Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg håber, at man dropper både Alba og Fabregas til kampen i aften, til fordel for Thiago, Villa/Alexis og Adriano (er han helt fit?).

Dermed vil man være i stand til at udnytte Real Madrid defensivt svage venstreside igennem Alves, men stadig beholde 3+1½ spillere til omstillinger (de tre forsvarsspillere, Busquets + ½Thiago). Altså stilt op på følgende måde:

Valdes
------Puyol-Pique-Adriano
Alves----Busquets
------Thiago-Iniesta
------Messi------Pedro
-------Alexis

Grunden til, at jeg foretrækker Alexis er hans højere fart og dybe trussel - Real Madrid placerer bagkæden højere og højere for hver indbyrdes kamp; uden at de bliver straffet for det.
I aften?

Der er kampstart om to en halv time. Blot til din info.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
I aften?

Der er kampstart om to en halv time. Blot til din info.
Det er bare en vane at skrive i aften om barca-kampe - men tak.
Line-up Barcelona (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Thiago Busquets Iniesta - Pedro Messi Villa #fcblive

Bedre. De to offensive backs bekymrer mig stadig, men Villa + Pedro + Thiago samt ingen Fabregas er jeg overbevist om, er en god ide. Jeg talte også for Mascherano den anden dag, og jeg mener hans større fart og mere ambitiøse spil på bolden gør ham til et godt valg.

Edit: Og Real stiller med reserverne. Line-up Real Madrid (official): DiegoLopez - Ramos Varane Pepe Coentrao - Modric Kaka Essien - Callejon Morata Benzema #fcblive
Lækkert for os at real sælger kampen. Omvendt, hvis vi taber vil det være uendelig pinligt..
123
Deres forsvar er ret stærkt, men offensiven.. Meh.
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Cesc bænket. Så er jeg lykkelig.
http://gfycat.com/WelllitMadeupGreyhounddog
Lækkert for os at real sælger kampen. Omvendt, hvis vi taber vil det være uendelig pinligt..


Jeg synes, det er jævnt irriterende.

Hvis Real får et resultat, skal vi høre på den ulidelige portugiser og hans selvcentrede skåltaler, og hvis Barca vinder, så har han allerede undskyldningen parat.

Jeg vil hellere spille mod Real i stærkeste.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Perfekt opstilling, og den opstilling jeg gerne havde set i tirsdags. Madrid stiller stærkest i defensiven og de 3 mand på midten behøver ikke at være meget dårligere end Xabi, Khedeira og Özil. Dog er angrebet noget svagere end Maria (som jo så ikke kunne have startet alligevel) Ronaldo og Higuain (som dog imø er 50/50 med Benzema).

Jeg er tilfreds med uafgjort. Vigtigst for mig er at man møder 100% op. Genpres, løb uden bold og tænding.

Edit; enig med Pharzon. Undskyldningerne er klar, selvom jeg så ikke synes at holdet er så skidt. Og spillerne på banen kunne nok vinde en del.

"skal vi høre på den ulidelige portugiser". Mener du Contrao, Pepe, Ronaldo eller Mourinho. Carvalho er der alligevel ikke nogen der hører efter..:-)
Nej, men Carvalho er utvivlsomt også den klogeste - så det kan man jo fundere lidt over.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
annonce