Snak

Mere indhold efter annoncen
Damn, der skal cojones til, for at overtage det sæde nu...
Jeg kan jo trække Ajax med ind i alle snakke, således også denne. Dog vil jeg sige, at det har en relevans, eftersom Johan Cruyff har haft et afgørende touch på jeres nuværende spillestil, som jo, af gode grunde, også Ajax praktiserer. Og falder snakken på Louis van Gaal, vil jeg tro, at en anden hollænder er et bedre bud. Han er noget yngre, har spillet i klubben (jeres) og står pt. i spidsen for et hold (mit), som han netop har vundet sit andet mesterskab i træk som træner med (i øvrigt efter at klubben havde gået - helt uhørt - syv år uden mesterskaber). Ligesom Pep Guardiola, har han fået sine spillere til at agere som først og fremmest enhed. Og denne enhed giver så plads til individualisterne og nyder godt af samme. Og han har Ajaxiseret Ajax - som Pep Guardiola har Barceloniseret Barcelona. Tilbage til det, man gerne vil have, klubben skal være kendt for. Jeg taler selvfølgelig om Frank de Boer. Ikke at jeg håber han bliver træner for jer, for jeg ser ham gerne tage nogle flere sæsoner hos os - men han har et par af de samme egenskaber som jeres afgående træner: Han kender systemet, er en ganske god taktiker, har en god mandskabspleje og han kender klubben (jeres).
" som han netop har vundet sit andet mesterskab i træk som træner med"

Jinx much?
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Tjaa, forventningerne ville vel have været endnu højere, hvis man havde nappet mesterskab og europa-cup´en igen.

Selvfølgelig bliver det svært at komme efter Guardiola, især når nu JM´s Madrid virker stærkere end længe, men omvendt kan en ny manager måske tilføre lidt mere taktisk fleksibilitet (en plan B, om man vil), når nu så mange hold er blevet dygtigere til at parkere bussen.

En ting er også sikkert: Forventningerne til Guardiola bliver ihvertfald tårnhøje, hvorend han søger hen (formentlig efter en velfortjent pause).

Athletic Bilbao boss Marcelo Bielsa (10-3) is the favourite, but William Hill have former Chelsea gaffer André Villas-Boas installed as second favourite at 5-1, while Stan James have France manager Laurent Blanc as low as 8-1. Other eye-catchers: Luis Enrique 13-2, Joachim Lowe 12-1, Eusebio Sacristan 14-1 and - no sniggering at the back please - Mark Hughes 16-1.

Mark Hughes.. HAHAHA
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Jinx? Ajax mangler tre point og har tre kampe igen, herunder en hjemmekamp mod VVV. Men nu handler det jo om Barcelona herinde.
Nå ja, i det mindste skilles de ikke i vrede/pga. manglende resultater.

Jeg husker svagt, at jeg i sin tid forbandede ansættelsen langt væk. Man kunne jo have fået Mou, men han ville have sine egen stab.

Haha. Det er sjovt som ting ender med at folde sig ud...
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Mestre er de dog ikke endnu. Jeg forudser at økonomisk rod i klubben offentliggøres senere i dag, hvorfor klubben fratrækkes 6 point, hvorefter den kollektive uduelighed, vi så tidligere i sæsonen vender tilbage. Alt sammen takket været dig. Og jaja, nu skal de nok få deres tråd tilbage.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Kemosabe, det var jo ikke taktikken, der fejlede mod eksempelvis Chelsea. Barca var klart det bedste hold og skabte et antal chancer, der i næsten alle tilfælde resulteret i avancement.

Pep har i øvrigt videreudviklet taktikken meget og hans 3-4-3 system er jo bl.a. en reaktion på den uberdefensive indstilling, som bl.a. Chelsea er eksponent for.

"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Klejne;

Ja, jeg kan da også huske, at jeg tænkte at det var sindsygt at ansætte en fyr uden "rigtig" managererfaring, men det gik jo meget godt alligevel.

Jeg begriber stadig ikke, hvorfor han ikke vil mere, men måske bliver vi klogere efter pressekonferencen.
annonce