Snak

Mere indhold efter annoncen
*fingre
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Vi vil altid kunne finde fejl, når vi læser hinandens indlæg, da de fleste indlæg herinde (selvfølgelig) er skrevet meget hurtigt. Jeg finder det blot pinligt, at Nick irettesætter mig, når han i samme indlæg laver en væsentlig fejl. Det kan du måske ikke følge?
Edit: jeg kunne på aldeles kort tid finde alverdens kommafejl i dine indlæg, så du bør også holde lav profil.
Hold nu kæft.

Jeg mener det. Se tilbage på dine indledende, folkeskoleagtige indlæg, og hav nok situationsfornemmelse til at vide hvorfor du er irriterende og hvorfor diskussionen er færdig.
Du optrapper konstant med din dårligt skjulte hoveren over noget du har meget lidt mulighed at vide noget om. Så, shhh.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Naturligvis kan man skrive o.s.v.

Se blot nedenstående link :

http://forkortelse.dk/O

Min bemærkning om "I" refererede naturligvis til, at du - som jo hævder at være jurist, med baggrund i dit erhverv burde vide, at "I" skrives med stort.

Da jeg ikke har nævnt mit erhverv, har jeg heller ikke sat mig selv i det lys, at jeg qua mit erhverv skulle kunne udtrykke mig skriftligt korrekt.

O.s.v., o.s.v., o.s.v.......
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Jeg ved ikke, om du har læst mine senere indlæg, men der har jeg virkelig forsøgt ikke at lyde irriterende, da det ikke er min hensigt. Jeg skrev nemlig, at jeg ville holde mig væk, da vi alligevel ikke kunne blive enige, hvorefter jeg får sådan en ´´har du ikke lært at stave´´ kommentar - det er da først provokerende! Når man så samtidig ikke selv har styr på sit, er det både provokerende og virkelig latterligt. Du behøver desuden ikke at bede mig om at holde kæft. Jeg snakker også pænt til jer.
Edit: Nick - nej, det har du muligvis ikke. Men du forsøger da at ophæve dig selv med den kommentar. Og hey, skulle vi ikke lige prøve med dsn.dk? Dansk Sprognævn er det, vi går efter. Ommer.
Ja, nu har vi fået præciseret, at alle undtagen jeg herinde er sprogligt inkompetente.

Videre i teksten, tak!
Det er simpelthen det dummeste, der findes, at kommentere andres fejl, når man ikke har styr på sit.


He he
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Man må ikke håbe for Chelsea, at det i aftenens kamp går dem ligesom The Blues; han er vel efterhånden bagud med 5, 6 - 0 her i tråden.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Nick - så det var din reaktion på min irettesættelse? Bravo. Tja, jeg er jo i en Barca-tråd, hvor folk er meget hurtige til at tage parti, så længe man holder med FCB. Hvis du nu gik ind på Chelseas tråd, ville du finde frem til et andet resultat, så den holder ikke! Razz er indtil videre en af få neutrale, og det virker til, at han godt kan se det komiske i dit indlæg. Det er måske bare mig, der tolker på ´´he he´´. Det er ikke godt nok..
Jovist, du oppede dig gevalgdigt da du opfattede din ageren var provokerende. Det er helt fint, men du oser dog stadig af at du virkelig glæder dig til at tvære det ud i vore ansigter, at vi tager fejl. Det er lidt småligt. Og det får folk op at stolene.

Og jeg må beklage at jeg kalder en spade for en spade, det er ikke (af gode grunde) personligt ment. Jeg mener oprigtigt bare at du burde tie stille. (smiley)

Til gængæld har du carte blanche til at vende tilbage og råbe "i told you so", såfremt du har ret. Det viser, om ikke andet, at du gættede rigtigt.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
annonce