Snak

Mere indhold efter annoncen
Efter 4min og 18 sek dømmes der straffe, tuder man seriøst over 18 sek? Nu var der rødt kort hvor der blev spildt dyrebare sekunder. Milan spillerne bruger jo tid på at omringe dommeren, skulle han så bare fløjte kampen af da der så er gået mere tid? Forstår ikke helt logikken
Du mangler at poste dit indlæg i Juve-tråden også.

Vigtigt at få standpunktet frem blandt alle intressenter.
Jeg giver lige mit besyv med. Når der signaleres 4 minutters tillægstid betyder det 4 minutter plus x antal sekunder som kun dommeren ved. Så tidspunktet for straffesparket kan der ikke indvendes noget imod. Kendelsen kan jeg egentlig også godt forstå selv om den er hårdt dømt. Det er et hårdt skud ja, men armen flagrer, og forhindrer indlægget i at nå ind foran mål. Havde jeg været Juve-supporter var jeg blevet lidt halvknotten, hvis den ikke var blevet dømt. Det eneste der er tvivlsomt i mine øjne er dommerens placering på banen. Han står i den modsatte ende af feltet, og hans udsyn kan ikke være det bedste, med flere spillere mellem ham og situationen. Alligevel kommer kendelsen prompte, og den kommer ikke fra linjevogteren så vidt jeg kan se.

Summa summarum: Glem nu lige alt om Calciopoli for straffesparket kan sagtens forsvares. Derudover hører det altså med til historien, at Milans mål burde have været annulleret for offside, så det var ikke en kamp hvor hjemmeholdet blev ensidigt favoriseret.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Italienske medier, heriblandt Sky, mener ikke, der var offside.
Mojn do!
Selvom der så skulle være offside, så kan man ikke forvente en linjedommer skal kunne se de få centimeter der var tale om.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Er du overrasket over, at de var frusterede? I kan bare sende en check. Det er I jo vant til..
Mojn do!
Næ, og det må de da også gerne være.

Personligt reagerer jeg dog ikke som en neandertaler, når jeg bliver frustreret, men der er vi så åbenbart forskellige.
Hvis du blev snydt på den måde, så måske.

Sulley Ali Muntari 1-3 for Pescara. Jeg vidste ikke, han var tilbage i Serie A.
Mojn do!
To bløde straffespark til Napoli i dag. Hvorfor er der ingen de kommenterer det???
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
annonce