Snak

Mere indhold efter annoncen
Officielt: dislocated elbow.


Uden at blive den store Dr. Münster, så har Rams(I NFL) en WR, Danny Amendola, som fik samme diagnose i første kamp i sæsonen.

Han var ude for resten af sæson.

Jeg kan ikke anbefale, at se billeder af Danny Amendolas skade.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Nu er Amendola heller ikke lavet af det samme stof som Puyol ;-)

@ Glazer

Arh, det hører nu til sjældenhederne, at en spiller kan spille 5 dage efter en dislocated elbow, med mindre den bare er hoppet ud og på plads igen..

Det tydede billederne ikke ligefrem på..

Altså stiller vi med det svageste midterforsvar i lange tider - hvor blev Bartra af?

Ps. frygter desværre, at Tito er så fokuseret på at bevise sig selv, at han ikke roterer nok. Hele A-kæden både i lørdags, i går samt formentlig søndag? Det er store veksler på få mand allerede tidligt i sæsonen.
Madam: Det er jeg nu ikke. Jovist er det en stærk opstilling de 3 kampe, men vi har også en stærk trup, og noget bredere end under Guardiola.

Det er også 3 svære kampe vi har haft her, og så længe der kommer aflastning på begge sider af sådan en periode ser jeg intet problem i at stille stærkest i 3 kampe når det er over en så relativ kort periode.

Når det så er sagt kunne jeg efterhånden godt tænke mig at se Bartra i aktion. I det mindste i de 2 ligakampe der venter efter Real. Det kunne være nyttigt senere i sæsonen hvis han viser at han kan. Han spillede en rigtig god preseason så hvorfor ikke give ham chancen. Song ser bestemt ikke godt ud dernede !!

Ang kampen igår. Lækkert at se Fabregas score igen. Han er ved at finde rytme og selvtillid ligner det. Det kan blive særdeles godt mod Madrid. Hans spil med Messi kan blive drabeligt.
Alexis spillede også en bedre kamp end vi har set længe, men savner stadig noget mere målinstinkt fra ham. Gå dog på kassen nogle gange. Et træk ind i banen og skyd når du er på kanten af feltet. Det er altså tilladt. Så må Messi bitche bagefter.


Nogen der ved noget om Pique og hvor klar han er ? Er han realistisk til lørdag ? Har godt nok bange anelser med Masch og Pique. Det så ikke godt ud i den spanske supercup!
.

Du har selvfølgelig ret, men det har nu ikke været tilfældet indtil nu, hvor eksempelvis Xavi og Messi har spillet næsten fuld tid...

Især en Xavi så brugt ud i den sidste 1/4 af forrige sæson..
Jeg er helt sikker på at Tito leder efter topformen, og det er derfor han spiller med stærkeste opstilling. Jeg tror ikke han begynder at skifte alt for meget ud, før holdet præstere på et højre niveau generelt.
Barcelona medløber fan siden 1995
Jeg kan ikke se nogen videre grund til, at Vilanova skulle foretrække at finde topformen på rotationens bekostning.

Holdet er jo forlængst spillet sammen, og begrænsede ændringer fra kamp til kamp burde ej heller influere negativt på topformen.

Sevilla var vigtig, og Madrid er vigtig, men Benfica var knap så vigtig. Vilanova burde i mine øjne have sparet spillere i aftes, da Benfica ikke var en kamp, hvor et resultat var afgørende.

I begyndelsen af sæsonen synes jeg ellers, at Vilanova roterede spillerne rigtigt og tog nogle veltimede chancer, men aktuelt holder han for meget igen.

Men det skal selvfølgelig også tages i betragtning, at flere spillere har været udenfor på det sidste, men hensynet til f.eks. Villa, Bartra og Song virker lige lovlig massivt.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Sevilla var vigtig, og Madrid er vigtig, men Benfica var knap så vigtig. Vilanova burde i mine øjne have sparet spillere i aftes, da Benfica ikke var en kamp, hvor et resultat var afgørende.

Du har ret mht. at spare op til El Clasico. Dog synes jeg alligevel at Benfica-kampen er forholdsvis vigtig, da vi nu kan spare totalt i resten af CL-gruppen. Med en sejr over Celtic er vi jo så godt som sikre.
http://gfycat.com/WelllitMadeupGreyhounddog
Jo, jo, men med 2 kampe mod Celtic og Benfica på hjemmebane burde der nu ikke blive nogen form for problemer alligevel; Sp. Moskva ude er heller ikke nogen uoverstigelig opgave - ligesom holdet jo ikke ville være voldsomt svækket, hvis f.eks. Villa, Song og Montoya havde startet kampen.

Hvis sådanne spillere ikke kan spille i en sådan kamp, skal bredden på holdet vist alvorligt under lup.

----

I øvrigt - nok er Alexis ikke teknisk anlagt som mange af de øvrige spillere, han tager også flere forkerte beslutninger og har en relativ høj fejlprocent, men i en kamp som i aftes var han involveret i 7 - 8 af de største chancer i Barcas kurv - umiddelbart mindes jeg kun et angreb resulterende i en stor chance, som chileneren ikke var involveret i.

Såvidt jeg husker - vil dog ikke hænges op på det - var det ved scoring nr. 2.

Om denne større "effekvitet" så skyldes, at Alexis var placeret i venstre side, skal jeg ikke kunne sige, men det slår mig, at han præsterer en anelse bedre i venstre side end i højre - og det er umiddelbart lidt overraskende.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
NICKR

Han var en fornøjelse igår og spillede som vi elsker at se ham.

Ind på venstre med ham. Hans dybdeløb derovre fra er hyppigere og ser mere naturlig ud for ham.
FCB
annonce