Du svarer på indlægget:
Men Mag, lad os nu også være lidt realistiske. Jo, Inter er ligger nummer ét, men det er også fordi man a) har været heldige med, ikke at møde et tophold (udover Roma) på det sidste, hvor lazarettet er mere fyldt end bænken og b) trods alt har et intakt forsvar og ditto angreb, der gør hvad de skal mod hold der ikke er Roma og Barcelona.

Vores midtbane består jo af Brozovic og to statister - og så er det så anset ligegyldigt om man møder Barcelona´s b-kæde eller a-kæde. Hurtige, teknisk betonede spaniere kontra Valero og Vecino er at bede om problemer.

Det var også helt klart det jeg frygtede og i al stilfærdighed gav udtryk for i Intertråden. Det er fint, vi har Lautaro og Lukaku, der scorer mål - og det er fint, vi har en kanon målmand og ditto tremandsbagkæde, samt relativt gode wingbacks - men når der ingen kreativitet kommer fra midten, kan det på det her niveau også være pænt lige meget. Og da især når samme midtbane, udover Brozovic, ikke kan finde ud af andet end at rende efter bolden i den defensive fase.

Jeg ved godt, diverse bookies havde os som kæmpe favoritter og at det med "b-hold kontra et hold, der vil/skal/må vinde" blev blæst op til det helt vilde - men jeg synes nu ikke, at niveauforskellen mellem de to hold var så stor, alt i mens Barcelona´s reserver altså også har noget at skulle bevise.

NB! Det handler ikke om at få ret. Jeg elsker at få ret - men i det her tilfælde havde jeg glædeligt taget mere fejl, end jeg nogensinde har gjort tidligere.
0