembélé, Messi, Pedri, De Jong, Dest...
Skrevet af Slettet(002353223001)
Ok, så meget for den optimisme. Niveauforskel. Lidt rystende. Griezmann svag, Dembélé hæmmet og nervøs. Alle virker overmatchet.
Skrevet af LionelSchmeichel
Ser gerne Trincao for Dembele allerede fra starten af 2. halvleg.
Skrevet af AnAlfaBeten
Pedri og De Jong helt væk idag.. Pedri især har ikke sat en fod rigtigt.. Der skal steppes gevaldigt op i 2. halvleg hvis vi skal have noget med hjem her
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Det ligner tidlig exit med mindre mirakler sker de sidste 20 minutter.

Tror simpelthen ikke på sejr i returen.
Skrevet af LionelSchmeichel
Ja vi ligger som vi har redt, tillykke til PSG fortjent.
Skrevet af Hr. Undertegnede
Pragfuldt .. Så behøves der ikke bruges mere tid og kræfter på dette pjat af en pseudoturnering ..
Jeg mødte en pige fra Smilets By- og hun var ordentlig G ..
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Nu er det top 4 man må sigte efter resten af sæsonen.

Få nu skiftet midtbanen og forsvaret, start på ny.
Skrevet af Stagger Lee
Nå men det gik jo nogenlunde, som man forventede det, efter man så startopstillingen. Lidt værre, men kun lidt. Gad vide om Koeman har fundet ud af at Pique og Busquets er færdige på topniveau. Det var ellers en glimrende mulighed for at få sig en god observation i den retning, som alle har kunnet se de sidste par år.

Der er absolut ingen grund til at spille med dem resten af sæsonen. Nu gælder det om at udvikle på de talenter, der er og planlægge sommerens vindue, hvor 5-10 spillere skal ud af vagten
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Bin
glimrende tidspunkt at huske på legenderne! Min liste er absolut ikke udtømmende, og jeg har heller ikke været med så længe som nogle af jer andre. Så min liste vil gå fra tiden med Saviola og Rivaldo og være 100% personlig præference. Jeg så heller ikke meget Laudrup - primært fra landsholdet - men manden har altid været et idol for mig. Sikkert fordi han er dansk, spiller min position, og altid har lavet de der diva-lækre ting, som jeg forsøger alt for meget på... :)

Men mine legender er Puyol for håret, Abidal for sit comeback, Marquez for sine gudeafleveringer, Alves for at tage Abidals nummer og være Messis legekammerat, Oleguer for at være terrorist, saviola for at være en lille dreng, Rivaldo for at være sej, Ronaldinho for altid at få mig til skiftevis at grine og tabe kæben, Ini, Xavi og Busi for at genopfinde fodbold, Eto´o for at være sig selv, og Messi, som jeg bare er heldig at have haft lov at nyde.Apropos, så må gårsdagens resultat være anledning til at få nogle af de gamle videre. De er fra den bedste generation og det bedste hold jeg nogensinde har set, men netop derfor har de nok fyldt for meget for længe. Vi har slet ikke formået at forynge løbende og står nu med et kæmpe efterslæb. I min verden skal Alba, Busi og Pique videre. Også gerne Pjanic og Lenglet for min skyld. De holder stadig niveau, men er blevet svingende og mangler den sidste verdensklasse som kræves i Barca.

Messi holder bestemt stadig niveau, og er ofte den som holder os inde i kampene. Den eneste offensive kraft der afgør kampe for tiden. Men jeg har også følelsen af, at han fylder så meget, at vores andre offensive spillere kun får biroller. Hvilket er en hård kritik, når Messi ikke laver andet end at servere dem mål på et sølvfad. Men alligevel har jeg følelsen af, at Dembeles, Griezmans og Coutinhos chance for at slå igennem bliver forringet af Messis tilstedeværelse. Det er et smalt håb jeg klynger mig til - har nærmest opgivet dem alle tre - men stadig det eneste håb jeg kan se.

Forruden de tre dyre og uforløste indkøb har vi Ansu, Pedri, Puig (forhåbentlig), Araujo og Dest (den stakkel!) hvoraf nogle forhåbentligt kan ramme verdensklasseniveau. Og helt sikkert nogle med talent på La Masia.Spinkelt håb igen. Derudover har vi selvfølgelig Ter Stegen og De Jong, som allerede er fantastiske.

Kort sagt ser det sort ud og har lange udsigter før vi rammer guld igen.

jeg håber at vi kan få lidt luft i økonomien hvis de gamle ryger, så vi kan tilføje lidt talent udefra.

Skrevet af AnAlfaBeten
Meget enig Bin, både i dine betragtninger i forhold til de gamle og nye. Og mht Messi, så er det også mit håb, at den dag (nok allerede til sommer) han kommer videre, så vil der blive mere plads til de andre offensive kræfter, ellers forstår jeg simpelthen ikke hvordan så, på papiret, dygtige spillere bare ikke kan slå igennem.

Mine favoritter gennem tiden må hedde : Ronaldinho (han er bare den bedste nogensinde) - Iniesta - Puyol - Messi - Stoichkov/Koeman - Eto´o - Laudrup - Valdes

Xavi skal nævnes, men hans udtalelser om hvor dejligt et land Quatar er efterfølgende trækker gevaldigt ned fra min side, det samme kan iøvrigt siges om Laudrup. Det bliver lidt for kvalmt (og money talks) efter min smag. Der er helt sikkert noge glemt, men Dream Team tiden er der jeg startede med at følge Barca, og nok derfor Stoichkov/Koeman hænger ved, de var fanme klasse, og så sføli tiden fra Rijkard og Guardiola var bare sæson på sæson med det bedste fodbold nogensinde set.
Skrevet af NickRomano
Det bedste ved denne sæson er næsten, at Atl. Madrid ser ud til at vinde mesterskabet; dem betragter jeg som Barcas venskabsklub.

Ikke et ord om i aftes, men jeg håber ikke, at man taber nogle af de unge spillere på gulvet i den resterende sæson.

Mine all-time favoritter er; Schuster, Maradona og Carrasco ( har dog aldrig set dem spille for Barca ), Prosinecki og Hagi ( begge dog kæmpe skuffelser ), R. Márquez, Luis Enrique, Abidal, Dembélé og så holdt jeg også meget af Alexis Sánchez og Ibrahimovic.

Chrygrinskyi fulgte jeg også med tilbageholdt åndedræt - af gode grunde.

@ StaggerLee

Det er nok tvivlsomt, i hvilket omfang Koeman ser Piqué som overskredet sidste salgsdato, når Piqué placeres i startopstillingen til en CHL-knald/fald-kamp mod PSG uden kamptræning overhovedet.

Jeg var pænt overrasket over det træk.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Hr. Undertegnede
@ Nick ..

Jeg har også alle dage tænkt på dig når Cáceres har tonet frem på mit TV eller LiveScore :) ..
Jeg mødte en pige fra Smilets By- og hun var ordentlig G ..
Skrevet af NickRomano
Nå, ja, ham kunne jeg også godt lide; men nogen legende er han ikke ( det er flere af de andre, som jeg nævner, så heller ikke ).

Det er i øvrigt lidt ærgerligt med Abidal. Uden at han gjorde det dårligt som sportsdirektør, synes jeg, at han mistede noget af sin glorie alligevel.

Edit : Gheorghe Hagi - han kunne den bedste finte, jeg nogensinde har set. Han tøffede ud mod sidelinjen med bolden for sine fødder. Modstanderne så selvfølgelig deres snit til at nappe bolden fra ham, og løb gerne 2 - 3 mand efter rumæneren. Når de var kommet tæt nok på, lod Hagi sin fod løbe hen over bolden, tippede den op med hælen, og spillede med hælen den ind mod midten af banen til en fri medspiller og forbi de forfølgende modspillere. Så stod de dér; udspillet og gjort til grin af geniet fra Balkan.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
annonce
0