Du svarer på indlægget:
Tja, der er vel lige så meget sandhedsværdi i de indlæg, som når du, Gusten og Duck udkommer med jeres helt personlige holdninger.

Bestemt ikke, men nu efterlyste du jo, at vores holdninger skulle uddybes, hvilket jeg så gjorde. Jeg er ikke af den mening - og har derfor ikke skrevet - at min holdning er mere værd end din.

Det er i den menneskelige natur at fare i blækhuset, når der sker fejl, uretfærdigheder og lignende misgerninger.

Selvfølgelig. Men du kan vel også godt se, det så klinger lidt hult og skingert, at man er lige så unuanceret som det, man klandrer kommentatorerne for at være?

Hvornår har du f.eks. sidst rost en kommentator?

Det er faktisk ikke så længe siden, jeg roste Mads Junker. Jeg mener endda, det var herinde.

Jeg tør vædde på, at du oftere har kritiseret en.

Formentlig - men så har det ikke været efter, hvad jeg fortsat mener, var en temmelig nuanceret kommentering af kampen, hvilket jeg mener, Werge og Frimann leverede.

Vedkommende skal som en god, formidlende journalist forholde sig tilpas objektiv og tidssvarende oplyst til tingenes aktuelle tilstand. Begge dele står det desværre sløjt til med, når det handler om calcio på dansk TV.

Jeg er enig i førstnævnte, men uenig i sidstnævnte - i al fald hvad angår Napoli-kampen. Der synes jeg, de for det meste ramte spot-on med deres analyser undervejs.
0