Snak

Mere indhold efter annoncen
Man skal love for at Trincao er ved at lukke munden på sine kritikere, heriblandt undertegnede.
Fantastisk hvis han kommer i gang, han er uden tvivl en spændende spiller hvis han mentalt bliver bedre.
Det er lidt en uskøn 1.halvleg, jeg har ikke rigtig set Moriba før i aften, han har lavet en del fejlafleveringer men virker til at have en ro som ung spiller.


Messi, hvad skal man sige om den mand, bliver ærgerligt når han engang stopper som spiller, han ligner en mand på mission i 2021.
Er du svimmel en kasse han fik lavet der.
Hævneren Messi. Den offside dér... lignede tyveri.

Ellers: nu har nærmest hele internettet skreget på Puig jeg ved ikke hvor længe. Synes ikke de har en sag. Middelmådigt det meste af det han foretager sig. Håber midtbanen på tirsdag hedder Busquets, De Jong og Pedri. Så også gerne Dest på den højre back, Mingueza godt nok med et par overraskende stepover-finter, but I am not amused. Griezmann tilbage til ubeslutsomhed, den direktør dér blev til et kludespark, sgu ikke helt godt nok.
Den Alaves-trøje kandiderer til en af de grimmeste fodboldtrøjer jeg har set.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Ej hvor er Messi vild hold nu.
Ok, en lille sjov debat.

Hvilke Barca-spillere fra perioden 2000-2021 er større legender i Barcalona end Michael Laudrup. Ikke for at nedgøre hverken Laudrup eller andre, men bare for at se hvor folk egentlig placerer ham ift de seneste 20 års spillere. Det er ikke nødvendigvis hvem der var bedst gennem hele karrieren (selvom der selvfølgelig er en vis sammenhæng) men altså hvem har størst legende status i klubben.

Min egen hurtige og ikke gennemarbejdede liste :

1. Messi
2. Iniesta
3. Xavi
4. Ronaldinho
5. Carles Puyol
6. Sergio Busquets
7. Luis Suarez
8. Gerard Pique
9. Dani Alves

Disse 9 mener jeg er større barca spillere ift Laudrup, hvad synes i?
Michael rangerer oppe blandt Xavi og Iniesta blandt midtbane folkene. Han er et reference punkt for alle midtbanespillere, der kommer igennem La Masia, sammen med Cruyff, Iniesta, Xavi og Guardiola og han var definerende for den måde det første Dream Team spillede fodbold på. Iniesta havde Laudrup som sit største idol, ligesom Pedri har Iniesta og Laudrup som sine. På den måde er det ikke interessant at sammenligne ham med forsvarsspillere og angribere. Dernæst skal man huske at Ludrups legende status rækker langt ud over Barcelona, da han også repræsenterede en lang række andre topklubber.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Jo, men jeg sammenligner som sagt ikke spillerne som sådan, men derimod deres "legende status" i klubben, både hos fans og øvrige der følger klubben.

Det rigtig nok at Iniesta har udtalt sådan, men efter min mening er Iniesta bare større i barca end Laudrup nogensinde var. Ikke mindst skal man huske at han "kun" spillede i klubben i 4 år, hvoraf han var fast mand i de 3 første sæsoner og lidt on/off i den sidste. Jeg synes han var fantastisk dengang,så alle deres kampe osv og ingen tvivl om at han er en legende i klubben.

Men tror også vi som danskere overvurderer ham og hans betydning ift blandt andet nogen af dem jeg nævner, fx hvis man spørger fans i Barcelona. De husker ham og beundrer ham. Men spørg dem hvem der er størst Xavi, Iniesta eller Laudrup - lur mig om ikke de tager de 2 første (Messi er selvfølgelig helt irrelevant at inddrage i diskussionen)
annonce