Du svarer på indlægget:
Sikke en gang bavl det du kommer med, jeg gider ganske enkelt ikke påpege alt det BS du kommer med. Men det er godt nok sørgelig at læse at du efter sigende selv mener at du holder dig til fakta.

Der er ganske enkelt risiko for DU, som et almindeligt og rask menneske ender med at dø, uden man helt har forståelse af hvorfor.


Nævn et tilfælde hvor en 10-40 årig person er død af Covid og Covid alene. Hvis ikke du kan det, så holder du dig ikke til fakta, men til fantasi.

Fakta er at da der var død 602 person i Danmark, var gennemsnitsalderen 82 år!!! Der var ingen under 62 der var død. 3/4 af dem der var døde, havde haft en livstruende sygdom indenfor de sidste to år, såsom kræft osv.. Dette er fakta fra SSI. Du har intet evidens for at påstå det du gør.

At der er en eller to personer der stiller sig op og siger de har mén er hellere ikke evidens for en skid, for der kan være mange faktorer for at de har det som de har. Derfor må man vente med nogen som helst konklusion til der ligger en udredning, at konkludere noget som helst før, er blot ren fantasi.

Fakta er at mange prof fodboldspillere har haft Covid 19, men alle har de fint igen, og spiller som altid. Det er hvad fakta er, så hvorfor ikke fortsætte hvis intet er sket, altså?
Den eneste grund er at man ikke forholder sig til fakta, og går og ser spøgelser alle steder.

Hvis du vil fortsætte med at ævle skal du være velkommen, men jeg vil kun svare hvis du kan påvise en fodboldspiller eller anden atlet som har mén efter at hvad haft Covid 19. For hvis ikke du kan det, nytter det ikke noget det du kommer med, da præmissen for dialogen ikke er til stede.
0