Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NickRomano
Jeg finder det nu sandsynligt, at hele 2 angribere forlader klubben - Jéffren er naturligvis den ene.

Hvis Cesc kommer - Thiago rykkes jo ind i truppen under alle omstændigheder, vil man udover den nye angriber have således 2 nye spillere til offensiven ( fra Xavi og frem ).

Det burde være nok, da kvaliteten tager et stort skridt op med de nævnte spillere. Faktisk vil man kunne sælge f.eks. Keita, og have samme antal spillere som i denne sæson. Men med en markant mindre kvalitetsforskel mellem de bedste og alternativerne.

M.h.t. Bojan forestiller jeg mig, at han kan indbringe en udmærket salgspris - fra 15 mill. euro og opad. Bojan er stadig en af fodboldverdenens største talenter, og er endnu aldrig blevet givet det forløb, som vil kunne få ham til at funkle.

Skifter Bojan med en tilbagekøbsklausul, bliver salgsprisen naturligvis lettere ugennemsigtig, hvorfor jeg ikke vil holdes op på mit prisskilt omkring Bojan.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Hr. Undertegnede
Hvis Bojan (også) ryger er det i hvert fald et must at der hentes en angriber til der kan spille i midten .. Villa og Messi er vel i så fald de eneste der kan spille den rolle, Affe, Pedrito og Jefrren (Iniesta også) ser jeg i hvert fald ikke i centralrollen ..

15mio tror jeg desværre ikke der kan hentes på Bojan .. Men på den anden side har han jo stadig kontrakt 4år endnu.....

Jeg har forresten, ligesom dig Nick, altid været i mod at Bojan skulle lejes ud, det har jeg dog ændret mening om efter denne sæson .. Så selv om den "nye" bestyrelse siger det er slut med at udleje og at man hellere vil sælge med tilbageklausul, håber jeg at han spiller næste sæson i en anden klub end Barca .. Men forhåbentligt også kun næste ..
Jeg mødte en pige fra Smilets By- og hun var ordentlig G ..
Skrevet af NickRomano
Fordelen med en tilbagekøbsklausul er jo, at spilleren giver likvider i kassen nu og her, og kun er relevant at købe tilbage, hvis han slår til, udvikler sig og løfter sig op på det ønskede niveau.

Derfor er tilbagekøbsklausuler mere interessante end udlejninger, selvom de er dyrere.

Hvis Bojan kan udvikle sig til, hvad han lover, virker det fornuftigt at betale en klub et millionbeløb for arbejdet med spilleren.

Alternativt var han måske ikke blevet til noget, og ville så have repræsenteret en betydeligt lavere salgspris.

Man skal sælge sine spillere for det, som de er værd. Ellers risikerer man, at deres værdi ved ( gentagne ) udlejninger dykker i det uendelige.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af madamskrald

Nu kender jeg ikke Sanchez voldsomt godt, men det var vist undertegnede der for nogle måneder siden foreslog Rossi...

Rossi har alle de kompetencer, der skal til for at slå til i Barcelona.

Sanchez bliver i min verden for meget en wing type, en rolle vi stort set ikke bruger i den nuværende system. Sanchez er selvfølgelig en mere seværdig type, mens Rossi nærmest er ærketypen på en Barcelona spiller.

Vi kan næsten ikke gå galt i byen med Rossi, derfor ham...

Største problem for mig er, at man samtidig sætter Bojan længere ned i rang ordenen. Som jeg ser det er der to valgmuligheder - enten mener man, at Keita, Afellay, Thiago og evt. Fabregas kan fylde Iniestas rolle på midten, hvorfor Iniesta bliver den 5-6 potentielle mand i front tre kæden (Messi, Pedro, Villa, Rossi, Iniesta og Afelley). Hertil sælger man så Jeffren og udlåner Bojan.

Ellers må man beholde Bojan og satse fuldhjertet på ham... Jeg tror ikke, at man vil lave et 5-6 valg ud af Bojan, da han har været meget loyal.

Hvis jeg var træner, ville jeg købe en god stopper, der ikke kræver fuld spilletid og en reservekeeper. Så er udskiftninger i truppen ikke nævnt... Men det kræver, at man sætter stor lid til at nyindkøbene og talenterne slår til (ny centerback, Afellay, Bojan, Thiago, Fontas, Bartra og Montoya).

Men det er min romantiske tilgang til spillet... Man vælger nok indkøb af en førstereserve i frontkæden, da det pt. er Iniesta, da Bojan ikke har slået i til. Man har formentligt ikke råd til endnu en sæson uden Iniesta fast på midten, medmindre at man løser problemet med en Fabregas køb.

Keeper: Valdez + ny

Venstreback: Abidal, Maxwell og Adriano (Puyol)

Højreback: Alves, Montoya, Adriano (Puyol)

Centerback: Pique, Puyol, Abidal, ny mand, Fontas, Bartra

Midtbanen: Xavi, Iniesta, Thiago, Busq, Marcherano, Keita og Afellay.

Angreb: Villa, Pedro, Messi, Bojan (Iniesta)Ok, nu har jeg vist vrøvlet nok for nu :)
Skrevet af NickRomano
Jeg mindes nu ikke, at Hr. Undertegnede har foreslået Rossi for nogle måneder siden....
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af bruger
Jeg er enig med MadamSkrald i, at der simpelthen skal hentes en ny centerback i det kommende vindue. Milito er allerede så godt som solgt, og vi har ved flere lejligheder set, at Fontas ikke er klar til at spille tredje valget i midterforsvaret.

Hvad er mulighederne? Sahko er det mest oplagte. Men hvis Nick har ret, og både Fabregas og Rossi hentes, kan det være svært at finansierer et køb af ham. Et alternativ kunne være A.Botia fra Sporting, som vi solgt til dem i 2009. Vi fik dog inkluderet en tilbagekøbsklausel på sølle 2 millioner euro. 22 år, har hentet massere af LaLiga-erfaring i Gijon, hvor han er fast mand, kender klubben og systemet ud og ind og er nok villig til at agere reserve.
Skrevet af madamskrald

nu henviser undertegnede i reglen, til den skrivende.. ;)
Skrevet af madamskrald
Såfremt, at det ender med et CL-trofæ, så finder jeg i øvrigt mindst fire indkøb relevant, således man forsøger at forebygge metal træthed ved at den interne konkurrence på holdet øges...

En mand i hver kæde + reservekeeper... Herved bør Keita som det yderste led på midtbanen desværre ofres...
Skrevet af Slettet(281503230502)
Jeg kan godt gå med til en angriber og en forsvarer, men Cesc synes jeg det er for tidligt at hente. Lad os give ham et år til uden titler, så er Arsenal nok lettere at snakke med og Cesc vil være ekstra sulten når han kommer her ..

Det eneste mening jeg kan se i Cesc lige nu vil være i tilfældet af en langtidsskade til Xavi. Midtbanen er, med Thiago, bred nok til at rotere. Derudover kan Busquets sagtens vikariere for Xavi i kortere perioder.

Jeg kan sagtens se Cesc i klubben om et par år, men mener nu stadig det er for tidligt.
Skrevet af Emilfu
Så er der sgu 12 timer til vi kan være mestre.

Dejlig dag...
Skrevet af RB88
Jeg hælder helt klart også til Sanchez. Hans individuelle færdigheder kunne være kærkommen når modstanderes forsvar står for tætpakket. Villa og Pedro har ikke rigtigt lykkedes med at sætte en mand eller 2 selv og få scoret. Tror Sanchez kunne åbne forsvaret. Hvordan han passer til det hurtigere afventende pasningsspil og genpresset ved jeg ikke? Nogen der har set ham spille meget og har et bud på dette? man kan overveje om han er en lidt for direkte type til Barca men lige nøjagtig dette kunne også være en forskel og give en ekstra dimension til spillet, så det ikke kun er Messi der kan afgøre en kamp alene. Og med hans hurtighed og pasninger fra Xavi og Iniesta kunne han blive giftig. Men det kan Rossi selvfølgelig også hvis han bliver fodret. Hvad er et realistisk bud på Sanchez? 20-30 mio £ ??
.
Skrevet af Daniel V.
Jeg husker ham tydeligt under VM hvor han spiller for Chile. Det der sprang mest i øjnene, for mig, med hensyn til hvordan Chile spillede var at deres defensive spil meget lignede Barcas, bare med et endnu mere aggressivt og højt pres.

Man kunne komme til at tro at Sanchez, stjernen over alle, ham der skulle spare kræfter til offensive raids, osv, ikke var ligeså hårdtarbejdende som de andre, men det var lige modsat. Han løb rundt som en sindssyg, og gav den mere gas end Pedro plejer at gøre.

Jeg tænkte at han måtte ha verdens bedste kondi, så meget som han løb defensivt hele tiden, og så fik bolden og begyndte på et raid i fuld fart.

Skrevet af 10hi!
Så er der sgu 12 timer til vi kan være mestre.

Dejlig dag...


Og så er det vidst Don Andrés´ fødselsdag.

Dejlig dag, indeed.
Skrevet af RB88
Tillykke med de 27 år til Iniesta. Lad os fejre ham med en sejr i aften

Ja Sanchez ser god ud. Er der nogen der har links til de generelle rygter men han sku være på vej til Barca? Jeg har kun hørt det gennem andre, og tråden herinde.
.
Skrevet af NickRomano
@ DonV

Jeg kan nu sagtens se Barca have råd til Mamadou Sakho, selv hvis man også henter Cesc og Rossi.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af bruger
De tre spillere koster omtrent 90 millioner euro(40 for Cesc, 30 for Rossi og 20 for Rossi).

Transferbudget er på 50 millioner euro, samt penge fra spillersalg. Hvem skal skaffe de 40 millioner euro? Milito(4), Jeffren(2, Zlatan(8) og så sælges Keita nok også, hvis Cesc kommer til. 12 millioner euro for ham.

Det er 26 millioner euro. Og vi er vist heldige, hvis vi får sammenlagt 16 millioner euro for Keita og Milito.

Hvad mener du i øvrigt om Botia?
Skrevet af Emilfu
Zlatan for 8 mio €??

Hvor ialverden har du dog det tal fra?
Skrevet af NickRomano
@ DonV

For det første forestiller jeg mig, at købspriserne er således : Cesc 45, Rossi 25 og Sakho 20, hvilket også giver 90, som du har - blot på en lidt anden måde.

Dernæst vil jeg finansiere handlerne udover transferbudgettet på 45 således :

Keita 10
Milito 3
Bojan 15
Jéffren 3
Jonathan 4
Montoya 3
Botia 3
Hleb 2
Cáceres 5
Henrique 4
Keirrison 4

Det er ialt 56, og man har således 11 at sætte til undervejs - det være sig på både ind- og udgående side.

Det finder jeg ikke urealistisk.

Om man kan regne de 8 ( første afdrag på den samlede salgssum, Emilfu ) fra Zlatan med, tvivler jeg på, da de jo vedrører sidste sommers transfervindue, og således kun er likvide. Og et transferbudget er jo ikke et likviditetsbudget.

Jeg har ikke set Botia nok til at vurdere ham tilstrækkeligt, men umiddelbart virker han for tung - og måske for lig Piqué. Botia er dog en mulighed, men omvendt synes jeg ikke, at klubben virker helt oppe på stikkerne for, at Botia skulle være løsningen hverken nu eller på sigt.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af NickRomano
Det er iøvrigt lettere fesent at blive mestre i Levante, og særligt når mesterskabet har været afgjort siden Madrid fik stryg af Gijón.

Åbenbart er madrilenerne i forb. med al balladen efter CHL-semifinalen i Madrid løbet fra en aftale om, at holdet skulle lægge sig i en af kampene her i begyndelsen af maj, så Barca kunne sikre trofæet på Camp Nou.

Barca skulle således aldrig have givet Madrid Copa´en som trøstpræmie, når tysk/tyrkerne løber fra deres del af aftalen....
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Hr. Undertegnede
Valdés .. Alves, Piqué, Mascherano, Abidal .. Busquets, Xavi, Keita .. Messi, Villa, Afellay ..
Jeg mødte en pige fra Smilets By- og hun var ordentlig G ..
annonce
0