Du svarer på indlægget:
Napolis svagheder bliver bare udstillet i de store kampe. Den defensive struktur, hvis den overhovedet eksistere, bliver revet i småstykker af meget få afleveringer.
Samtidig er de ikke gode nok til det de skal være gode til. Der bliver lavet alt for mange tekniske fejl til, at de kan få ordentlig gang i kombinationerne. Generelt synes jeg pasningsspillet er for ineffektivt, og man kommer alt for ofte i problemer når der bliver presset højt.

Jeg forstår i øvrigt ikke hvorfor man så ofte spiller med Mertens mere eller mindre alene i front i de her kampe, han bliver næsten altid taget helt ud af kampen. Nytter heller ikke noget, at de andre offensive spillere ofte ligger så langt væk fra ham.

Jeg kan godt se pointen i, at Manolas og Koulibaly ikke nødvendigvis passer sindssygt godt sammen som duo. Albiol var ret god ved siden af Koulibaly, fordi han kunne gardere for Koulibalys meget aggressive stil. Ofte er det for satset og han efterlader kæmpe rum bag sig når han ikke vinder bolden. Udover det, så har de begge generelt været under niveau i 1. halvleg. Forsvarsspillet ved Higuains mål er simpelthen for ringe.
0