Du svarer på indlægget:
Jeg ved ikke om jeg synes truppen er så smal. Generelt er der rimelig bredde og når vi stiller i stærkeste opstilling, så sidder der altså spillere som Kumbulla, Cristante, Diawara, Pedro og Mayoral på bænken.

Først og fremmest mangler vi en god førstemålmand. Og så måske en enkelt spiller eller to i absolut topklasse på eksempelvis midtbanen.
Vi er tyndt besat på venstre wingback, hvor vi rent ud sagt er på skideren, hvis Spinazzola får en længerevarende skade. Og så måske også lidt på den offensive midt, men det skyldes jo Zaniolos skade. Til gengæld ser det ud til vi henter El Shaarawy tilbage (hvis han når at teste negativ inden transfervinduet lukker). Nu må vi se hvilken stand han er i efter halvandet år i Kina, men han var god sidst han var i Roma og er stadig kun 28 år gammel!

Du statistik er næsten rigtig. Vi har ikke vundet over hold placeret 1-9, men vundet over samtlige hold placeret 10-20. Om det underbygger din pointe? Tjaeh, jeg synes jo egentlig det modsatte. Det tyder i min verden på at der mangler noget på det taktiske plan og måske også en mental barriere. Det falder i sidste ende tilbage på træneren. Og det er vel et tegn på at det netop ikke svinger så meget - ja det er faktisk helt vildt stabilt ;-)
0