Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Pharzon

I det øjeblik Barca gearer op, vil Madrid også geare op, hvorefter Barcas kontrol med kampen bliver mindre.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Der er nu ingen erfaringer, der taler for, at holdet altid lukker 2 mål ind - og det ville da også være fuldstændigt taktisk selvmord konstant at skulle arbejde ud fra, at modstanderen konsekvent vil score igen.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Kan de "geare op"?
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Jeg forstår heller ikke, hvorfor man ikke satte mere tempo. I har jo en hel uge til at restituere, og muligheden for dels at revanchere sig for midtugen og muligheden for at sætte Real endnu længere tilbage i tabellen, må da trods alt have været tillokkende.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Ja. Alt det snak om hævn etc falder til jorden, når man så derefter prøver at fedte en 1-1 hjem i 70 minutter.
Man havde jo intet at tabe. For en gangs skyld kunne man spille frit (Dog holde en ekstra mand hjemme, hvis man lystede), men der var inden genpres, ingen gejst og ingen løb uden bold. Alexis gav lidt liv. Indtil da var det kun Pedros løbevillighed og Iniestas latterlige teknik der kunne godkendes.
I det øjeblik Barca gearer op, vil Madrid også geare op, hvorefter Barcas kontrol med kampen bliver mindre.


Det er da et sølle argument, at man ikke tør at udfordre offensivt, fordi modstanderholdet så bare følger trop.

Der er nu ingen erfaringer, der taler for, at holdet altid lukker 2 mål ind


Det var da en fuldstændig åbenlys risiko. Og man skulle under alle omstændigheder have gået efter sejren i stedet for en uafgjort, der måske nok havde resulteret i status quo i ligaen, men som ikke for alvor havde betydet større selvtillid i truppen.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Der er da ingen undskyldning for at spille langsomt og defensivt i en kamp hvor Barca har alt at spille for.

Nick jeg fatter ikke hvordan du virker til at være tilfreds med sådan en lorteindsats, det er under alt kritik at man ikke kan være mere opsatte til så stor en kamp. Har svært ved at se Barca spille Milan ud af banen når man er så dårlige i forsvaret, spiller så langsomt i angrebet og den totale mangel på vildskab. Fandme en ynk. Det ser ud til at sæsonen er ved at være slut..
Barcelona medløber fan siden 1995
Det ser ud til at sæsonen er ved at være slut..


Ja, desværre. Men så kan man da i det mindste lune sig over en liga-triumf, der trods alt er det vigtigste. Men måden vi har præsteret på den sidste tid er en gevaldig gang malurt i bægeret.

Jeg håber og tror, at holdet havde præsteret bedre med Tito på bænken, men det er jo umuligt at vide.

Nu vil jeg gå på dødsdruk i forsøget på at drukne de smerter, som to gange nederlag til ærkerivalerne på under en uge har forårsaget.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Jeg er tit enige i de ting du skriver, Nick, men hvis ikke man efter to fattige indsatser mod Milan og Real stadig ikke viser nogen vilje, gejst og godt spil, så er det da dybt bekymrende når der er en storkamp i vente vi skal vinde med 3 mål.

Igen, vi skabte 1 chance og det var Messis forkølede skud.
der er krise, og der skal handles nu.... jeg syntes man skal hente frisk blod ind som cheftræner så længe Tito er syg :( Michael Legendrup er selvfølgelig det oplagte valg på længere sigt, men tror stadig på tito, så vi skal bare have en ind for måske resten af sæsonen? di matteo måske eller pep indtil sommer?

det er ikke nogle sjove dage at være barca fan i :(
I <3 The Red Devils! <3 dream line up: Schmeichel P. Neville-Rio-Vivic-Evra Becks-Scholes-Keane-Giggs Ronaldo-Ruud derudover er Bárcá (09), Bayern (02), Porto (04) i hjertet. M. Legendrup som landstræner! EN KLUB I MANCHESTER DER ER KUN EN KLU...
annonce