Du svarer på indlægget:
Han og mange andre ved, at De Pauls lunte er ultrakort.

Nå, er det velkendt? Okay...

Tja, hans lunte kan for alt i verden være ikke-eksisterende; man slår ikke andre mennesker, om det så er på eller udenfor banen. På banen giver det rødt. Desuden er det jo ikke en isoleret situation - De Paul forsøgte at filme sig til (endnu) et ikke-eksisterende frispark kort forinden, hvilket Candreva gør opmærksom på ikke er okay.

Det skal ikke lægge Candreva til last, at De Paul ikke blev krammet nok som barn.

Det er Candrevas behov for at stikke sin finger op i ansigtet på De Paul, der er usportslig.

Mega usportsligt. Det er jo helt på niveau med at række tung eller lave det der, hvor man stikker sine tommelfingre i ørene og vifter med hænderne. Det burde give direkte rødt.

Havde De Paul været lige så usportslig, havde han lagt sig ned, da Candreva løber forbi.

Ja ha! Og så havde dommeren tjekket VAR, set af Candreva ikke rører De Paul og givet De Paul gult for film. Jeg kan nemlig ikke se nogen berøring.

Det er lettere vildt, at du forsøger at lave en 1:1 mellem at få viftet en pegefinger i ansigtet (uanset om der er berøring eller ej) og en rimelig kraftfuld lussing.

Den eneste usportslige i den situation, er De Paul, og han bliver straffet som fortjent. Mon ikke der også kommer et par dage i skammekrogen ud af det?

Dig kendende, lur mig om ikke du havde været helt op i det rødsorte felt, hvis De Paul havde gjort det mod en Milanspiller? Desuden mistænker jeg dig også lidt for at bringe situationen op, fordi her er tale om en Interspiller.
0