Du svarer på indlægget:
Ja, eller at de om 10 år udvikler sig til zombier.

For at komme tilbage på et mere seriøst spor, da almindelig influenza ligeledes kan resultere i kroniske sygdomme længere ude i fremtiden. I starten af epidemien var det primære fokus på antal indlæggelser, hvor det nu nærmere er på antal bekræftet smittede. Det virker til at den variant som vi ser nu af COVID19 ikke medfører samme niveau af konsekvens, hvorfor at vi hvis det er rigtigt derfor også må tillade flere bekræftet smittet.

Min konklusion af det her er, at statsledere gør alt for at besidde mest muligt magt hvorfor, at når de først har fået en markant bestemmende epidemiknap at trykke på, med enorme økonomiske konsekvenser til følge, ja, så er det for svært for dem ikke at trykke på knappen igen og igen.

Det skriger jo af magtliderlighed uden et fokus på en optimal løsning, når de danske politikere har indført et 50 mands forsamlingsforbud i Danmark, men samtidig vælger at tillade folketingsalen i at blive fyldt med godt 200 mennesker til folketingets åbning. Det virker fuldstændig selvmodsigende.

Samme magtliderlighed ser vi i hele Europa. Men det er mere om politik end om fodbold.
0