Du svarer på indlægget:
Faktum er at udvisningen af Zlatan var forkert


I hvilken verden er det faktum? Det gør ikke så meget at det kommer fra et Milan site, men når tingene de skriver påviseligt er løgn, så er det mindre brugbart.

Brahim Diaz rører ikke Kolarov. Det kan godt være Kolarov sparker bagud - som man jo oftest gør når man skal sparke til en fodbold - men det er Zlatans fremadrakte fod der gør at han vælter.

https://i.imgur.com/0D0cTuq.png

Det er næsten altid et gult kort i en situation hvor man bremser en fremdrift op gennem midten. Der var heller ikke det store brok fra Zlatan selv, som ellers plejer at være god til at være uforstående over for det der går i mod ham.

og frisparket som Eriksen scorede på aldrig skulle være dømt.


Også forkert. Meite rammer Lautaro på ydersiden af foden - https://i.imgur.com/BbIEu38.png - og selvom det ikke er hårdt, er der ikke en spiller i moderne fodbold som ikke ville lade sig falde i den situation. Især ikke Lautaro. Det er ikke et stort frispark, men ikke desto mindre et der kan dømmes.

Straffesparket er mindre klart, og der er ikke nogle specielt gode vinkler der illuminerer situation. I mindste fald strejfer Leao Barellas støtteben, i værste fald fejer han det væk under ham. Den kan dømmes ligesåvel som den ikke kan dømmes.

Jeg kan godt forstå at det er surt som Milan fan, men hvis vi rent faktisk skal tale om deciderede forkerte domme i et derby (som kan betegnes som kampafgørende), så skal vi i stedet skæve mod fjerde runde og det faktum at Kessie ikke fik rødt kort for vanvidsstemplingen på Hakimi.
0