Du svarer på indlægget:
Det er jo ikke realistisk at vi holder det her sæsonen ud, så ville vi jo vinde samtlige kampe i sæsonen, så gode er vi trods alt heller ikke (tilnærmelsesvis).

Det er fair nok du ikke mener vi er forbedret meget, deri er jeg uenig. Godin er alt andet lige en klar styrkning af det centrale forsvar. Man skal også være ualmindelig pessimistisk/negativ/på tværs hvis man ikke kan se at Sensi ikke også er en markant forbedring. knægten har altså hidtil løst et af Inters største problemer holdet har haft siden Sneijder forsvandt, nemlig kreativitet, pasningstærk spiller der samtidigt giver noget farlighed fra den centrale midtbane og distancen.

Oveni har vi fået en træner med et klart koncept, der er i stand til at definere spillernes rolle og så er vi sluppet af med alle de forstyrende elementer i omklædningsrummet begge dele gør at holdet i sit hele er et væsentligt bedre hold.

Er vi et top to hold nej, men jeg mener klart vi er det tredje bedste hold i ligaen og kan vi undgå den klassiske vinterdepression hvor vi ikke spilder bold i to mdr. kommer den plads heller ikke i fare. Hvilket er hvorfor Lazio, Roma og i overhovedet kom nær os i de sidste to sæsoner.

For i øvrigt ligner Atalanta igen det bedste bud på en fjerdeplads. Lazio, Roma og Torino ligner så deres første udfordre. Jeg tvivler pt. stærkt på at Milan kommer til at komme med i kampen, så skal de hvertfald vende bøtten på hovedet.
0