Du svarer på indlægget:
@inter
Jeg har reelt ikke lavet en Lukaku-Piatek sammenligning. Først og fremmest fordi de slet ikke er samme typer.

Jeg ved selvfølgelig heller ikke hvad du definerer som "topplan" og i øvrigt hvad du specifikt vil frem til. Men de fleste vil mene at Lukaku ikke har imponeret i sin karriere, på nær en enkelt god sæson i Everton.

I Chelsea kunne han ikke bruges og det samme i United. Så man kunne måske snarere argumentere for at han ikke har niveauet til et tophold.

Det kan selvfølgelig godt være at han har fundet sit rette miljø i Milano - det må tiden vise. Men hans præstationer rent historisk, siger ikke topangriber.

Jeg har skrevet at jeg ikke ser en oplagt målscorer for jer.

Som jeg ser det, er Lukaku ikke 9er - han er i højere grad link-spiller. Den rolle kan han meget vel lykkes i.
Men dermed skal målene i høj grad komme fra andre.
Og det er her jeg anser I har problemer. At Lautaro skulle være den klare målscorer på Argentinas landshold er i bedste fald søgt.

Hvad end man måtte mene om Icardi, dennes indflydelse på omklædningsrummet osv, så er han flere niveauer over Lautaro som afslutter.

Lautaro scorede sidste sæson fire mål på 50 afslutninger. Icardi lavede 10 på 68.

Det kan selvfølgelig godt være at Piatek viser jeg at være et one-season-wonder. Det tror jeg dog ikke - tværtimod.

Men modsat Lautaro, har han vist at han rent faktisk kan score masser af mål i ligaen. Det må vel give ham en væsentlig fordel i en direkte sammenligning, eller?

Hvad angår Alexis og Politano, er det vel i høj grad to store spørgsmålstegn.
Måske kan Alexis genoplive hans karriere. Men han kommer fra en sæson der bedst kan betegnes som en komplet fiasko. Så indtil andet er bevist, må det være hans niveau.

Napolitano er en ok fodboldspiller i mit univers - hverken mere eller mindre. Han hører nok snarere til i Sassuolo end Inter.

Og slutteligt er det naturligvis ren nonsens at sige at ingen ikke-Milan fans skulle være enige i at Milans trup på visse områder er på niveau med eller over Inters.

Det er fint nok at du har et andet synspunkt - jeg giver også blot udtryk for en holdning og tager ikke patent på sandheden.
Men de der non-argumenter om at være biased, giver absolut ingen mening når det eksakt samme kunne siges om dig.

Jeg hører hjertens gerne på dine holdninger og argumenter - men cool hvis du holder det sagligt.
0