Du svarer på indlægget:
Fair nok. Så fortæller vi da Fru Andersen, at hun er selv ude om det når hun fra hendes 70 års fødselsdag og fremefter ikke vælge at isolere sig selv og opholde sig resten af sit liv i sin lejlighed uden kontakt med andre.


Ellers så fortæller vi da bare de mange erhvervsdrivende at vi som samfund fortsat må have en masse begrænsninger indført, som rammer dem hårdt på indtjeningen, hvilket jævnført det du skriver ligeledes skal stå på længe.

Eller brudepar som står overfor kommende brylluper. Næ nej, i må kun være maksimalt 50, da vi alle er nødt til at være begrænset på grund af, at man ikke alene sætter ind og har et konkret fonus på beskyttelse af det sårbare mindretal.

Derudover aner vi som med intet andet hvor vi står om 10 år, så lad os da endelig frembringe en masse teorier om hvor syge vi alle er til den tid grundet efterdyngningerne. Skidt med at der endnu ikke er statistisk materiale til at understøtte dette.

Lad os derudover nedskyde minkfarmene, da de satans mink uanset bevis eller ej jo helt sikkert om 10 år har medført yderligere sygdom. Skyd først og spørg dernæst.

Hvad bliver det næste, hvor vi ser spøgelser?
0