Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jbkaffe
Nallerne fra messi, møgunger!.....tsk tsk tsk, ungdommen nutildags. :-)

http://spn.dk/fodbold/in…2451515.ece
\"zzzZZzzZzz...\"
Skrevet af Siempre Madrid
Rygtet vil, at gerningsmanden er en af de tilskuere, som blev ramt af bolden, da Messi mistede besindelsen og hamrede bolden ud på tilskuerrækkerne med fuldt overlæg.
\\\"No soy solo perfecto, soy Madridista.dk también\\\" ¡¡¡Illa, Illa!!!, ¡¡¡Juanito maravilla!!! Un Real Madrid unido, nunca será vencido!
Skrevet af NickRomano
Jeg bryder mig ikke om, at aviserne vedvarende postulerer, at hvis Cesc kommer, udlejer eller sælger man Thiago med en tilbagekøbsklausul.

Skulle det ske, er det dog nogle interessante klubber som Villarreal og Atl. Madrid, som ligner de velvalgte rugekasser.

Og der er selvfølgelig et ræsonnement i, at Xavi, Iniesta, Thiago og Cesc ligner hinanden for meget, hvorimod Keita - hvis Thiago rejser - bringer noget andet.

Jeg er dog grundlæggende imod, at der ikke er plads til et supertalent som Thiago ( Bojan er en anden sag, da Bojan har lidt under manglende spilletid i adskillige sæsoner ) - og derfor må pilen pege på Keita, der tilsyneladende er ombejlet af interessante klubber, og vil kunne indbringe en fornuftig sum.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af El Kun Agüero
Ved ikke om nogle af jer allerede har set den. men her kommer den: http://www.messifanturke…messi.html#
Skrevet af Klejne
Blah, not worth it.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af uthovic
Hvis man sikrer sig en tilbagekøbsklausul på Thiago, så man ikke risikerer at skulle betale 30+ mill euro for at få ham hjem, som tilfældet er med Cesc.

Måske ville han nyde godt af at få en større rolle i en af de klubber der ligger lige under Barca og RM.
Trofæer vundet siden 1990 (LaLiga - CL - CDR): FC Barcelona 11 - 4 - 4 Real Madrid 6 - 3 - 2
Skrevet af David Villa
Bojan skal sælges med en tilbagekøbsklausul, Cesc må godt skifte til City og Rossi må godt blive i Villarreal. Thiago på A-holdet - Ja Tak! Alexis Sanchez til Barca - Ja, Tak!
Barcelona er umulige at slå - Bernd Schuster
Skrevet af hts!
Tror virkelig ikke på at Thiago skal nogle steder.. Det ville være helt vanvittig dårlig planlægning og mandskabspleje at forfremme en spiller til A-truppen, for så at sende ham til de evige spilletidsmarker.
Skrevet af NickRomano
@ hts

Nej, netop ikke.

Tilbage i januar beroede forfremmelsen til A-truppen jo bl.a. i, at Thiago havde en klausul i sin kontrakt, som foreskrev, at hvis Thiago ikke blev indlemmet i A-truppen, ville han være fritstillet her til sommer.

Så Barca kunne reelt ikke andet end at indlemme Thiago i A-truppen - helt uafhængigt af Thiagos kvaliteter eller ej.

----

AS skriver, at Barca er på nippet til at hente Alexis Sánchez for 27 mill. euro ( + enten Thiago eller Jéffren på tilbagekøbsklausul ), og at der er blevet forhandlet intenst de sidste par dage.

Oveni dette kommer, at man vel før eller siden kommer overens med Villarreal om Rossi; nu vil Maxwell også gerne til Villarreal, hvorefter mysteriet er komplet.

Hvorfor vil Barca - sådan ser det jo umiskendeligt ud - partout have hele 2 nye angribere af den kvalitet ? Godt nok lader det til, at 2 ( Bojan og Jéffren ) smutter den anden vej, men særligt kvalitetsspringet på 5. angriberen er jo enormt.

Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af hts!
El Mundo Deportivo tror åbenbart på at vi henter alle 3. Som jeg ser regnestykket må det se således ud.

Cesc = 50 mil €
Rossi = 25 mil €
Sanchez = 27 mil € + Jeffren

Det er samlet 102 mil €. Rossis beløb kan sænkes betydeligt hvis Bojan kommer med i handlen, men skal der være en tilbagekøbsklausul i den, tror jeg ikke man henter mere end 10 mil € på den konto.

Man har pt 53 mil € til at handle for og skal altså finde 92. Et minus på 39 mil €.

Spillere på vej ud: (Pris fra Transfermarkt og hvad jeg ellers har set af vurderinger fra diverse artikler)

Maxwell (5-10 mil)
Milito (fri)
Hleb (5 mil)
Henrique (5 mil)
Kerrison ??
Keita (14 mil)

Det giver samlet omkring de 30 mil uden Kerrison. Projektet virker ikke umuligt. Hvad man så vil med både Rossi og Sanchez er så en anden sag.
Skrevet af Daniel V.
Hvis vi antager at Bojan og Jeffren smutter / lejes ud, så virker det, som du påpeger, som overkill at have så mange højkvalitetsspillere til de 2 forreste pladser (Messi spiller altid, hans plads bliver der ikke rørt ved).

Villa, Pedro, Affalay (hvis de finder ud af hvor de vil bruge ham, det virker til at han spiller angriber), Rossi og Sanchez.

Det vil nærmest ikke engang være muligt at lave en rotationstaktik med dem.

Men jeg kan sagtens forstå at der hentes kvalitet til toppen. Der har været relativt lange perioder i løbet af sæsonen hvor Villa ikke kunne score selv hvis hans liv afhang af det, Pedro ligeledes har været meget svingende og ikke på sit niveau fra sidste år.

Villa har dog altid spillet godt, og Pedro har altid arbejdet knaldhårdt defensivt, men i sidste ende er det pga. Messi at mesterskabet er vundet. Hvis ikke han har været i så umenneskelig målform (endnu i år) er jeg næsten sikker på at vi ikke havde vundet det her mesterskab, og hvem ved med Champions League.

Messi er og bliver en legende, men vi skal ikke været tvunget til at være SÅ afhængige af én spiller, det er en dårlig strategi, selvom spilleren er Messi.

Især Villa er lidt frustrerende at følge, målmæssigt. Hans antal mål er jo mere end hæderligt, men at gå 10 kampe uden at score, og brænde så mange chancer i løbet af sæsonen er altså under niveau. Det minder lidt om Zlatan som også var en mester i at brænde chancer. Hvor kunne det være vildt at have en spiller der bare sparkede en god del af sine chancer ind, på et hold der laver så mange chancer.
Det skal man ikke langt tilbage for at blive mindet om; Eto´o er og bliver en legende i mine øjne.

EDIT: hts!

Jeg kan se at du ikke bruger Zlatan-pengene i dine beregninger. Hvordan (og hvornår) var det nu at de penge kommer?
Skrevet af NickRomano
Det er 8 mill. euro for Zlatan i hver af de kommende 3 somre. Og hvordan; jo, altså - vil du virkelig have svar på det ?

Hts glemmer Botía, Thiago, Jonathan og eventuelt Afellay, som godt kunne lande på affyringsrampen, hvis både Rossi og Alexis Sánchez hentes.

Til gengæld er prisen på Hleb givetvis for høj, og Keirrison er lige blevet droppet af sin klub i Brasilien, så ham er der ikke mange penge i længere.

Og Hts glemmer også Jose Angel, der er nødvendig, hvis Maxwell afskibes.

Mine tilføjelser - hvis Afellay udelades, bør give følgende perspektiv :

Hleb - 3
Botía 3
Thiago 12
Jonathan 4
José Angel 5

Altså 21 mill. euro ekstra.

Jeg mener også, at projektet lader sig gøre, men så gerne Alexis Sánchez byttet ud med Thiago Silva, hvormed de næste års Zlatan-millioner også kan komme i spil, mens Afellay fredes.

Og så Thiago i stedet for Keita, hvilket ikke rykker alverden ved budgettet.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Viggo Jensen
vil i gerne have at Barca sælger Thiago? Det fatter jeg sgu ikke, jeg ser ham helt klart som den kommende stjerne der skal tager over efter Xavi om nogle år. Synes faktsik ikke der er brug for Cesc lige nu, vil heller se en god ung midterforsvar som kunne tage over for Puyol når han stopper om et par år.
Er enig i at der skal en angriber mere til, og Rossi er jeg helt sikker på Barca har købt inden vi når til july!
Barcelona medløber fan siden 1995
Skrevet af hts!
Ja, glemmer Dos Santos og Bitia, men havde med vilje udeladt Thiago, da jeg ikke tror på at både han og Keita smutter.

Kan det iøvrigt tænkes at beløbet på de 50 mil € er vokset lidt efter CL triumfen (Som jeg mener man sagde gav 14 mil € i overskud efter alt er betalt), eller skal de penge bruges til at nedbringe gælden?

Indtægterne må forventes at sætte rekord i næste sæson med endnu et klub VM, trøje sponsor og det generelle opsving CL titlen giver.
Skrevet af bruger
Mon ikke, at transferbudget på de 50 millioner euro plus det man sælger(udtalte Rossell sidste år), er steget efter, vi har vundet Champions League(læste tidligere i dag, at vi har tjent omkring 60 millioner euro på det) og indgået den sponsor aftale med Qater(efter Rossell udtagelser).

Og kunne det ikke tænkes, at en af grundene til disse stjernekøb, skyldes at Rossell sidste sommer ikke fik "vist sig frem"? Inden valgkampagnen lovede han jo ting i øst og vest.
Skrevet af hts!
Måske. Jeg ser dog hellere at man sparer og holder økonomien i stram snor. Men er der penge til det er det jo fantastisk.

Derudover havde man "kun" et minus på omkring de 21 mil € sidste sommer, men ved ikke om det får betydning.
Skrevet af uthovic
Skal vi ikke prøve at være realistiske en gang?

At Barca skulle hente både Rossi og Alexis Sanchez denne sommer kommer aldrig til at ske, medmindre en af MVP forlader klubben (og det er er usandsynligt).

En ting er hvad aviserne skriver - en anden ting er hvad der foregår i klubben.

Jeg forestiller mig at Zubi og co. holder begge muligheder åbne og stort set forhandler aftalen på plads. Det at Villareal ved at Barca også er tæt på Sanchez, vil automatisk kunne presse prisen lidt ned - og på samme måde den anden vej rundt.

Til sidst vælger klubben så den aftale hvor man får mest kvalitet for prisen. Herudover beholder man forhåbentligvis Bojan og siger farvel til Jeffren.
Trofæer vundet siden 1990 (LaLiga - CL - CDR): FC Barcelona 11 - 4 - 4 Real Madrid 6 - 3 - 2
Skrevet af Klejne
@ Daniel

Jeg er meget enig omkring det du siger om Villa, dog skal vi heller ikke gøre Eto´o til mere end han var til sidst. De sidste 6 måneder brændte han vederstyggeligt mange chancer, faktisk helt uhørt mange. Jeg vil mene det var værre end Villa. Du husker måske hvordan Forlán fik indhentet ham som Pichichi efter at have været bagud med en 5-6 mål.

Samtidig skal man også se på at de to spillere spillede forskellige pladser. Eto´o spillede næsten altid CF, (med forbehold for små bytteture med de andre to forreste). Det har Villa aldrig gjort. Var Messi ikke så uhyggelig i sin falske 9´er, så havde vi også set flere kampe til Villa der, og deraf flere mål.
Og selvom Eto´o scorede flere mål, så brændte han også mange chancer. Plus han var aldrig så deltagende i det flotte tekniske spil som Villa. (han har vist 10 assists i La liga i denne sæson). Eto´o havde 4 i 08/09. Så hvis vi ser på den Eto´o der forlod os, og den Villa der kom, så tror jeg i sidste ende vi er positivt stillet.

Men det er klart, Eto´o med skarpheden fra 04/05 og 05/06 ville unægtelig pynte. Og Villas målform irriterede også mig tilbage i foråret. Noget af de skarpeste jeg erindrer fra Eto´o er hans 4 mål på 3x minutter mod, øeh..deportivo? Det kunne Villa godt tage at gøre nogle gange...

Omkring Messi´s uerstattelighed, så er den rigtigt nok meget stor. Men selv hvis ulykken er ude, og med købet af enten Rossi eller Sánchez, eller hvad fanden man nu finder ud af, så har man pludselig muligheden for at erstatte verdens bedste spiller med en af verdens bedste angribere inde på midten. Jeg håber at se Villa få nogle kampe der engang (under lykkeligere omstændigheder, forstås...)
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Slettet(281503230502)
Jeg synes også det vil være i overkanten at hente 2 stjerneangribere. Det er dog fint hvis truppen bliver lidt bredere end den forgangne sæson, men bliver den for bred kan den komme til at have negativ effekt på talentudviklingen. Der skal være plads til at spillere som Sergio Roberto, Deulofeu og andre kan få et par kampe på førsteholdet - plus at en spiller som Fontás gerne skulle have et par semi-betydende kampe på CV´et.

Hvis Thiago absolut skal sælges skal det kun være med en tilbagekøbsklausul og i det tilfælde at Cesc kommer til klubben. Jeg håber dog at man beholder ham da jeg tror han vil udvikle sig bedst i Barca, trods relativt lidt spilletid.

Mht. transfers synes jeg man kan nøjes med Rossi/Sanchez, Cesc og ham venstre-backen fra Sporting; hvis Maxwell ryger afsted. Mascherano har så rigeligt bevist sit værd i midterforsvaret - ligesom Busquets til nøds kan spille der. Med Abidal/Adriano/Sporting-knægten/Pique/Puyol/Fontás/Masch/Alves mener jeg forsvaret er dækket godt ind. Det giver også plads til at talenterne får et par chancer.

Derudover ville Cesc ind og Keita ud være et drømmescenarie for mig. Og et angreb bestående at Pedro/Villa/Messi/(Sanchez/Rossi), Afelley (Jeffren/Bojan) virker ganske robust.
Skrevet af NickRomano
Naturligvis Hts, klubben sælger selvfølgelig ikke både Keita og Thiago, men kun den ene, hvis nogen.

Det, jeg troede var den oprindelige strategi; 1 kvalitetskøb til hver kæde, er stadigvæk min klart foretrukne plan.

I det set-up regner jeg ikke José Angel, da Gíjon-spilleren i stedet for Maxwell ikke optager økonomisk plads.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
annonce
0