Du svarer på indlægget:
@Rosso: Jamen så er vi jo nok slet ikke så uenige når det kommer til stykket omkring de ledere der.

Mht Conte-diskussionen så synes jeg du gør klogt i at hive Capello i Real ind i billedet. Jeg kan også godt give dig ret i at Conte og Real ikke umiddelbart ligner et så godt match. Der er dog så bare lige det twist i argumentationen som er at Real Madrid og Milan er to meget forskellige størrelser. I Real Madrid er det en del af klubbens DNA (jeg hader egentlig det udtryk) at underholde (teater)publikummet. Det er altså noget som folk i - og omkring Real Madrid forventer. Dermed kommer der også pres på fra omverdenen (i form af presse og tilskuere fx.) når det ikke sker.

Dette scenarium har jeg dog umådelig svært ved at overføre til Milan. Ja, ledelsen har lagt en strategi der involverer et fokus på "attraktiv/underholdende fodbold", men er der nu også så mange andre end dem som under alle omstændigheder vil vægte dette højere end resultater som man ser det i Real Madrid? Jeg tror personligt at både pressen og tilskuerne vil være fløjtende ligeglade med underholdning hvis Conte satte sig i sædet og begyndte at racke sejre op på samlebånd. Her er vi trods alt i Italien hvor fodboldkulturen er en helt anden end den er i Real Madrid.

Så selvom jeg er blevet klogere nu på hvorfor du ikke synes at en ansættelse af Conte i Milan ville være fornuftig, så synes jeg stadig det er hovedrystende at påstå at det vil være en "eklatant fejltagelse" for Milan at ansætte ham.

Mht Van Gaal og Mou så kan jeg godt se nu at jeg formulerede mig lidt uklart. Min pointe var jo faktisk at de begge med deres trofæhøst i Man U under dårlige vilkår viste at de begge er noget særligt. Så egentlig bliver min argumentation til lidt af et paradoks. De havde mindre succes fordi de ikke er/var hvad de har været, og samtidig vandt de trofæer fordi de kan noget særligt. Jeg kan godt se det lidt er noget rod, og det er jo altså også bare baseret på min egen subjektive tolkning.

Om du eller jeg får ret omkring Mou er jeg som sagt rigtig spændt på at finde ud af. Og jeg håber da på at du får ret. Mou er og bliver en af de største fodboldhelte i min optik. Så derfor ønsker jeg ham selvfølgelig det bedste.
0