Du svarer på indlægget:
Nu havde vi for nylig snakken om vigtigheden af en "Bonucci-type" i et tre-mands forsvar. Noget som jeg tillader mig at konkludere vi begge er enige i.

Her er der vel milevid forskel på de Vrij og Godin (?). Det er klart at sidstnævnte også er en rigtig dygtig forsvarspiller, men hans kompetencesæt er bare et helt andet.

Det samme gør sig egentlig gældende med Lukaku og Sanchez. Jeg anser Lukaku som fuldstændig central for Contes måde at spille fodbold på, fordi han giver en opspilsmulighed der skaber plads til hans medspillere (foruden selvfølgelig, at være jeres topscorer).
I Inter har man godt nok Lautaro der nærmer sig Lukakus måltotal, men næste mand på listen hedder Candreva - en højre wingback med fire mål på samvittigheden.
Og jeg vil, i samme åndedrag, komme med den påstand, at Lukaku er essentiel for Lautaros succes.

Igen, Sanchez er en dygtig spiller men han bidrager med noget helt andet end Lukaku.

Hvad angår Brozovic, mener jeg på ingen måde Eriksen er en erstatning. Det vil i hvert fald være en væsentlig nedgradering ift defensiven. Sensi har tidligere fungeret godt på pladsen i Sassuolo, men han har jo også været enormt uheldig med skader i denne sæson.

Fra mit perspektiv, er situationen egentlig rimelig sammenlignelig i de to klubber.

Men ja, det er jo ingen eksakt videnskab. Det er blot min holdning.
0