Du svarer på indlægget:
Nej? Forskelsbehandling er forskelsbehandling. Jeg har på intet tidspunkt indikeret at der skulle stå mere bag.

Fair nok - I stand corrected.

Selvfølgelig har jeg da underbygget dem. Jeg har draget klare paralleller mellem vores og jeres respektive situationer; lorte økonomisk ledelse i 00´erne, tvivlsomme salg, dygtige nye ejere, der har styr på tingene og som har de økonomiske midler til at drive en fodboldklub, men som så lige skal rydde op efter årtiers misvedligeholdelse.

Hold nu op.
Det er totalt blottet for indhold ift en juridisk vurdering af sammenligneligheden af de to sager.

Hvis du skal have hold i din påstand, må du dokumentere at de to klubber har fremvist mere eller mindre ens forudsætninger (regnskab m.m.) for CFCB og til trods for det, er blevet dømt ulige.

...og at Suning, på trods af reglerne, ikke fik lov til at genforhandle.

Der var som sagt noget jeg læste mere grundigt end andet. Men jeg kan forstå at du har fundet en specifik passus til at netop dette er et krav man som klub har. Kan du ikke lige linke til det, så har vi hurtigt det ude af verden.

Man kan dog, som en indskudt bemærkning, sige at det ikke understøtter din påstand. Milan har ikke genforhandlet en aftale - vi ankede den til CAS.

Bare fordi du synes noget, betyder ikke det også er en sandhed.

Nu pålægger det jo (heldigvis) ikke mig at bevise en negativ. Du (og andre) er kommet med en påstand om at de to klubber er behandlet forskelligt på ens grundlag. Den påstand bærer du en bevisbyrde for - i andet fald må den anses som ugyldig.
Det er et simpelt princip i vores samfund.
0