Du svarer på indlægget:
@interforlivet
Kernen er hvor forskellige (og det er jo så netop her jeg efterlyser nuancer hos jer der forsvarer Milan) de to situationer er. For det er jo netop årsagen til at vi i Inter-lejren brokker os.

Sorry - men det er jo et non-argument.

Jeg har til gode at se nogen fra "Milan-lejren" påstå at det kan udelukkes at der skulle være sket forskelsbehandling.

Sagen er jo snarere at der fra "Inter-lejren" fremsættes en påstand om at der rent faktisk er sket forskelsbehandling. Det burde starte med at man fremsatte dokumentation for at dette beviseligt/sandsynligvis er sket.

Men når I råber forskelsbehandling!! i kor, er det jo en relevant pointe at sige at der er forskel på de to situationer.

Jeg tvivler på at der ville være mange der var uenige i at forskelsbehandling var forkert - uanfægtet hvem der var offer. Men det forudsætter altså lige at der kan produceres en nogenlunde oplagt dokumentation for at det er sket.

Var i blevet udelukket fra CL, var det selvfølgelig alvorligt. Men at blive udelukket fra den mere eller mindre ligegyldige EL-turnering som generelt i Italien bliver nedprioriteret er jo ikke en straf. Det er begrænsede indtægter i går glip af, og samtidig får I mulighed for at fokusere 100% på at opnå en top 4-placering i serie a.

Jeg synes, med al respekt, at du roder lidt rundt i begreberne her.

Europæisk udelukkelse er europæisk udelukkelse. Så kan man stå i en situation hvor det rammer mere eller mindre hårdt.
Hvis jeg render ind i en fartbøde senere idag, rammer den også hårdere end hvis Kjeld Kirk havde fået den. Og ville det, givetvis, veje tungere hos en SU-modtager.

Men det ændrer jo ikke på at straffen er lige for alle.
0