Du svarer på indlægget:
Din påstand var at Emerson og Chiesa spillede i samme side.

En påstand jeg siden modererede - men faktum er og bliver, at Chiesa i rigeligt med episoder og spilsekvenser befandt sig i samme side som Emerson.

Det store problem med at kigge på fakta og kun på fakta, er at fakta ikke fortæller alt. Eksempelvis var der i anden halvleg bare mindst fem situation, hvor Chiesa trækker ud helt ud til venstre og trække Wales´ højreback med, hvorved han skaber en motorvej til Emerson. Disse situationer dukker ikke op i statistikkerne, ej heller på heatmaps, fordi Chiesa ikke er i nærheden af bolden - men de er alligevel taktisk endog enormt interessante (et emne vi begge finder interessante).

Som skrevet et par gange efterhånden, har jeg for længst modereret min første holdning om, at Chiesa spillede entydigt til venstre - men dine heatmaps og fakta viser heller ikke, at Chiesa "angriber på ydersiden" til højre.

I hvert fald ikke entydigt.

Som jeg ser det, både ved øjesyn og dine heatmaps, så havde Chiesa indtil den 75. minut rigtigt nok en smule mere at lave i højreside, men ikke entydigt som sådan. Heatmaps og statistikker synes også at underbygge, at udgangspunktet måske oftere var fra højresiden, men at rollen var fri.
0