Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er en fantastisk vild måned vi har på kalenderen i april.

Det er naturligvis både ærgerligt og fedt at se Madrid vente os i så mange turneringer, idet jeg tror begge lejre intet hellere vil end at vinde turngeringer på bekostning af EE(The eternal enemies). Samtidig jeg tror vi går ind i den definitive periode for Pep´s umiddelbare projekt hos os. Det er så fantastisk at være fan når vi står på dørtrinet af så mange vigtige kampe, netop fordi vi alle ved at alt kan tabes og vindes om meget få uger. Kort sagt, jeg er psychet som ind i helvede for at se hvordan to hold håndterer så mange indbyrdes møder på så kort tid. Det er helt FM.(Ak ja, da jeg i FM 10 som Roma mødte Inter 4 kampdage i træk - Coppa Italia finale x 2, I ligaen og i Cl-finalen. Roma fik så grove tæsk hver gang, men you get the picture). Forestil jer Manchester Liverpool 4 gange, el. lign.

Det underlige er at vi, for en gangs skyld, står i en situation hvor vi på overfladen kan tabe ligaen i april, pga. regulær Tourmalet, mens vi omvendt kan komme igen senere, idet Madrid møder alle de store gutter efter os. Vi plejer som regel at ende med det mest belortede program af de to klubber når sæsonen er ved at slutte.

Og så Abidals fravær, som et nederdrægtigt lyn fra en klar himmel, det er satme forfærdeligt, fordi han i mine øjne har været Man of The Season i forsvaret.(Med en hvis galgenhumor ender vi jo nok med at se ham i start XI mod Villareal. Han er lavet af Adamantium og æder udelukkende tigerblod).

Sat på spidsen, med -og modfans, dette er det ultimative grundlag for at vi er fodboldfans. Det kunne ikke været skrevet bedre i Hollywood. Fuck, jeg glæder mig!
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
FUCK YEAH!!!

Daniel Alves har forlænget med yderligere 3 sæsoner!

http://www.fcbarcelona.c…116459.html

Lige præcis. Det så vigtigt. Love Alves....
Noget de færreste snakker om, mest fordi folk (fornuftigt) nok fokuserer på det menneskelige med Abidal, er hvor stor en effekt det vil have på resten af sæsonen af vi har mistet den bedste defensive spiller overhoved.

Indtil videre er Adriano blevet foretrukket, men jeg synes han er ret "error-prone", i hvert fald nok til at irritere mig meget. Han mister tit bolden i et mystisk offensivt forsøg på et eller andet, og så er der kontra den anden vej.
For min del er jeg meget tilfreds med Adriano.

Det ses på hans spil, at han er blevet fast mand. Han er mere rolig, skal ikke vise sig frem hver gang han får chancen og forstår sin rolle. I takt med at han kommer i bedre og bedre kampform, vil han løfte sit niveau yderligere - ligesom han vil blive endnu mere indarbejdet i spilkonceptet.

Og så kan det godt være, at han sommetider mister bolden i en offensiv aktion, men virkeligheden er jo også, at Adriano når langt længere frem i banen end f.eks. Abidal og har en wingrolle á la D. Alves i den anden side.

Adriano er et fantastisk taktisk våben for Guardiola, da han kan bruges på flere måder - og det også, hvis man begrænser sig til venstresiden.

Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
@ Blaugrana92

Jeg flytter lige vores debat fra en af artiklerne ( den om de 4 lejesvende ) herover, da artikeltrådene er for åndssvage.

Guardiola ville aldrig udtale sig om en yndlingsspiller, da sådanne udtalelser forårsager splid i truppen. Det kan godt være, at Guardiola vil være ked af at miste Keita, men er det den rigtige løsning for holdet og klubben, ved Guardiola, at så må han tage den tunge beslutning.

Alternativt kan Guardiola jo sælge Xavi eller Iniesta....

----

Barca får ikke 12 mill. euro for Maxwell, da brasilianeren er blevet 2 år ældre, end da han blev købt i Inter for 4,5 mill. euro.

Ja, Maxwell er blevet overhalet af Adriano for tiden, men indtil for få kampe siden var Maxwell 1. valg bag Abidal, og har næsten spillet konstant.

Iøvrigt har Maxwell været skadet, hvorfor det er en noget forhastet og -drejet slutning, at Maxwell skulle bevæge sig længere og længere væk fra holdet.

Barca har i Adriano og Maxwell de ideelle reserver til backpladserne.

Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Ifølge Sport.es er vi til sommer på udkig efter en højreback, to midterforsvarer og en angriber.

Hvis Maxwell bliver solgt, så håber jeg da, at Adriano kan agere reserve for Abidal - og Montoya rykkes over på højrebacken. Ingen grund til at erstatte en spiller, der alligevel aldrig er skadet.
http://www.bold.dk/nyt/S…-Liga-runde

Den her udsættelse af kampene i næste weekend, som Bold.dk beretter om, kunne næppe være kommet mere belejligt - nu slipper vi for at møde Villareal til et par uger efter alle andre liga kampe + CL og Copa´en er afsluttet. Det er bestemt en af de 2 sværeste ligakampe vi har tilbage, så udmærket at spillerne kan fokusere udelukkende på den, når den kommer.

Spillerne får også lidt ekstra hvile før det krævende program for April/Maj - det får de brug for.

..og så slipper vi ovenikøbet for FIFA-virus !

Skønt!

...så er der, for mig, den krølle at jeg, grundet en rejse, ikke ville have haft mulighed for at se Villareal kampen, skulle den spilles d. 3 April. Det kunne næsten ikke være bedre!
Forhåbentlig har den ingen betydning , ellers bliver det da et par lange uger
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Hvilken betydning får det for Xavis karantæne? Skal han afsone mod Villareal eller Almeria?
FC Barcelona
annonce