Snak

Mere indhold efter annoncen
Enhver spiller på dette niveau, kigger altid ud på linjedommeren, for at se om hvorvidt der er offside eller ej

Dommeren dømmer efter bogen, og han kan ikke bruge det som en undskyldning at han ikke kan høre fløjten
Odense Boldklub F.C Internazionale - ‎\"I am sure Javier Zanetti has three lungs. Zanetti has no age, he is ageless - like an original highlander.\" Barcelona
@Arne

Igen? Nævn noget mere eller luk røven. Der var ingen Barca fans, der tudede da dommeren, på trods af en perfekt position, undlod at dømme et kæmpe straffe til Messi. Det er primært dig der tuder i denne tråd.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Glichy er da helt til rotterne i den her halvleg. Der er store muligheder for Pedro, hvis han er lidt mere direkte.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
"Selvfølgelig havde han hørt det. Naivt at tro andet. Det er jo klassisk Van Persie at tabe hovedet og han reaktion lige efter sparkede, lignede også en der udemærket var klar over, at sparket var "gratis"."

Klassisk? Klassisk? Klassisk? Hvornår har han nogensinde lavet det her stunt før? Det er naivt og tro, at han HAVDE hørt fløjten.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Villa for helvede! Scor nu på din chancer!
Villa er da helt ved siden af sig selv i dag.
Hvis Denne kamp ender 1-1, vil den minde lidt om Spaniens nederlag til Schweiz i deres VM åbningskamp. Tyveri ved højlys dag:) Det var da helt utroligt som i har spillet powerplay i snart 70 min.

EDIT: 2-1:)
When you're sitting on the top it's hard to see you from way up here!
"Klassisk? Klassisk? Klassisk? Hvornår har han nogensinde lavet det her stunt før? Det er naivt og tro, at han HAVDE hørt fløjten."

Du magter ikke at tænke selv? Det er klassisk Van Persie at tabe hovedet. Han gjorde det allerede i 1. halvleg, da han prikkede Alves i øjet. Hvis du ser på hans kropssprog efter sparket, så ser du en mand, der udmærket var klar over, at sparket ikke var afgørende.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
hvor er det smukt. Og godt at se Villa med en målgivende assist, for elendig har han sgu været.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
moderator
Synes det er ærgerligt, at kampen bliver afgjort på baggrund af en latterlig dommerfejl.
annonce