Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gustenv@rius
Der skulle Napoli have haft rødt nummer 2.

Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af ForzaDrughi
Haha. Italiensk fodbold når det er bedst.....
Skrevet af Martinovic
Havde Napoli scoret på det straffespark, havde vi ikke haft al den ballade. Det er bare meant to be.
Mojn do!
Skrevet af danielramming
Holder ikke med nogle af holdene, men de sidste 5 minutter gør da godt nok, at man håber Napoli ikke får noget ud af denne kamp.
Holder med OB.
Skrevet af Martinovic
Efter det blev 10 mod 10 har Napoli været rigtig dygtige til at presse Juve i bund, men det blev kun lige ved og næsten. Det er surt for dem, at Milik blev ofret efter det røde kort. Ham kunne de godt have brugt i stedet for uduelige Ounas.
Mojn do!
Skrevet af ( O )
Hvis Ronaldo havde spillet bernadeschi havde den nok også været slukket. Det var ligeså dårligt som Ounas indhop.

Synes Ancelotti næsten altid laver noget der ligner alibi udskifterninger. Måske er det samtidigt mandskabsplejende.
Skrevet af JuveFella
Nå man tænker over det. Sikke en vild kamp her til aften. Og samtidig når man har set en fandens kedelig kamp som Everton-Liverpool tidligere. Så er det sgu lidt komisk, at nogen kloge hoveder mener Serie A er en kedelige liga.
Skrevet af ( O )
Hørt
Skrevet af Duck
Ronaldo er en diver af Guds nåde, det må man bare give ham. En af spillets absolut bedste skuespillere. Hvordan man nogensinde kan forsøge at forsvare det skidt, det er mig ubegribeligt.

Tænk at forsøge at forsvare Ronaldos åbenlyse diveri, som førte til et åbenlyst forkert rødt kort til Meret med et eller andet bavl om farligt spil. Haha! Ja, det skete faktisk. Det er på Komiske Ali-niveau.
Skrevet af LoveFootball
Det IKKE okay at komme i en glidende med knopperne først, men vælger modstanderen at hoppe over ham for ikke at blive slagtet, så er der IKKE frispark? Og vi glemmer også reglen om scoringsmulighed?
Skrevet af Martinovic
Det er en gråzone. Meret kunne reelt have slagtet Ronaldo og kommet flyvende med knopperne ind på Ronaldos knæ. Straffen er åbenbart den samme. Sådan bør det ikke være.

Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
@Duck

Hvad skulle han gøre anderledes i den givne situation? Lade være med at springe over Meret og blive slagtet af en fremad stormende målmand?

Nævn i øvrigt gerne bare en angriber der ikke ville forsøge at få det meste ud af den situation ved at falde. Jeg har stadig til gode at se det, så at det skulle være noget unikt for Ronaldo er sgu et tåbeligt postulat.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af del piero 202
Foggy

Så Ronaldo skal potentielt ofre et knæ for at få Meret smidt ud? og en spiller må gøre alt bare han ikke rammer? det kan du godt se ikke giver nogen mening.

Dommeren har vel ment at selv uden kontakten gør Meret nok til at fratage afslutningsmuligheden med en hensynsløs takling. Der står altså godt nok intet i loven om at der skal være kontakt før at det er et frispark, og det giver simpelthen ingen mening hvis man kan være pisse hensynsløs, og tvinge folk til at flygte, når bare man ikke rammer
Jeg kan godt lide fodbold :)
Skrevet af Martinovic
Mere voldsomt er Merets indgreb heller ikke.

Jeg siger ikke, at Ronaldo skal ofre sit knæ, men jeg synes, det er tyndt med et rødt kort, når Ronaldo smider sig.
Mojn do!
Skrevet af del piero 202
Taklingen er vel den samme om Ronaldo smider sig eller ej? Det et forsøg på en ureglementeret takling, der fratager Ronaldo en åben scoringsmulighed. At Ronaldo så spiller på den eller undgår kontakten ændre jo ikke på indgrebets natur

Ifølge reglerne er han jo nødt til at give rødt på den? Han er sidste mand
Så hvis taklingen er til kort er den til rødt
Jeg kan godt lide fodbold :)
Skrevet af Slettet(100659192308)
"At Ronaldo så spiller på den eller undgår kontakten ændre jo ikke på indgrebets natur"

Det er godt nok en let måde, at komme over det punkt at han smider sig. Det er jo ganske tydeligt, hvad han prøver at opnå. Også er det vel ikke et spørgsmål om at hvis Ronaldo ikke smider sig som igår, så skal han tage imod en tackling på knæet.

Er det ikke for enkelt sat op? Jeg TROR nu sagtens Ronaldo kunne blive på benene, hvis han ville og have scoret i et tomt mål. Men så igen forstår jeg da godt, at han smider sig når målmanden bliver smidt ud af det.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af del piero 202
Så hvis spiller A slår ud efter spiller B, spiller B bliver ikke ramt, men går stadig i jorden, så er det ok at spiller A slår ud efter spiller B?

Det må det jo være, siden du mener at Ronaldo spiller på det ophæver den ureglementerede handling som Meret laver.

Men taklingen er jo lavet på det tidspunkt? om Ronaldo kan undgå er vel ligegyldigt. Så skulle dommeren jo have dømt fordel, for taklingen blev jo lavet.
Jeg kan godt lide fodbold :)
Skrevet af Magnifico
Så hvis spiller A slår ud efter spiller B, spiller B bliver ikke ramt, men går stadig i jorden, så er det ok at spiller A slår ud efter spiller B?

Umiddelbart skal Spiller A straffes for at slå ud efter Spiller B. Men Spiller B skal også straffes for at simulere at blive ramt, når dette ikke er sket.

Det er dog svært det her - og man skal nok passe på med at ryge ud i Minority Report-tilstande, hvor en person alene straffes for sin mulige intention og ikke en forbrydelse, som ikke er sket.

For hvad nu hvis en spiller med hånden forsøger at redde en bold fra at gå i mål. Han rammer dog ikke bolden og den går ind. Skal han så straffes?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af pinturicchio
@foggy
Tror du, Ronaldo havde fået frispark og Meret et rødt kort, hvis Ronaldo var hoppet over Meret uden at lade sig falde?

Hvis Ronaldo havde fortsat sit løb uden at hoppe, så er der vel ingen tvivl om, at kendelsen og det røde kort er korrekt, da Meret var bagerste mand?

Jeg synes desværre vi ser for ofte, at det "korrekte" valg fra spilleren fører til en forkert kendelse fra dommeren. Jeg tror nemlig ikke, Meret var blevet smidt ud, hvis Ronaldo ikke havde ladet sig falde.
Skrevet af Martinovic
Jeg havde håbet, Ronaldo var blevet på benene i stedet for at lade sig falde, som han er fandens dygtig til. Det kunne han sagtens have gjort.

Jeg vil altid undre mig over, at en målmand får et rødt kort, når han går efter bolden, og modstanderen vælger at udnytte situationen til at smide sig.

Ronaldo skulle enten have spillet videre og scoret i tomt mål eller have ladet Meret ramme ham, så der ikke var nogen tvivl.
Mojn do!
annonce
0