Du svarer på indlægget:
I hvert fald ikke på midten, nej. Vecino har samme fodboldintelligens som min halvanden-årig og Valero kan slet og ret ikke følge med længere. Når man så samtidigt også medtager, at Barcelona på midten var alt andet end et b-hold (Vidal, Rakitic/De Jong og så Aleñá), og så giver 2+2 lige pludselig 4. Så ja ja, i forsvaret og i angrebet lignede det da "Barcelona´s B-hold" mod vores stærkeste opstilling - men på midten, hvor det gjaldt, vil jeg nu vove den påstand, at det var Barcelona´s A/B-kæde mod vores B/C-ditto.

Som jeg skrev i Intertråden, så fortjener Brozovic en æresmedalje for det fucking bullshit, han har været vidne til i den sidste stykke tid. At gå fra Sensi og Barellá til Vecino og Valero.

Jeg kan simpelthen ikke mindes en fodboldmæssigt dummere Interspiller i min tid som fan, end Vecino. Guarin kom tæt på - men hold da kæft mand... Manden træffer jo den forkerte beslutning ni ud af ti gange og når han endelig træffer den rigtige beslutning, er det oftest for sent. Det er simpelthen så enerverende, at han lige pt. er fast spiller.
0