Snak

Mere indhold efter annoncen
@Willie

Hvis du tænker på episoden efter 2-1 målet, så tror jeg altså ik der var noget i det. Mon ikke bare han sagde "sådan lillebror", eller noget i den stil, mens han gav ham skubbet.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke har set alverdens kampe med jer i La Liga i år, men igår var en undtagelse. Jeg må konstatere, at Guardiolas opførsel irriterede mig. Det grænsede sig op af et one-man-show ude på sidelinien - et element, som produceren hurtigt fangede - og hans mimik og voldsomme gestikulationer slog mig mere et behov for at være i centrum end som et udslag af passion for spillet. Som når han stormer hen til en hjælpetræner og udsteder ordrer i sekundet efter det meget flotte hovedsstødsmål - fremfor at stå og tiljuble den unge spiller sammen med resten af stadion.

Tidligere har han virket noget mere afdæmpet, og de gange jeg har set ham, har han været afmålt og observerende.

Er det helt generelt, at han er begyndt at indleve sig på den måde eller?

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
...og hans mimik og voldsomme gestikulationer slog mig mere et behov for at være i centrum end som et udslag af passion for spillet


Du har helt ret. Guardiola er bedøvende ligeglad med selve spillet - og klubben for den sags skyld. Han er udelukkende træner i Barcelona for at promovere sit gigantiske ego og for at finde nye metoder til at tilfredsstille sin altoverskyggende narcssistiske skyggeside på nye og perverterede måder.

Derudover blev Juvenil A mestre i dag. Hurra.
Jeg kunne ikke forestille mig at Guardiola på nogen måde spekulerer i at iscenesætte sig selv fremfor holdet eller prøve at tiltrække ekstra opmærksomhed.

Jeg tror netop det skyldes at han går så utroligt meget op i de små detaljer og er så omhyggelig med at få det bedste ud af spillerne.

Det kan selvfølgelig være jeg er farvet af mit tilhørsforhold til klubben, men at han skulle virke så arrogant som her beskrevet har jeg svært ved at tro. Dette tror jeg også er den generelle holdning blandt culés.
Trofæer vundet siden 1990 (LaLiga - CL - CDR): FC Barcelona 11 - 4 - 4 Real Madrid 6 - 3 - 2
Det er vel meget naturligt, at man vil bruge "pausen" ved målet til at få formidlet nogle små ændringer videre til spillerne, inden kampen sættes i gang igen. Man har også ofte set Mourinho nærmest flå spillere eller assistenter til sig, når holdet har scoret, for at få nogle vigtige beskeder kommunikeret videre.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Guardiolas "trænerspasmer" ude i sidefeltet stiger eksponentielt nu flere mål Barca scorer. Det er ret underholdende.

Men 1000 x hellere den passion, end flomme-Ancelottis flødebolle-duh-fjæs når Chelsea nok en gang fucker op. Eller vinder. Det er svært at se forskellen. Nogle trænere er vel bare for gamle til at holde dampen oppe.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Uden at have læst meget med i Barcelona tråden, kunne det være fedt at vide, hvordan i regner med at stille op i forsvaret mod Madrid i weekenden?

Er Nick desuden stadig banned?
Rygterne går på at Barca stiller op uden forsvar, for at gøre kampen mere lige.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Det bliver nok:

VV
Dani-Piqué-Busquets-Adriano
Iniesta-Xavi-Keita
MVP
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Hvis du tænker på episoden efter 2-1 målet, så tror jeg altså ik der var noget i det. Mon ikke bare han sagde "sådan lillebror", eller noget i den stil, mens han gav ham skubbet.

Lidt sent svar, men jeg synes ikke skubbet virkede som et venligt et af slagsen, og Thiago´s ansigtsudtryk efterfølgende, det virkede heller som et der synes det var særlig morsomt.

Kan godt være jeg skal se situationen et par gange til, da der heller ikke ser ud til at have været skrevet om det efterfølgende, så det er nok mig som har fejlbedømt situationen.
Zlatan doesn\'t do auditions
annonce