Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hr. Undertegnede
Hvis man så tager snakken om hvilken scoring man har betydet mest .. Så har jeg også tre mål som overgår alt (for mig) ..

Rivaldos 3-2 mål mod Valencia som sikredede 4.plads/CL i omkring 2000 var fuldstændig vanvittigt .. Jeg mindes at jeg fulgte kampen på TTV´s side 270 med en såkaldt ven- en ven som hadede fodbold- og jeg mindes stadig hans evindelige ævl og kævl om computerspillet Diablo imens, som jeg havde ligeså lidt interesse i som han havde i fodbold .. Forfærdelig aften for os begge .. Jeg sad i to timer og stirrede på tallene med Barcelona - Valencia på TTV .. Han ville så gerne hjem men hans mor kunne først hente ham efter sin date ..
Jeg havde slukket for TTV da kampen stod som om at den var i overtiden og jeg havde indstillet mig på at CL var røget for næste sæson (det var jo ikke unormalt) men jeg bad min vens mor om at tjekke efter hvad kampen endeligt var blevet eftersom hun arriverede lige deromkring slutfløjt mens jeg gik ud i gangen ..
Jeg kan stadig huske at hun var sur efter at ha´ snakket med min ven Søren om vor aften, men så fortalte hun mig sgu at kampen stod som at den var blevet 3-2 ..
Jeg var helt sikker på at hun løj eller havde set forkert .! Hun sagde det med sådan en kølighed og hun virkede så fornærmet over alting, men hun løj sgu ikke ..!
Jeg styrtede rundt i lejligheden på Larsbjørnstræde som en vanvittig bagefter .. Det var helt skørt .. Tænk at så megen lykke kunne være i sådan en lille drengekrop .. Jeg så aldrig den ven igen .. Haha .. Men det er et af de største fodboldøjeblikke i mit liv .. Og da havde jeg ikke engang set hvilket gudemål det var Rivaldo havde disket op med .. Og gode gamle Gaspart der sked på ingen jublen blandt præsidenter .. Alt var bare godt ..

Iniestas mål mod Chelsea hvor jeg kylede et æble igennem min nabos rude i Nyboder .. Folk glemmer lidt at Barça var rimelig store underdogs fordi det var starten på æraren .. Og så er der altså få ting mere nizze end at "vinde" ufortjent .. Barça var jo presset fuldstændigt i bund og fortjente ingenlunde at gå videre- pragfuldt ..!

Og så selvølgelig Abidals mål mod Real Madrid, i en kamp hvor Puyol også scorede i 1-2 sejren .. Jeg mindes at Messi havde en kæmpe chance hvor jeg for første gang tænkte at jeg håbede at han ikke ville score da det var det helt perfekte resultat med Ronaldo til 1-0 og Puyol og Abidal som vendte slaget .. Jeg kan også huske at jeg tænkte at det næsten ikke var sjovt at fodbold kunne føles så meget .. Haha .. Det eneste som gjorde at det ikke var fuldendt var at det var i CdR, alt andet var et noget nær perfekt resultat .. Den perfekte kamp ..

Nu har jeg vist også fået nok onsdags-nostal-humle ..
Jeg mødte en pige fra Smilets By- og hun var ordentlig G ..
Skrevet af Bin
De tre scoringer er legendariske. Især Abidals står frem, fordi man undede ham den så meget. Derudover husker jeg meget tydeligt Messis to identiske lob-scoringer i sin debut på oplæg fra Ronnie. Stadig en skandale den første blev fejlagtigt underkendt. Og selvfølgelig da Messi steg op imellem Vidic og Ferdinand og headede den ind mod United.

Mon al denne nostalgi kommer af en følelse af at en æra er endegyldigt forbi? ;)


Det sagt, tror I at klubben kunne komme økonomisk på fode igen med afgange af Messi, Pique, Busquets og Alba? Foruden hvem der ellers kan være på vej ud af fejlindkøb. Alene førstnævnte skulle stå for en lille mia. om året og de andre har også været igennem talrige lønforhøjelser i de år, hvor penge ikke var et issue. Mit gæt er, at vi kunne spare 1,5-2 mia om året. Så kunne vi måske finde lidt til de nødvendige investeringer.
Skrevet af madamskrald

Jeg tror, at vi skal regne med, at skal skæres markant i lønbudgettet, og der samtidig ikke er plads til andet end meget billige investeringer.

Vores næste vigtige stigning bliver en stærk sportsdirektør med øje for tidligt talent - Monchi-ltypr. Overmars og Ajax har gjort det rigtigt godt i en årrække nu, så måske kunne det være et bud.

Skrevet af Krook
Messis løn alene frigiver jo en milliard om året, så der burde trods alt være lidt at rykke rundt med.
Skrevet af madamskrald

Det er korrekt, men rygtet fortæller, at flere sponsorater er Messi-afhængige, så indtægterne vil formentligt falder samtidig, så parallelt med Corona nedgangen i indtægter og en gæld på knap 9 milliader (hvoraf knap 5.5 millarder er kortfristede lån), så bliver det nok ikke til voldsomt på kistebunden til indkøb.

Skrevet af NickRomano
@ Hr. Undertegnede

Mine 3 favoritscoringer er; Messis hovedstødsscoring mod Man. United i CHL-finalen for nogle år siden - fordi det var så sublimt, at Messi kunne stige til vejrs på en millimeterpræcis aflevering helt ude fra siden og i mellem 2 kæmpe forsvarere; S. Robertos 6 - 1-scoring mod PSG i 17´ - fordi det var så vildt ( ikke scoringens skønhed i sig selv ); og Ibrahimovic´ sejrsmål imod Real Madrid - fordi den var så vital for svenskeren.

Men min far sagde altid til min bror og jeg, at vi måtte holde med, hvem vi ville, men vi måtte aldrig glemme én helt bestemt scoring - fordi han sagde dét, står det mål for mig som det bedste mål nogensinde og uden konkurrence overhovedet.

Man kan høre, når han hugger til kuglen, og når den rammer stolpen, det er 28 km. udefra og det er måske verdens bedste keeper, der står derinde.....smææææææld.

https://www.youtube.com/watch?v=FxVOCDGmnS0

Bare nu; jeg har lige set det 10 gange. Prøv at se Zoff, han er klar over, at Haan kan finde på at sparke derudefra, og at det er livsfarligt, og alligevel.....klask.

Når alle alle scoringer vil være udvisket i hukommelsen, vil det dér står stjerneklart tilbage.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af madamskrald

Apropos Ibrahmovic, så er det fuldstændigt skørt, at han aldrig blev et større hit i Barcelona. En bedre 9´er findes stort set ikke - han er fortsat vanvittig i Milan.

Er konsensus stadig et personlighedsclash mellem ham og Pep?Skrevet af NickRomano
Ja, det er det vel, og så det faktum, at Messi ville ind og spille centralt, og på den måde stoppede boldene frem til Ibrahimovic.

Derudover den enestående bedrift - som ingen udover Barca vel har præsteret, at svenskeren mistede sin selvtillid og dermed sit spil i tiden på Camp Nou.

Jeg holder stadig Guardiola skyldig, for hvad der skete. Enten skulle han have lagt alt i at integrere Ibra, ellers skulle han have forhindret, at spilleren overhovedet arriverede i Katalonien.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af NickRomano
Aviserne skriver i dag, at en af de næste opgaver i forh. til Barcas spillertrup bliver, hvad man skal stille op med Piqué, Alba og Busquets, som ikke kan forventes at være dele af det igangværende generationsskifte på holdet.

I den forb. er det interessant, at klubben bliver linket til hele 5 transferfrie spillere; Alaba, Emerson, Depay, Eric Garcia og Wijnaldum, som alle i mine øjne vil have deres berettigelse i truppen, selvom nok kun førstnævnte for alvor vil kunne blive et bærende element på holdet.

Lægger man 2, måske 3 talenter til af egen avl, har man 2 nye grupperinger af spillere, som vil kunne garantere råderum for et større frasalg.

Dertil kommer, at Gayá givetvis kan købes relativt billigt i Valencia, og selv må være ellevild for at komme til Barca, hvor han kan loves en stamplads i Albas fravær.

Man skal i alle tilfælde ikke give op på forhånd i forsøget på at få bygget en fornuftig trup op til næste sæson....
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Stagger Lee
Dertil kommer, at Gayá givetvis kan købes relativt billigt i Valencia, og selv må være ellevild for at komme til Barca, hvor han kan loves en stamplads i Albas fravær.

Dig og dit Gaya:)

I min optik er han ikke bedre end Alba, tværtimod. Hvis Barca skal styrke sig på VB, så skal de have en moderne back, som har noget fysisk styrke. Gaya kunne f.eks. gøre hverken fra eller til, mod PSG. Nej, tak.

I øvrigt sjovt nok, at du nævner 5 transferfrie spiller, som bliver linket til Barca, men ikke nævner den VB, som alle medier skriver om i øjebliket, nemlig Bernat. Fra mit synspunkt er han bedre end både Alba og Gaya, men jeg vil hellere have en helt tredje, der også kan præsentere føromtalte fysiske formåen.

Alaba kunne være en mulighed, men efter hvad rygterne siger, så vil han spille på midtbanen og der repræsenterer han næppe den store værdi. Dernæst kommer hans løn og sign on fee, som næppe ligger i den billige ende og spørgsmålet er, om man er villig til at lægge så mange penge for en VB.

Emerson kommer helt sikkert, men ikke som en fri transfer. Barca skal lægge den resterende del af transfersummen, som er 6 mio euro. Jeg tænker det vil være fint at satse på ham. Han har netop den fysik, man efterlyser, han er god både offensivt og defensivt, mens der stadig er plads til udvikling. Spørgsmålet er dog, om den sportslige ledelse ikke hellere cacher ind på ham, for at få penge til at styrke truppen andre steder. Der skal dog ske noget på HB også. Dest mangler meget og spørgemålet er, om han nogensinde bliver en reel mulighed i en kamp, som den mod PSG. Jeg så stadig gerne at man forsøgte at hente Bellerin hjem, hvis ikke man vil satse på Emerson.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af NickRomano
Emerson kommer helt sikkert, men man cacher nok hellere ind på ham - så er man da i hvert fald dækket ind med meninger!

Det interessante transfermæssigt set ved Alaba er, at omkostningen vil kunne fordeles ud over flere år, idet den fortrinsvis består af løn - med tiden kommer man jo fri af Coronaen.

Hvis Alaba vil spille midtbane, er han en udmærket makker til De Jong, når nu Busquets lader til at være over sit zenit. Alternativt kan Alaba spille i centerforsvaret. Selvom han kan spille backen, ser jeg manglen på førnævnte positioner, som dem, hvor Alaba skal hjælpe holdet.

Alaba vil være en stjernesigning, og vil skulle træde ind på holdet på en central position, når nu holdet mangler kapacitet dér.

Jeg gider ikke rigtigt diskutere, hvem der er bedst af Gayá, Bernat og Alba - som fremtidsperspektiv foretrækker jeg klart Gayá. Valencia er også i en skrækkelig situation, hvor de ikke urealistisk vil kunne overtage nogle af Barcas spillere; f.eks. Alba, Junior eller Miranda. På den måde vil Gayá være nærmest transferfrie, mens Barca ikke vil skulle slås med at afsætte én af de 3 nævnte spillere på et umuligt marked.

Men som skrevet, ikke særligt interessant emne.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Stagger Lee
Emerson kommer helt sikkert, men man cacher nok hellere ind på ham - så er man da i hvert fald dækket ind med meninger!

Jamen, Emerson kommer til Barca, uanset om man vil det eller ej. Den handel blev lavet for to et halvt år siden. Spørgsmålet er, om den sportslige ledelse med den nye præsident i spidsen vil satse på ham eller om de vil tjene en skilling på ham, for at fokusere på andre områder af banen, for at afhjælpe den økonomiske situation eller for at satse på en anden spiller udefra.

Jeg gider ikke rigtigt diskutere, hvem der er bedst af Gayá, Bernat og Alba - som fremtidsperspektiv foretrækker jeg klart Gayá.

Så er man da i hvert fald dækket ind på meninger;) Synes nu ellers de backpositioner er ret relevante i genopbygningen af holdet. De har klart været Barca´s svageste punkter på banen de sidste tre år og der trænger virkelig til nytænkning. Som sagt, halter de efter deres konkurrenter på begge sider af firback kæden og man har brug for at få noget kvalitet ind. Jeg så gerne at man satsede på Firpo resten af sæsonen, for at give ham en reel mulighed for at vise sit værd. Jeg så også gerne at man satsede på Mingueza på HB i resten af sæsonen. Han er det bedste kort rent defensivt, han kæmper for sagen og virker generelt set til, at være det bedste og stærkeste kort, man har på hånden. Jeg fastholder at man burde gå efter Bellerin til sommer. Men de er ikke noget nyt, det har jeg sagt de sidste fire vinduer.

Mht. Gaya, Alba, Bernat snakken, så minder de alle tre så meget om hinanden at der reelt set ikke er tale om en forskel. Umiddelbart ser Bernat en tand stærkere ud end de to andre, imø, men det er småting i forhold til det, man virkelig har brug, en opgradering. Så er der økonomien og jeg tror de alle tre koster nogenlunde det samme, så heller ikke der, er der den store forskel. Jeg foretrækker som sagt Bernat, hvis jeg skulle vælge mellem de tre. Derimod synes jeg Gaya virker som den svageste. Han fylder ikke meget rent fysisk og jeg vil gerne snart se noget vildskab og styrke på banen.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af NickRomano
Lad nu være med at spilde vores allesammens tid; hvis Emerson bliver solgt videre, kommer han jo ikke til Barca ( om han så rent teknisk alligevel for en kort instans gør, er jo ikke det, som diskuteres i denne debat om trupudvikling ).

Nej, når jeg ikke gider at diskutere, hvem der er bedst af 3 spillere, er det fordi jeg ikke gider diskutere emnet - ikke fordi jeg vælger flere holdninger - derudover har jeg jo allerede tilkendegivet at jeg foretrækker Gayá.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Stagger Lee
Lad nu være med at spilde vores allesammens tid; hvis Emerson bliver solgt videre, kommer han jo ikke til Barca ( om han så rent teknisk alligevel for en kort instans gør, er jo ikke det, som diskuteres i denne debat om trupudvikling ).

Det er da i alle højeste grad relevant at diskutere om, han bliver solgt eller ej. Kan han tilbyde noget sportsligt, eller kan han tilbyde noget økonomisk? Og hvis han kan tilbyde noget økonomisk, hvad betyder det så for, hvem man sportsligt skal satse på fremadrettet?

Det vil jo svare til at man ikke gider diskutere, hvad det sportsligt og økonomisk betyder, hvis Messi smutter til sommer og hvad man så skal gøre i stedet, fordi han så er væk fra klubben.

Nej, når jeg ikke gider at diskutere, hvem der er bedst af 3 spillere, er det fordi jeg ikke gider diskutere emnet - ikke fordi jeg vælger flere holdninger - derudover har jeg jo allerede tilkendegivet at jeg foretrækker Gayá.

Fair nok, vi lader Gaya ligge lidt;) Jeg vil dog sige, at jeg ikke kan se, hvad Gaya evt. skulle kunne bidrage med, hverken sportsligt eller økonomisk.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Slettet(002353223001)
Lidt sjovt at de 11 startende er de samme som mod PSG - er der noget Koeman gerne vil fortælle os? :)

Jeg forstår rationalet, havde dog gerne set Griezmann bænket
Skrevet af Fjelle80
hvor kan man se kampen i dag??
Skrevet af LionelSchmeichel
Den kan du se på DR Ramasjang :)
Skrevet af Hr. Undertegnede
Fucking Lenglet ..
Jeg mødte en pige fra Smilets By- og hun var ordentlig G ..
Skrevet af Stagger Lee
Om ikke andet, kan man glæde sig over at Barca B og talenterne viser vejen med deres 6-0 sejr. Fremragende kamp af Collado, Ilaix, Comas, Nico og Balde. Man har oven i købet mange skader og i dag mangler man Orellana, som ellers har bosset den rundt på midbanen i denne sæson. Værd også at bemærke at det 16 årige kæmpe talent Gavi får debut og er tæt på at score minuttet efter han kommer ind. Ligeledes 16 årige Ángel Alarcón sidder på bænken i dag, dog uden at komme ind til debut. Begge er de en del af den ekstremt talentfulde og hypede 2004 årgang, som også tæller Diego Almeida, Fabián Luzzi og Messi wannabe, Ilias Akhomach. Alt i alt ser det ekstremt godt ud på talentområdet og nu gælder det bare om at man får taget de rigtige beslutninger om, hvem der skal satses på, så man kan tænke langsigtet.

https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Stagger Lee
Hvor er Braithwaite dog utrolig ringe. Det bliver så tydeligt i denne førstehlavleg at det gør helt ondt. Han har pisset bolden væk eller løbet i offside hver eneste gang, man har forsøgt at sætte ham i spil. Det er jo fuldstændig umuligt at åbne et kompakt forsvar med ham på banen.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
annonce
0