Snak

Mere indhold efter annoncen
han bliver stor !!!!
håber barca satser på ham og smider ikke så mange penge efter fabregas !!
Sådan Messi. Vigtigt at få ham i gang igen. Og hvor er det dog dejligt at se, at et sådant genpres betaler sig.
Køligt lagt ind af den lille..Og så nåede han 47 kasser (I 45 kampe). Tangering af hans sidste sæson som også er klubrekorden... Med minimum 9 kampe tilbage (Som han dog nok ikke vil spille allesammen)
Bojan ude resten af sæsonen :-(
Ærgerligt for ham og holdet. I det mindste har han vist sit værd i marts måned. Men det er måske også tvivlsomt hvor meget der bliver brug for ham resten af sæsonen. Han ville dog nok få en satans masse spilletid såfremt man slår Madrid og kan cruise ligaen hjem.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Det mest ærgerlige er næsten at han formentlig også misser U21 EM. Havde ellers set frem til at se ham og de andre spanske spillere (Deriblandt formentlig Thiago og Fontas- Og måske endda Busquets)
Korrekt, Klejne. Absurd at dommeren fløjter af så hurtigt, men det så ikke desto mindre ud som om hjørnet blev taget. Gad vide om kampen blir genudsendt. Det drejer sig alligevel om ca 1300 kr.
Jeg havde håbet lidt på, at han ville få en opblomstring sent på sæsonen, som han gjorde sidste år. Noget tydede også på det, og han lavede et par lækre ting inden han blev skadet her til aften. Om ikke andet kunne han ha´ budt i hvert fald Pedro lidt op til dans.

Ak...
Hvad var det egentlig lige præcis der skete mellem D. Alves og Thiago? Alves´ opførsel virkede da noget besynderlig, for at sige det mildt.
Zlatan doesn\'t do auditions
? Jeg så det ikke, hvad hentyder du til?
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
annonce