Du svarer på indlægget:
Nu har jeg svaret på dine spørgsmål - gider du svare på mit spørgsmål eller vil du endnu engang bare lade være med at svare og stille spørgsmål den anden vej?


Nej, fordi jeg forstår ærlig talt ikke hvorfor det skal affejes.

Hvorfor er det kun en diskussion værd hvis straffesparkene er forkerte? Lad os sige at Milan udelukkende scorede på straffespark - ville det så heller ikke være relevant at bemærke sig, hvis de hypotetisk alle sammen var korrekte?
Hvor går grænsen for hvilke facetter af fodboldspillet vi må diskutere på et fodboldforum? Hvad hvis Milan brændte tusinde af 100-procents chancer hver kamp - ville det så være bemærkelsesværdigt, eller skulle det ignoreres med henblik på, at det ville være selvforskyldt?

Det er ikke relevant Milan får mange muskelskader, det var et eksempel. Det er relevant at HELE ligaen oplever en stor stigning i mængden af denne typer skader. Det er relevant fordi det tætte program kan blive afgørende for såvel mesterskab som CL pladser.


Alb.Ros. bemærker sig det på forrige sider, og det er et hyppigt samtaleemne i jeres tråd. Hvorfor er det relevant at snakke om mange skader og fravær, ikke mange straffespark?
0