Du svarer på indlægget:
Man kan godt ligge nr 3 i ligaen ved at overpræstere i en periode uden at det er heldigt. Om det kan holde over en hel sæson er en anden sag.


Helt enig. Jeg forbinder nu heller ikke en "purple patch" med held. Et rigtigt godt eksempel på et purple patch, er faktisk Lazio frem til marts i sidste sæson. Og på en måde også i denne sæson.

Jeg synes nu ikke at der er noget, der peger på at vi skulle have overpræsteret indtil videre. Men derfor kan det selvfølgelig godt ske at vi kollapser i anden halvdel af sæsonen og ender på 7. pladsen. Det ville bestemt ikke være første gang det sker. Jeg synes bare ikke der er

Jeg synes heller ikke det er helt rigtigt at vi mangler at bevise, at vi kan matche de store hold. Vi mangler egentlig mest resultaterne, men præstationerne har - i nogle tilfælde i hvert fald - egentlig været gode nok. I andre tilfælde har det slet ikke været godt nok.

Men i princippet er det jo ligegyldigt, om man slår de andre tophold, hvis man slår alle de andre hold. Normalvis skal man have omkring 65-70 point for at ende i top-4 og det kræver sådan set ikke at man slår de andre tophold.
0