Snak

Mere indhold efter annoncen
Lad Piqué og L. Suárez bytte plads, og jeg er enig i din liste.

Nr. 10 må være Rafa Márquez.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Så du synes Rafa Márquez er større legende i Barcelona end Laudrup?
Ja.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Ja ok, lige den kan jeg ikke følge. Men kan godt se at Pique kunne placeres over Suarez
Jeg var i Barcelona en del gange da Laudrup spillede der - jeg ville bare sige, man gør sig ingen idé om hvor populær han var, det var chokerende. På en måde et større navn i Spanien end i Dk i årene 90-95. Hvad det betyder for din liste, det ved jeg ikke helt. Han var jo udlænding, og de lokales legendestatus er ikke sådan lige at battle. Der er jo også noget romantisk mytisk (og nostalgisk ikke at forglemme) over den slags - spørg en 70-årig catalaner om 10 år: Suarez eller Laudrup? Jeg tror han vil sige Laudrup :)
Den største fejl af ledelsen var simpelthen at lade Dani Alves gå i 2015. Tænk sig alle de gode år han havde tilbage, jeg vil endda vove at påstå at han stadig ville være værdifuld i dag anno 2021 hele 6 år efter, en af de største fejl nogensinde i gennem Barca´s historie rent sportsligt, den højre back har været trist lige siden den mand blev smidt på porten.

Jeg kom bare lige til at tænke på det, da jeg så Alves på din liste.
Interessant - tak. Tror langt hen ad vejen vi er enige om Laudrups storhed. Det altid svært at sammenligne over generationer. Det jo ingen skam at være overgået i legendestatus af nogen af de drenge jeg nævner - hvoraf en del af dem har spillet +10 år i klubben og vundet alt... Men spændende at høre andres syn på det
Nu er der så også flere spillere i Laudrups egen generation, der er blevet større legender end danskeren.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Jo jo men her taler vi om spillere som har spillet i Barcelona...Men der kan måske også være nogen? Selvom jeg ik selv har oplagte bud på barcaspillere fra 80/90erne som var åbenlyst større end Laudrup - hvem skulle det være?

Jeg er med på at fx Maradona spillede i barca, men tror ik han anses som større barca spiller end Laudrup. Og i hans samtid skulle det være fx Romario - og så er der selvfølgelig den rigtige Ronaldo... Men ingen af dem synes jeg personligt er større barca legender end Laudrup
Hvornår var nu det Laudrup blev kåret til bedste udlandske spiller i Spanien de sidste 25 år?

Jeg er med på vi i Danmark har en tendens til at overvurdere danskeres betydning, men lige i det her tilfælde, Laudrup er en legende i Barcelona. På Cruyffs dream team er der flere spillere på det niveau, eller over, bevares - Romario, Stoichkov, Bakero, Guardiola og Koeman himself mfl.
annonce