Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lehrer
Hvad vil de ha´? 450 mio har jeg hørt? Ha ha, det er en latterlig pris.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af hts!
http://soccernet.espn.go…et?&cc=5739

Lader til at transfer budgettet nu hedder 45 mil € + spillersalg.

Det lader til at hele budgettet i år skal bruges på offensive forstærkninger, da Pep som tidligere nævnt er tilfreds med besætningen i forsvaret. Her tror jeg man har Fontas og Batra som fast inventar i opstartsfasen, og håber så på at de vil kunne aflaste de faste midterforsvarer i mindre kampe. Her tænkes der på Pique, Puyol, Abidal og Mascherano, hvor de 2 sidstenævnte må betragtes som lysende alternativer til midten efter deres spil i denne sæson.
Militos forventede afgang kommer ikke til at betyde andet end lidt plads i lønbudgettet. Han var stort set ikke en faktor.

På midten rykkes Thiago op, og så kommer det store spørgsmål igen; Har Barcelona brug for Cesc i år? Xavi er bedre end nogensinde og kommer Cesc tyder meget på at Thiago smutter. Burde man give Thiago en hel sæson på førsteholdet inden man investerer 40-50 mil € i en skadesplaget spiller, som sikkert også gerne vil til Barcelona næste sommer? Kommer der derudover en tilgang på til de forreste pladser, vil Iniesta stortset altid kunne spille hans vante plads på midten.

Rossi, Sanchez? Hvilken en bliver det. Personligt havde jeg håbet på Neymar, men det lader til at prisen her er uden for vores rækkevidde (Har læst 41 mil pund, hvilket er for meget (Dog har jeg også læst 23 mil pund, hvilket jo er en spotpris)).
Skrevet af Hænning
"Hvad vil de ha´? 450 mio har jeg hørt? Ha ha, det er en latterlig pris."

Det er måske lidt i toppen af hvad Arsenal forlanger, men jeg nu stadigvæk interesseret i at høre hvorfor det skulle være en latterlig pris?
KROENKE RAUS!
Skrevet af Geddar , moderator
Du har ret, JJ. Der er ingen der er interesserede i at blive sat på plads af en så stor neger.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af NickRomano
@ hts!

Guardiola har jo netop vendt tommelfingeren ned for Neymar, så han er uaktuel.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af NickRomano
@ Geddar

Når først Wenger har givet grønt lys for en transfer, og Cesc allerede forhandler med Barca, er man allerede over de værste hurdler.

Hvis også Wenger skal indfri et løfte om et Cesc-skifte, er man endnu længere.

Selvfølgelig skal der findes en pris, men det er vel heller ikke så vanskeligt. For det første er der ingen andre klubber, der kan tvinge prisen i vejret, og Barcas indledende lavende prissætning er jo blot spil for galleriet.

Man skal nok finde en passende pris, og Barca er jo heller ikke så hårdt presset på finanserne, at man ikke kan betale en retfærdig pris ( d.v.s. i omegnen af 45 - 50 mill. euro ).
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Geddar , moderator
"Når først Wenger har givet grønt lys for en transfer, og Cesc allerede forhandler med Barca, er man allerede over de værste hurdler."

Har han da det, og gør Cesc da det? Eller er de spanske medier blot igen lige så kreative som de var sidste sommer?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Siempre Madrid
Come on, Geddar, det har stået i Sport ;-)
\\\"No soy solo perfecto, soy Madridista.dk también\\\" ¡¡¡Illa, Illa!!!, ¡¡¡Juanito maravilla!!! Un Real Madrid unido, nunca será vencido!
Skrevet af hts!
@Nick

Har jeg ikke set at Pep har gjort. Ok. Det er en skam. Har fulgt Copa Libertadores ret tæt, og han er allerede nu en fantastisk spiller som også arbejder hårdt.

Så må det blive Rossi eller Sanchez.
Skrevet af bruger
Nick, hvorfor følger du dig så sikker på Sanchez? Skal man tro sport og EMD, har flere klubber budt mere end vores bud på 27 millioner euro, som inkluderede Jeffren, der har en markedsværdi på 3-4 millioner euro.

Og er Rossi droppet til fordel for Sanchez?
Skrevet af NickRomano
@ Don V.

Jeg føler mig nu ikke sikker, men det nærmer sig. Spilleren har fået lov at forlade den chilenske landsholdslejr - givetvis for at underskrive sin nye kontrakt. Prisen er god, og vist kun Man. City bejler også, men spillerens ord tæller i høj grad, og Barca burde være en højere prioritet for en chilener end Manchester. Endvidere er de personlige betingelser på plads. Ligesom i hvert fald Jonathan Sorianos agent har udtalt, at der arbejdes på en aftale med Udinese.

Hvis dit afluttende ord går på klubben, tror jeg, at kun en af angriberne kommer, hvilket betyder, at Rossi er blevet overhalet. Hvis du spørger til min holdning, er jeg begrejstret for begge spillere, og kan ikke beslutte mig for, hvem jeg foretrækker.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af trikztar
Nå. Nu skulle Barca efter sigende have budt på Araujo. Så bliver det spændede at se, hvad der sker.

http://www.goal.com/en/n…aujo-report

Det kan naturligvis også bare være spekulation, eller et forsøg fra Barcas side på at få Real til at smide en masse penge væk. (IA)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Skrevet af Slettet(281503230502)
Hvad koster han, ham Araujo? Nu skal vi forhåbentligt ikke smide en masse penge efter en spiller vi aldrig får brug for, alá Keirrison ..
Skrevet af Groundskeeper Willie
Han skulle kunne erhverves for €5 millioner.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af 80Ronaldinho
Jeg ved ikke om det sætter en kæp i hjulet, men iflg. den italienske rygtebørs er der flere ting som sætter en stopper for skiftet af Sanchez.

Udinese skulle ikke være tilfreds med det bud Barca angiveligt skulle have tilbudt, penge + Bojan. Derudover har Udinese ikke lyst til at betale Bojans lønninger, samt det fact at Bojan ikke virker synderligt interesserede i at skifte Camp Nou ud med Stadio Friuli og midterfodbold i Italien. Samtidig forlyder det også at Sanchez skulle være bange for at havne på bænken i Barca, noget som han ikke har lyst til.

Derfor står Inter nu klar i kulissen med en pose penge, samt Santon, Obi og Mariga som byttevarer. Her vil Sanchez også mere eller mindre være garanteret starter på holdet, da Moratti offentligt flere gange har udtrykt sin store begejstring for chileneren, samt han vil passe godt ind i Leonardos kamikazestil på højre angrebsplads hvor konkurrenten er den håbløse makedoner Goran Pandev.

Jeg ved selvfølgelig ikke om de italienske skriverier er mere troværdige end de spanske, som jeg kan se man læner sig kraftigt opad herinde.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Jirya
Målmænd:
Valdes (29
Pinto (35)

Forsvaret:
Alves (28)
Pique (24)
Puyol (33)
Abidal (31)
Maxwell (29)
Adriano (26)
Fontas (21)
X = Forsvarstalent

Midtbanen:
Xavi (31)
Iniesta (27)
Victor Sanchez (23)
Busquets (22)
Keita (31)
Mascherano (27)
Fabregas (24)
Thiago (20)

Angreb:
Affelay (25)
Messi (23)
Sanchez (22)
Pedro (23)
Villa (29)
Bojan (20)- udlejesHvis man køber Fabregas, Sanchez og et kæmpe forsvarstalent vil det uden tvivl være det mest komplette hold nogensinde.

I forsvaret har man Alves, Puyol, Pique og Abidal. Som garderinger i midterforsvaret kan man bruge Busquets og Mascherano, samt det nye forsvarstalent. På kanterne har man Alves og Abidal med garderinger som Maxwell, Adriano og Fontas.

I midtbanen har man et seriøst luksusproblem. De foretrukne tre bliver nok Fabregas, Iniesta og Xavi. Men med Busquets, Keita og Mascherano kan man give Xavi og Iniesta pauser - og samtidig være forbedret på skader, mm. Victor Sanchez og Thiago kan få chancen nogle gange og ellers bruges som reserve.

I angrebet har man Messi, Villa og Sanchez. Pedro og Affelay kan bruges som reserver. Her kan man også bruge Iniesta og Fabregas, hvis det skulle blive nødvendigt (kræver omstrukturering af angrebet). Bojan kan udlejes i et år, så kan man altid bruge ham derfra.

Næste sæson skal man nok kigge på en målmand, der kan konkurrere med Valdes, eftersom Pinto går på pension. I mellemtiden kan man hive en reservemålmand op fra talentholdet. Ellers skal der bare ryddes op i forsvaret efter Puyol.

Det kommer til at koste FC Barcelona omkring 600-650 millioner kroner for Fabregas, Sanchez og et kæmpe forsvarstalent. Man har i øjeblikket omkring 450 millioner kroner til køb af spillere i indeværende sæson. Resten kan finanseres af salg af Jeffren, Keirrison, Millito, Hleb og Henrique.

Hvad vil I sige til det her?
Skrevet af Slettet(281503230502)
@80Ronaldinho

Hvis Sanchez er god nok til at være første-reserve for trekløveret Villa/Messi/Pedro så kommer han ikke til at havne på den såkaldte bænk. Han skal nok få 25-30 kampe fra start over en sæson. Derudover er der betydeligt større chancer for at vinde trofæer hvis han tager til Barcelona og det må da også have noget at sige.

Som jeg ser det udgør Udinese den største sten på vejen; når den er fjernet kan jeg ikke se hvorfor Sanchez ikke skulle vælge at blive en del af Guardiola´s legendariske Barca-hold.
Skrevet af Jirya
Hvis Sanchez er god nok til at være første-reserve for trekløveret Villa/Messi/Pedro så kommer han ikke til at havne på den såkaldte bænk. Han skal nok få 25-30 kampe fra start over en sæson. Derudover er der betydeligt større chancer for at vinde trofæer hvis han tager til Barcelona og det må da også have noget at sige.

Som jeg ser det udgør Udinese den største sten på vejen; når den er fjernet kan jeg ikke se hvorfor Sanchez ikke skulle vælge at blive en del af Guardiola´s legendariske Barca-hold.


Efter min mening er Sanchez bedre end Pedro. Og så er han også yngre. Tror det bliver Pedro, der glider ud som første-reserve, og så har man Affelay som en reserve også.
Skrevet af Malkeren
@ Jirya

Jeg synes dit forslag lyder fornuftigt. Spørgsmålet er dog om man for alvor behøver en til forsvarer? Det er måske på tide at Fontas bliver rykket op, ydermere er der flere unge forsvarer på vej. Desuden nævner du at Barca har et transferbudget på 450 mio kr, men så sent som forleden nævnte vicepræsidenten at der er 45 mio Euro (ca 340 mio kr) til rådighed. Så du mangler vist lige omkring 100 mio kr i dit transferbudget ;)

Hvad får dig i øvrigt til at tro at Victor Sanchez bliver en del af A-truppen næste sæson?
Skrevet af Atreyu
@Jirva

Der er en del ting, jeg er uenig i.

Først og fremmest mener jeg ikke tiden er til at købe Fabregas - han er simpelthen for dyr, og så længe Xavi og Iniesta er på topniveau har Cesc ikke garanti for nogen startplads. Det ville i mine øjne være hul i hovedet at spille med Cesc, Xavi og Iniesta som trekløver på den defensive midtbane, da taktikken kræver en boldvinder på midtbanen. Den rolle kan Busquets, Mascherano og til dels Keita udfylde, men det kan de andre tre ikke.
Samtidig ser Thiago virkelig spændende ud, og tilgangen af Fabregas ville på nuværende tidspunkt være skidt for Thiagos videre indlemmelse i førsteholdstruppen og dermed hans udvikling.

For det andet, så vil man, hvis/når man henter Sanchez og udlejer Bojan, stå med et regulært luksusproblem i angrebet. Messi og Villa er selvskrevet til holdkortet, hvilket efterlader Pedro som den eneste, der kan pilles ud af angrebet til fordel for Sanchez. Men, men men... Hvad berettiger egentlig at tage Pedro ud? Han har været virkelig god i alle hans 3 sæsoner på førsteholdet, og selvom han umiddelbart ikke har nogle exceptionelle evner, så formår han alligevel at præstere på et utroligt højt niveau. Jeg forstår godt at folk bliver lidt våde i buksen over et navn som Sanchez, men når alt kommer til alt, er Pedro med sin form så i virkeligheden ikke et bedre valg? Det kan godt være, at han ikke er ligeså iøjefaldende som Sanchez, men til gengæld er han flasket op med spillestilen og taktikken og har bevist sig på allerhøjeste niveau over 3 år. Sanchez skal først vænnes til stilen og har så vidt jeg ved ikke engang prøvet at spille Champions League endnu.
Når det er sagt, så er jeg ikke tvivl om at Sanchez kan blive en guldkalv for Barca, men jeg synes måske man skal slå koldt vand i blodet og så indledningsvis lade ham fungere som en sublim aflastning for de tre startere. Derudover mener jeg Afellay momentvis har vist, at han sagtens kan blive en rigtig god spiller for Barcelona, men han har ikke fået mange minutter til at gøre sig gældende.

Det virkelige problem i Barcelona er i min optik forsvaret. Hvis Maxwell bliver skudt afsted ser det virkelig skidt ud på backpositionerne. Hvis Alves bliver skadet står man med et seriøst problem. Adriano kan udfylde denne rolle hæderligt, men så mangler man en backup for Abidal. Det er ikke holdbart at Puyol skal ud og agere venstreback, som vi så det i ChL semifinalen.
Og nu vi snakker Puyol... Alderen begynder efterhånden at trykke - ikke så meget i forhold til præstationerne, men derimod i forhold til skader. Masch gjorde det udmærket som stedfortræder i centerforsvaret, men det er ikke en holdbar løsning, hvis Puyol igen bliver skadet i flere måneder. Og hvis Puyol eller Pique bliver langtidsskadet samtidig med Busquets så står man pludselig med håret i postkassen...
Barca har nogle spændende fremtidsprospekter i Fontas og Bartra, men jeg tvivler på, at de vil være i stand til at løfte forsvarsbyrden i længere perioder af gangen og da slet ikke i de største kampe. Derfor ser jeg gerne, at man tilfører klubben en etableret forsvarsspiller - eventuelt en der både kan spille i centerforsvaret og på backpositionen. Det behøver naturligvis ikke være en verdensstjerne, men en spiller af samme kaliber som Adriano ville være perfekt. Med andre ord mangler man altså en fuldgod erstatning for Milito, som ulykkeligvis nok aldrig når op på samme niveau som før hans omfattende skadeshistorik.
annonce
0